Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
V ukázce bylo, že se jí pak Tereza snad zeptá, jestli tu zkoušku dala, a ona jen rozevře kabát a ukáže, co má na sobě. Takže to vypadá, že to na zkoušejícího asi opravdu zkusí. Nic jiného jí ani nezbyde… ![]()
No nezkusila, „zapůsobila“ vzhledem, jsou tací profesoři, kterým to stačí..
Ale jestli nepřestane říkat Hynkovi furt miláčku tak mě klepne, to je tak strojený..
ÁAAAA holky, to je strašný ta Gábina, při každém jejím „miláčku“ a „lásko“ nadzvedávám ze židle a mám chuť po ní něco hodit, to mi tak trhá uši, já vím, že si to spoustu partnerů mezi sebou říkají, ale od ní to zní fakt hrozně, vůbec jí to nevěřím a ten obleček co měla je fakt otřes… ![]()
@Petorka píše: ÁAAAA holky, to je strašný ta Gábina, při každém jejím „miláčku“ a „lásko“ nadzvedávám ze židle a mám chuť po ní něco hodit, to mi tak trhá uši, já vím, že si to spoustu partnerů mezi sebou říkají, ale od ní to zní fakt hrozně, vůbec jí to nevěřím a ten obleček co měla je fakt otřes…
teď to píšu.. ![]()
Holky taky vám připadá že ta Gábina vypadá jako kůň??
Mě teda vůbec nepřijde hezká, já nevim co z ní dělaj takovou modelku ![]()
Já teda nevím, ale mě nepříjde, že by Jarda šel po té Markétě. Ona je teda opravdu rebelka, neschopná respektovat jakoukoliv autoritu.. ![]()
Teda jo vypadá jako kun a ty kozy jak jí furt lezou ven a miláčku áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá
![]()
@sunnyho.motylek píše:
Teda jo vypadá jako kun a ty kozy jak jí furt lezou ven a miláčku áááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááááá![]()
![]()
![]()
![]()
@schwarzwaldtorte píše:
No, co, ma trochu vyraznejsi zuby.
A pusu, no já mám taky velkou pusu tak budu raději tiše
![]()