Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
125
22.1.13 16:29

V ukázce bylo, že se jí pak Tereza snad zeptá, jestli tu zkoušku dala, a ona jen rozevře kabát a ukáže, co má na sobě. Takže to vypadá, že to na zkoušejícího asi opravdu zkusí. Nic jiného jí ani nezbyde… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
22.1.13 19:18

No nezkusila, „zapůsobila“ vzhledem, jsou tací profesoři, kterým to stačí..
Ale jestli nepřestane říkat Hynkovi furt miláčku tak mě klepne, to je tak strojený..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.1.13 19:18

ÁAAAA holky, to je strašný ta Gábina, při každém jejím „miláčku“ a „lásko“ nadzvedávám ze židle a mám chuť po ní něco hodit, to mi tak trhá uši, já vím, že si to spoustu partnerů mezi sebou říkají, ale od ní to zní fakt hrozně, vůbec jí to nevěřím a ten obleček co měla je fakt otřes… :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
22.1.13 19:19
@Petorka píše: ÁAAAA holky, to je strašný ta Gábina, při každém jejím „miláčku“ a „lásko“ nadzvedávám ze židle a mám chuť po ní něco hodit, to mi tak trhá uši, já vím, že si to spoustu partnerů mezi sebou říkají, ale od ní to zní fakt hrozně, vůbec jí to nevěřím a ten obleček co měla je fakt otřes… :pocitac:

teď to píšu.. :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.1.13 19:21

Holky taky vám připadá že ta Gábina vypadá jako kůň?? :? Mě teda vůbec nepřijde hezká, já nevim co z ní dělaj takovou modelku :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.1.13 19:22

No že je jí podobná??? http://www.skinbook.cz/…umb2_big.jpg

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.1.13 19:23

@Denis11
Tak to mě opravdu pobavilo :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
22.1.13 19:24

@Denis11 :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: ÚPLNÁ KOPIE :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
22.1.13 19:24

Já teda nevím, ale mě nepříjde, že by Jarda šel po té Markétě. Ona je teda opravdu rebelka, neschopná respektovat jakoukoliv autoritu.. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
22.1.13 19:25
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.13 19:27

Teda jo vypadá jako kun a ty kozy jak jí furt lezou ven a miláčku áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4112
22.1.13 19:30
@sunnyho.motylek :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
@sunnyho.motylek píše:
Teda jo vypadá jako kun a ty kozy jak jí furt lezou ven a miláčku áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá :cert: :cert: :cert: :cert: :cert:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
22.1.13 19:39
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
22.1.13 19:54

No, co, ma trochu vyraznejsi zuby.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
22.1.13 20:01
@schwarzwaldtorte píše:
No, co, ma trochu vyraznejsi zuby.

A pusu, no já mám taky velkou pusu tak budu raději tiše :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí