Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Machalka píše:
Myslím si, že jak Anča Zuzaně řekne, co zrovna řeší s Emou, že se Zuzana rozhodne proto ještě zůstat. Aby ji podpořila, taky Frantu i Emu, proto půjde škemrat o práci a Maxe odloží do čekárnyTen to určo pochopí a do Francie Zuzana pojede pozdějc.
A nebo nepojede a bude konec grande amore ![]()
Třeba nechtěla nechat Nyklovku ve štychu a odjede až se za ní najde náhrada ![]()
Že je Jiří gay jsem nevěděla. A je fakt, že jsem si nejdřív myslela, že to se Simonou táhnou, ale pak vypadali spíš jako přátelé, tak už vím proč:-)
Nevím, kam Max pořád spěchá, aby Zuzana odjela. Však tady má závazky, jestli nechce mít do budoucna od Nyklové někde na úřadě vroubek, tak bych vazby tak rychle netrhala:-)
Jardovi to šéfování nějak stouplo do hlavy, ne? Vím, Markéta je sice případ, ale co je moc…
Mě přijde, že Jarda je na ní ještě hodně hodnej…může být ráda, že s ní nevyrazil dveře…nechápu, proč on na ní tolik lpí.. ![]()
„Jarda“ mi nesedl uz od zacatku, i ta jeho zenuska mi prijde nejak presladka. Vite nekdo, v cem ten chlap uz hral?
@schwarzwaldtorte píše:
„Jarda“ mi nesedl uz od zacatku, i ta jeho zenuska mi prijde nejak presladka. Vite nekdo, v cem ten chlap uz hral?
http://www.csfd.cz/…tin-hofmann/
A taky ve slovenské reklamě na nějakou pojišťovnu. ![]()
Jarda je úchyl šéf. Takhle to nevydrží moc dlouho. Je holt zvyklej na jinej materiál a nemůže to zkousnout. Co by chtěl, v truhlárně sekretářku ala blondýnu na podpatcích? Ale sám Markétu pozval na pohovor.
@Lenka512 píše:
Mě přijde, že Jarda je na ní ještě hodně hodnej…může být ráda, že s ní nevyrazil dveře…nechápu, proč on na ní tolik lpí..
no, já souhlasím, bych Markétě už dávno ukázala dveře, i když to je teda ‚jenom‘ truhlárna, ale Markéta se absolutně neumí chovat, je drzá, nespolehlivá atd atd Jarda je sice přísný, ale tady to je na místě ![]()
A co myslíte, pomůže si Gábina ke zdolání zkoušky vlastním tělem?:-)
@hofka píše:
Podle ukázek si myslím, že jo…
@hofka píše:
tak to mě ani nenapadlo
ale myslím, že nee
@KPKristy píše:
aha
no já neviděla ukázky ![]()
@KPKristy píše:
Mě to právě napadlo už dřív a teď byly ty ukázky.. jako je asi ve vyčerpávající situaci, vystresovaná, tak to asi zkusí. To by byla aspoň nějaká zápletka, no ne?:-)
@hofka píše:
Mě to právě napadlo už dřív a teď byly ty ukázky.. jako je asi ve vyčerpávající situaci, vystresovaná, tak to asi zkusí. To by byla aspoň nějaká zápletka, no ne?:-)
Tak nevím, jestli se přímo s někým vyspí, ale v ukázkách se jí Tereza ptala „tak co?“ a ona rozhrnula kabát a s takovým potutelným výrazem ukázala óbr kozy v korzetu
![]()