Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Denis11 píše:
No že je jí podobná??? http://www.skinbook.cz/…umb2_big.jpg
Sice Jardu Hejla nijak zvlášť neprožívám, ale nemyslím si, že by se po Markétě vozil neprávem. Zas tolik toho po ní nechce, naopak by se mohl cítit šikanovej on z její strany
Ta holka je naprosto marná, se vším má problém, je fakt naprosto tupá anebo má palici jen na ty úchvatný dredy ![]()
Hm, dělají z ní fakt debila, kterej kouří nad ředidlem. No chtěli nějak připomenout požár dílny ![]()
@boball píše:
Hm, dělají z ní fakt debila, kterej kouří nad ředidlem. No chtěli nějak připomenout požár dílny
To bylo trapný. I malý dítě ví, že se to nesmí. Asi potřebují nějakýho debila, aby vyhověli všem divákům…
Jinak Gábina mi nevadí zdálky, to vypadá docela obstojně. Ovšem jak ji dneska zabrali zblízka, ty zubíky a šikmé oči, no, moc jí to neslušelo. A když už drbu něčí vzhled (
), tak mi dneska padly oči na ty její obří prsa. Na to, že je jí 22 nebo 23, tak má kozály jako vykojená čtyřicítka ![]()
@KPKristy píše:
To bylo trapný. I malý dítě ví, že se to nesmí. Asi potřebují nějakýho debila, aby vyhověli všem divákům…Jinak Gábina mi nevadí zdálky, to vypadá docela obstojně. Ovšem jak ji dneska zabrali zblízka, ty zubíky a šikmé oči, no, moc jí to neslušelo. A když už drbu něčí vzhled (), tak mi dneska padly oči na ty její obří prsa. Na to, že je jí 22 nebo 23, tak má kozály jako vykojená čtyřicítka
Ty kozy probudily dneska i ten můj spací pytel. Už dřímal a pak povídá, taková holka a má tak ošklivý kozy, jak bude vypadat za deset let ![]()
Gábka se mi taky nelíbí. Připomíná mi zjevem trochu tu Lumírovu blondýnu, s kterou to táhnul tuhle. Ta se mi taky nelíbila:-)
Tak dneska Gábinu pěkně odhalili, nejdřív kalhotky a pak prsa. A to jsem neviděla konec
. Akorád mě strašně vytáčí to jejich neustále oslovování lásko a miláčku ![]()
Lumír se asi ještě oklepává ze společného bydlení s matkou a Růžou
![]()
@boball píše:
Hm, dělají z ní fakt debila, kterej kouří nad ředidlem. No chtěli nějak připomenout požár dílny
no jasně a taky to bude ten zlom, Markéta se nad sebou zamyslí, dojemně se domluví Jardovi a ten jí dá ještě poslední šanci ![]()
Taky jim mohli nastavit jinej datum na mobilu, Zuzane ta zprava od Maxe prisla 18. listopadu ve dvanact dopoledne, pritom ona mela doma tmu ![]()
@ncc1701 píše:
Taky jim mohli nastavit jinej datum na mobilu, Zuzane ta zprava od Maxe prisla 18. listopadu ve dvanact dopoledne, pritom ona mela doma tmu
Cha chá, tak to jsem si teda nevšimla, to jsi dobrá, já měla co dělat, abych bez brýlí rychle přečetla o co tam jde
, no tak aspoň víme, jak dlouho se natáčí předem, když to mělo být jako dneska… ![]()