Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3356
22.1.13 20:01
@Denis11 píše:
No že je jí podobná??? http://www.skinbook.cz/…umb2_big.jpg
:kytka: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: :pankac: jinak já sem si zrovna dnes říkala, že už mě to jejich miláčku a tuti muti neba :roll:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
22.1.13 20:04

@Denis11 Ty si mě dostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tlemim se ještě teď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.1.13 20:11
@Marcip píše:
@Denis11 Ty si mě dostala :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: tlemim se ještě teď :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

To jsem ráda že jsem vás pobavila :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.1.13 20:28

Sice Jardu Hejla nijak zvlášť neprožívám, ale nemyslím si, že by se po Markétě vozil neprávem. Zas tolik toho po ní nechce, naopak by se mohl cítit šikanovej on z její strany :twisted: Ta holka je naprosto marná, se vším má problém, je fakt naprosto tupá anebo má palici jen na ty úchvatný dredy :twisted:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
22.1.13 20:37

Hm, dělají z ní fakt debila, kterej kouří nad ředidlem. No chtěli nějak připomenout požár dílny :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
22.1.13 20:45
@boball píše:
Hm, dělají z ní fakt debila, kterej kouří nad ředidlem. No chtěli nějak připomenout požár dílny :lol:

To bylo trapný. I malý dítě ví, že se to nesmí. Asi potřebují nějakýho debila, aby vyhověli všem divákům…

Jinak Gábina mi nevadí zdálky, to vypadá docela obstojně. Ovšem jak ji dneska zabrali zblízka, ty zubíky a šikmé oči, no, moc jí to neslušelo. A když už drbu něčí vzhled ( :oops: ), tak mi dneska padly oči na ty její obří prsa. Na to, že je jí 22 nebo 23, tak má kozály jako vykojená čtyřicítka 8)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
22.1.13 20:49
@KPKristy píše:
To bylo trapný. I malý dítě ví, že se to nesmí. Asi potřebují nějakýho debila, aby vyhověli všem divákům…Jinak Gábina mi nevadí zdálky, to vypadá docela obstojně. Ovšem jak ji dneska zabrali zblízka, ty zubíky a šikmé oči, no, moc jí to neslušelo. A když už drbu něčí vzhled ( :oops: ), tak mi dneska padly oči na ty její obří prsa. Na to, že je jí 22 nebo 23, tak má kozály jako vykojená čtyřicítka 8)

Ty kozy probudily dneska i ten můj spací pytel. Už dřímal a pak povídá, taková holka a má tak ošklivý kozy, jak bude vypadat za deset let :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
22.1.13 20:49

Gábka se mi taky nelíbí. Připomíná mi zjevem trochu tu Lumírovu blondýnu, s kterou to táhnul tuhle. Ta se mi taky nelíbila:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
22.1.13 20:52

Tak dneska Gábinu pěkně odhalili, nejdřív kalhotky a pak prsa. A to jsem neviděla konec :lol:. Akorád mě strašně vytáčí to jejich neustále oslovování lásko a miláčku :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
22.1.13 20:53

Kde je Lumírovi konec??

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
11822
22.1.13 21:01

Lumír se asi ještě oklepává ze společného bydlení s matkou a Růžou :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
22.1.13 21:22
@boball píše:
Hm, dělají z ní fakt debila, kterej kouří nad ředidlem. No chtěli nějak připomenout požár dílny :lol:

no jasně a taky to bude ten zlom, Markéta se nad sebou zamyslí, dojemně se domluví Jardovi a ten jí dá ještě poslední šanci :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
22.1.13 21:25

Taky jim mohli nastavit jinej datum na mobilu, Zuzane ta zprava od Maxe prisla 18. listopadu ve dvanact dopoledne, pritom ona mela doma tmu :)

• Citovat
  • Upravit
12505
22.1.13 21:28

@ncc1701 Teda ty jsi detailstka :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.1.13 21:32
@ncc1701 píše:
Taky jim mohli nastavit jinej datum na mobilu, Zuzane ta zprava od Maxe prisla 18. listopadu ve dvanact dopoledne, pritom ona mela doma tmu :)

Cha chá, tak to jsem si teda nevšimla, to jsi dobrá, já měla co dělat, abych bez brýlí rychle přečetla o co tam jde :mrgreen:, no tak aspoň víme, jak dlouho se natáčí předem, když to mělo být jako dneska… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí