Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka píše:
Jak chcete:-) Jiskra by přeskočila, ze strany Máry, ale Monika nechce. Bere to jenom jako úlet, taky ho dost provokovala, že. Ale nechce ničit přátelství.
Tak já myslím, že přátelství je stejně v čudu okamžikem, kdy jeden chce a druhý ne. Takže pokud něco bylo (a podle ukázek asi jo), tak už je to stejně na pytel ![]()
Jsem to měla napsat bílým písmem, aby si to přečetl jen kdo chce, ale to tady neumím:-)
@ncc1701 píše:
www.tn.nova.cz/…le/index.php?…
tak jsem si to přečetla, ale nedočetla jsem se ničeho, co už nevíme ![]()
@lucka.Kr píše:
Což fotka, ale to video ty bláho, úplně mě mrazilo čím prošel
já u toho dokumentu včera usla, ale bylo to zajímavý, no má teda toho dost za sebou, to bych teda nikdy neřekla…dneska musím dokoukat
@Druby Ja to vkladala kvuli te svatbe Hejlu, ze se „neco stane“, ale jeste se nic nestalo, ne?
@ncc1701 píše:
@Druby Ja to vkladala kvuli te svatbe Hejlu, ze se „neco stane“, ale jeste se nic nestalo, ne?
Zatím teda o ničem nevím, akorát, že mi Lenka leze pěkně na nervy ![]()
@Hesovi Jsem stejného názoru. Někdy je věcná a její připomnky a komentáře „sedí“
![]()
@Druby píše:
No mohlo by se stát třeba to, že Jarda kopne Lence do zadku a ze svatby by sešlo
No Lenka je taky děsná, co předváděla když byla Mirinka malá, to byl hnus :-p
@MarkyM píše:
Teda Monika mě naštvala, chudák Mára
I mě, mohla by být ráda, že ji někdo chce ![]()
A Mára asi neměl na mysli „občasné pospávání“, když ho to tak vzalo, co? Možná si jen nerozuměli a ještě se to vyjasní ![]()
@KPKristy
Taky jsem z toho naštvaná ![]()
tak to měl ale taky říct, na randění se taky netvářil ![]()
ale také doufám, že se to jště nějak pozitivně vyvrbí ![]()