Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka512 píše:
Honem si nem§žu vybavit… kdo je Hynek a Gábina??
Roman Vojtek - trenér z fitka a učitel TV, Gábina jeho studentka. Ojela ho, otěhotněla, mají chlapečka ![]()
@KPKristy píše:
Roman Vojtek - trenér z fitka a učitel TV, Gábina jeho studentka. Ojela ho, otěhotněla, mají chlapečka
aha…ale to už bylo dávno, ne?? to je ta, co rodila u Peška v posteli??
a oni jsou teď zpět?? jsem si nijak nevšimla ![]()
@Lenka512 píše:
aha…ale to už bylo dávno, ne?? to je ta, co rodila u Peška v posteli??
a oni jsou teď zpět?? jsem si nijak nevšimla
No jo, nějak se hádají, asi se něco semele ![]()
@KPKristy píše:
No jo, nějak se hádají, asi se něco semele
díky, budu muset se více koukat nebo více poslouchat ![]()
a někdo tady zmínil Šimůnka -ten hraje koho??
díky ![]()
Příspěvek upraven 17.01.13 v 21:45
@Lenka512 píše:
díky, budu muset se více koukat nebo více poslouchat
a někdo tady zmínil šimůnkac -ten hraje koho??díky
ty to moc nesledujes vid ![]()
Hele vy ste fakt kamosky, mi nereknete co tam bylo… nemam cas to stahnout a sledovat ![]()
@PetaP píše:
ty to moc nesledujes vid
no přiznám se, že mě nejvíc zajímají ty scény, co se teď odehrává kolem Emy…jinak zbytek tak napůl očka, napůl ucha ![]()
@PetaP píše:
Hele vy ste fakt kamosky, mi nereknete co tam bylo… nemam cas to stahnout a sledovat
Včera skočili Monča a Mára spolu pod peřinu. Mára nadšenej, Monika čumněla jak puk. Pak ho vyvedla z omylu a oznámila, že budou jen kámoši. Mirek naočkoval Emu, že ž mu bude 18, vezme Emu k sobě. Ten kurátor mu domlouval ať mu pomůže s Emou jí přemluvit na schůzku s matkou. Tea podezřívala Libunu, že má u popelnic flašku, když chodí každej den s košem na půl hodky, je samozřejmě u Libora. Ty jo ještě něco? ![]()
@lucka.Kr píše:Řekla bych že to včera bylo jen o Monice a Márovi a Emě. Taky musím ke kačerníkovi
Včera skočili Monča a Mára spolu pod peřinu. Mára nadšenej, Monika čumněla jak puk. Pak ho vyvedla z omylu a oznámila, že budou jen kámoši. Mirek naočkoval Emu, že ž mu bude 18, vezme Emu k sobě. Ten kurátor mu domlouval ať mu pomůže s Emou jí přemluvit na schůzku s matkou. Tea podezřívala Libunu, že má u popelnic flašku, když chodí každej den s košem na půl hodky, je samozřejmě u Libora. Ty jo ještě něco?
@sunnyho.motylek píše:
@Lenka512 Holka koukej
dík
…tak koho?? ![]()
@sunnyho.motylek píše:
No na Ulici ne??
myslím…kho tam hraje Šimůnek? ![]()
@Lenka512 píše:
dík…tak koho??
Viktora tělocvikáře jak jeli s Monikou do Ugandy ale to je hoooodně dáááávno ![]()