Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
12505
15.1.13 13:56

Ahoj mužu se přidat??Na webu jsem četla, že bude jejich svatba v ohrožení, tak se třeba spolu spustěj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
15.1.13 14:11

@sunnyho.motylek

Snad néé! No uvidíme třeba jen Lenka bude muset všechno rozebrat a Jardu to naštve :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
15.1.13 14:13

A nebo Markétu Jaroušek vyrazí a ta se mu bude chtít pomstít a navykládá Lence, že s ním něco má :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
15.1.13 15:19
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.1.13 15:53

Tak jsem shlédla dnešní díl, Adriana zase jede:-) Víc prozrazovat nebudu, stačí upoutávky:-))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
15.1.13 16:13

No jsem taky zvedava jak dlouho budou z Peska tahat penize. Divim se ze je Amalie takova diplomatka kdyz vi o co tem dvema jde. Normalni clovek by snad hajil sveho pritele pripadne sebe. Vzdyt jsou partneři.

Max je pohadkar, me by na tyto kecy teda neuhnal.

Tereza jak resi toho Vojtu to je taky dilo. Zase teda nechapu ze ma po trictvrte roce nebo jak dlouho byl ochrnuty najedniu potrebu neco dohanet. Stejne by k tomu asi dospel i kdyby byl zdravy. No a Lenka vcera. Mala byls beztak první den ve skolce jen na dopoledne tak uvarit mohla :P jinak u nas je tepla vecere tak 3× do tydne ale jsem s malym doma a manzel ma obedy v praci takze to sni tak nevyzaduji. Tereza s Matejem jsou zvlastni deti. Spis teda vysokoskolaci. Uplne mi to trha realny zivot vysokoskolaku co znam. A ze jich znam fakt hodne. Pokud nemaji zkousky tak fakt dost pari. Nikdy jsem ty dva nevidela snad pod obraz :-D jen asi jednou kdyz jeste Matej paril s Vojtou v coolne a rano se vzbudili vedle servirky s Vojta nevedel jestli vubec neco bylo. Ted teda ani nevim zda to s nim byl vubec Matej. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15051
15.1.13 16:42
@MarkyM píše:
Mě hrozně štve jak jí Simona furt pochlebuje a podstrojuje :roll:

No, snadno, když jsou obě tupé jak vagon bruslí. Ráno tam lítá jak pominutá, hledá mobil, ale ani jednu nenapadne se prozvonit z jiného :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
15.1.13 16:46
@boball píše:
No, snadno, když jsou obě tupé jak vagon bruslí. Ráno tam lítá jak pominutá, hledá mobil, ale ani jednu nenapadne se prozvonit z jiného :)
:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: přesně. To je první, co doma děláme…prozváníme se…a Simona aby se prý Markéta zastavila a v klidu vzpomínala. :roll: :lol: :lol: :lol:
  • Citovat
  • Upravit
4513
15.1.13 16:50
@boball píše:
tupé jak vagon bruslí
:lol: :lol: :lol:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
15.1.13 17:57

.. a pak přijde pozdě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
15.1.13 18:41

Holkyyyy Mirinka byla v telce asi dvě minuty :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12505
15.1.13 18:46

Ta Adriana byla pěkně vyjetá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
15.1.13 18:48

To teda :mrgreen: :mrgreen: :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
15.1.13 18:57
@sunnyho.motylek píše:
Ta Adriana byla pěkně vyjetá :mrgreen:

Je to totální trubka.. :lol: Ale aspoň to tam s tou její povedenou matkou hezky oživily..

• Citovat
  • Upravit
12505
15.1.13 19:00
@Silwinka87 píše:
Je to totální trubka.. :lol: Ale aspoň to tam s tou její povedenou matkou hezky oživily..

Mě tam docela štvou :cert: :cert: :cert: :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky