Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Že se ještě vracím k Márovi teda K. Rímskému, tady je o něm časosběrný dokument, jdu kouknout, bude to zajímavé
http://www.ceskatelevize.cz/…stof-rimsky/
@L-enny píše:
@Petorka já mám tyhle typy chlapů ráda.o tom, že je Mára syn Kukačky, jsem se dozvěděla z časopisu, kde dával nějaký rozhovor.Ale nestýkají se spolu. Kukačka je pro něj cizí člověk. Ale podoba tam teda je a dost velká.
Já mám pocit, že jsem četla, že je nevlastní syn, ale Rímský ho vychovával odmalička, proto se jmenuje po něm. Ale nejsem si jistá… ![]()
@L-enny Taky mi příjde Šimůnek divnej, takovej jak namalovanej, nemyslím makeup, ale kdyby on byl..jak z továrny na Keny
@lucka.Kr taky mi ho bude líto, MNonika neví co chce, normálně bych jí přála, abysi s někým nabila hubu..a to mi připomíná, že tam ještě nemáme žádnou matku samoživitelku
To bych to spíš příla Liduně
A Libuška mi nevadí, je hezká, ta herečka a ta její postava…no kdo se nikdy nechová iracionálně, když miluje
![]()
Matka samoživitelka je snad Libuška ne? A taky byla ta Majda jak dřív chodila s Jardou, za chvíli bude Gábina
a Lída se už dala dohromady zpátky se vším všudy s tím manželem?
A @Kalla1412 to vystihla přesně, Šimůnek jak namalovanej z továrny na Keny, taky mi tak připadá, už jak hrál v Kameňáku, tam přesně zapadl ![]()
Jj, samoživitelka je Libuška, i když už jí s tím brzo někdo pomůže asi..
Monika je mi nesympatická, fakt dost teda..
@Petorka @PetaP Pravda, Libuška
No tedka mě to baví, některé ty linie mě nebaví vůbec, ale tentokrát to mají rozepsané hezky, že je všechno sledovatený
@PetaP Monika taky není uplně nejvíc, ale Lída je 100× horší
@Petorka Proč myslíš že Gábina? Ž e Hynek zdrhne? nebo něco konkrétního víš?
![]()
Jak to tak vypadá, tak Mára dneska Monice vymete z kalhotek pavučiny. Měl by to udělat pořádně, aby se přestala tak blbě tvářit ![]()
Ale aspoň že se v Coolně střídaj, bejt s ním na jedný směně, tak potom nemyslím na práci… ![]()
Tím nemyslím sex samotný, ale i Máru
![]()
Příspěvek upraven 17.01.13 v 09:26
@zasemamina píše:
Jak to tak vypadá, tak Mára dneska Monice vymete z kalhotek pavučiny. Měl by to udělat pořádně, aby se přestala tak blbě tvářit
Ale aspoň že se v Coolně střídaj, bejt s ním na jedný směně, tak potom nemyslím na práci…
Tak žhavý to nebude:-)
@zasemamina píše:
Jak to tak vypadá, tak Mára dneska Monice vymete z kalhotek pavučiny. Měl by to udělat pořádně, aby se přestala tak blbě tvářit
Ale aspoň že se v Coolně střídaj, bejt s ním na jedný směně, tak potom nemyslím na práci…
Tím nemyslím sex samotný, ale i Máru![]()
Prej pavučiny, ted jsem se zasmála
To, jo, ta neměla nikoho hooodně dlouho… @hofka Strach ze závazků je jedna věc, ale odkopnout tak super borce…tady jsou nás mračna, co by ho braly (kdybysme ovšem nebyly šťastně vdané či zadané, že dámy
)
@Kalla1412 píše:
Prej pavučiny, ted jsem se zasmálaTo, jo, ta neměla nikoho hooodně dlouho… @hofka Strach ze závazků je jedna věc, ale odkopnout tak super borce…tady jsou nás mračna, co by ho braly (kdybysme ovšem nebyly šťastně vdané či zadané, že dámy
![]()
![]()
![]()
)
No, mě moc neuchvacuje. Já jsem na jiný týpky, ale asi by se k sobě hodili. Jenže Monika je pitomá. Doufám, že ji tohle singlovství přejde:-) To koukání dopředu je mor. Ale večer by mi do toho kecal manžel a zítra na opakovačku nebudu doma.
@Kalla1412
Nic konkrétního nevím
, jen si myslím, že se tam prostě něco stane, to by je nevrátili do děje a ukazovat jak jsou spokejeníí a cukrující, to by nikoho nebavilo, já bych řekla, že se buď objeví někdo a Hynek zahne, nebo naopak si najde někoho Gábina a jejich vztah se rozpadne…že by to směřovalo ke svatbě pochybuju, zvlášť, když jednu chystají Hejlovi.
@zasemamina píše:
Tím nemyslím sex samotný, ale i Máru![]()
Já bych to Márovi a Monice přála
Příjde mi, že se k sobě hod, a mám ráda šťastné „konce“ a nebo „začátky“ ![]()