Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1307
16.1.13 21:46

Že se ještě vracím k Márovi teda K. Rímskému, tady je o něm časosběrný dokument, jdu kouknout, bude to zajímavé
 http://www.ceskatelevize.cz/…stof-rimsky/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
17.1.13 06:47
@L-enny píše:
@Petorka já mám tyhle typy chlapů ráda. :oops: o tom, že je Mára syn Kukačky, jsem se dozvěděla z časopisu, kde dával nějaký rozhovor.Ale nestýkají se spolu. Kukačka je pro něj cizí člověk. Ale podoba tam teda je a dost velká.

Já mám pocit, že jsem četla, že je nevlastní syn, ale Rímský ho vychovával odmalička, proto se jmenuje po něm. Ale nejsem si jistá… :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
17.1.13 07:55

@L-enny Taky mi příjde Šimůnek divnej, takovej jak namalovanej, nemyslím makeup, ale kdyby on byl..jak z továrny na Keny :twisted: @lucka.Kr taky mi ho bude líto, MNonika neví co chce, normálně bych jí přála, abysi s někým nabila hubu..a to mi připomíná, že tam ještě nemáme žádnou matku samoživitelku :think: To bych to spíš příla Liduně :-) A Libuška mi nevadí, je hezká, ta herečka a ta její postava…no kdo se nikdy nechová iracionálně, když miluje :roll: ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
17.1.13 08:00

@lucka.Kr

Počkej Monika s Márou se nedaji dohromady? To snad nééé… :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
17.1.13 08:58

Matka samoživitelka je snad Libuška ne? A taky byla ta Majda jak dřív chodila s Jardou, za chvíli bude Gábina :P a Lída se už dala dohromady zpátky se vším všudy s tím manželem?
A @Kalla1412 to vystihla přesně, Šimůnek jak namalovanej z továrny na Keny, taky mi tak připadá, už jak hrál v Kameňáku, tam přesně zapadl :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
17.1.13 09:11

Jj, samoživitelka je Libuška, i když už jí s tím brzo někdo pomůže asi..
Monika je mi nesympatická, fakt dost teda..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
17.1.13 09:22

@Petorka @PetaP Pravda, Libuška :-) No tedka mě to baví, některé ty linie mě nebaví vůbec, ale tentokrát to mají rozepsané hezky, že je všechno sledovatený :lol: @PetaP Monika taky není uplně nejvíc, ale Lída je 100× horší :zed: @Petorka Proč myslíš že Gábina? Ž e Hynek zdrhne? nebo něco konkrétního víš? :think: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
17.1.13 09:24

Jak to tak vypadá, tak Mára dneska Monice vymete z kalhotek pavučiny. Měl by to udělat pořádně, aby se přestala tak blbě tvářit :mrgreen:
Ale aspoň že se v Coolně střídaj, bejt s ním na jedný směně, tak potom nemyslím na práci… :oops:
Tím nemyslím sex samotný, ale i Máru :oops: :oops:

Příspěvek upraven 17.01.13 v 09:26

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.1.13 09:24

Monika má strach ze závazků.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.1.13 09:25
@zasemamina píše:
Jak to tak vypadá, tak Mára dneska Monice vymete z kalhotek pavučiny. Měl by to udělat pořádně, aby se přestala tak blbě tvářit :mrgreen:
Ale aspoň že se v Coolně střídaj, bejt s ním na jedný směně, tak potom nemyslím na práci… :oops:

Tak žhavý to nebude:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8594
17.1.13 09:27
@zasemamina píše:
Tím nemyslím sex samotný, ale i Máru :oops: :oops:Příspěvek upraven 17.01.13 v 09:26

Prej pavučiny, ted jsem se zasmála :-D To, jo, ta neměla nikoho hooodně dlouho… @hofka Strach ze závazků je jedna věc, ale odkopnout tak super borce…tady jsou nás mračna, co by ho braly (kdybysme ovšem nebyly šťastně vdané či zadané, že dámy :lol: :lol: :lol: :lol: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
17.1.13 09:37
@Kalla1412 píše:
Prej pavučiny, ted jsem se zasmála :-D To, jo, ta neměla nikoho hooodně dlouho… @hofka Strach ze závazků je jedna věc, ale odkopnout tak super borce…tady jsou nás mračna, co by ho braly (kdybysme ovšem nebyly šťastně vdané či zadané, že dámy :lol: :lol: :lol: :lol: )

No, mě moc neuchvacuje. Já jsem na jiný týpky, ale asi by se k sobě hodili. Jenže Monika je pitomá. Doufám, že ji tohle singlovství přejde:-) To koukání dopředu je mor. Ale večer by mi do toho kecal manžel a zítra na opakovačku nebudu doma.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2787
17.1.13 09:37

@Kalla1412
Nic konkrétního nevím :mrgreen:, jen si myslím, že se tam prostě něco stane, to by je nevrátili do děje a ukazovat jak jsou spokejeníí a cukrující, to by nikoho nebavilo, já bych řekla, že se buď objeví někdo a Hynek zahne, nebo naopak si najde někoho Gábina a jejich vztah se rozpadne…že by to směřovalo ke svatbě pochybuju, zvlášť, když jednu chystají Hejlovi.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
17.1.13 09:48
@zasemamina píše:
Tím nemyslím sex samotný, ale i Máru :oops: :oops:Příspěvek upraven 17.01.13 v 09:26
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Potřebuje to jako sul, těch pavučin tam musí mít asi dost :mrgreen: :mrgreen:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
199
17.1.13 10:04

Já bych to Márovi a Monice přála :) Příjde mi, že se k sobě hod, a mám ráda šťastné „konce“ a nebo „začátky“ :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí