Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
2787
12.1.13 17:26

Vanda se mi tam líbí, dokonce mě napadlo, že je škoda, že tam nemá lepší roli a není tam stabilně.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2478
12.1.13 17:54

@Alik.htm jj já to blbě napsala, jako herečku ji mám ráda, ale v té roli mě naštvala prostě jako matka Emy :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Silwinka87
12.1.13 18:04
@Petorka píše:
Vanda se mi tam líbí, dokonce mě napadlo, že je škoda, že tam nemá lepší roli a není tam stabilně.

To jsem si taky říkala, že jí dali zrovna roli takové rozvracečky rodiny..Ale hraje to dobře..Jsem zvědavá, jak to dopadne a co z toho bude.. :?:

• Citovat
  • Upravit
L-enny
12.1.13 18:06

Jj, Vanda se mi též líbí. Uvidíme, jaká bude dál.

Mě Tereza vypasená nepříjde. Ano, přibrala, protože už to není žádný malý náctiletý kůzle, ale dospělá ženská a prostě se zaoblila, no. Gábina mi též příjde v pohodě.

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
12.1.13 18:09

@L-enny Taky si myslím, že ženská, která je doslova „vypasená“ vypadá jinak…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
12.1.13 18:11

@Ka2 přesně. To, že má širší boky, tak s tím nic neudělá. Je trošku širší v ramenou, ale pas má štíhlý. Nebo aspoň mě to příjde. Já si vypasenýho člověka představuju obézního, což prostě v Ulici snad žádná taková ženská není. :think: jo, Nyklová ale to je dáma v letech. Beru teď ty mladší ročníky.

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
12.1.13 18:11

Mě by zajímalo, co mají (jestli vůbec mají) v plánu do budoucna s Edým… Jestli mu to nakonec s Markétou vyjde, nebo on, jako role vyšumí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
12.1.13 18:14

Kéž by vyšuměli oba dva :lol: :lol: nevím, no, Markéta mi příjde fakt jak mimoň z jiný planety svým uvažováním (třeba jak hledala práci a strááášně se všemu divila ohledně oblečení a tak), celkově mi přišla v prvních rolích vtipná, takový oživení, teď spíš trapná…v pondělí jsem na ni zvědavá, má mít nějaký průšvih v truhlářství…

• Citovat
  • Upravit
Ka2
376
12.1.13 18:17

Jo a kdo má vůbec ted tu hospodu?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
12.1.13 18:18

:think: :think: :think: no, tak to netuším. :think: :think: :think:

• Citovat
  • Upravit
46669
12.1.13 18:22

Ale Tereza nemá širší boky. Je celá tlustá, ty ruce u ramen a v obličeji taky. Taky nemám ráda vychrtliny a ani já sama nejsem, ale ona nemá tvary. To Gábina zase jo. Ta má zadek, prsa, štíhlý pas. Tereza je jako barokní andělíček :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5164
12.1.13 18:22

@Ka2 asi to zůstalo na té hezké prsaté servírce, protože několikrát zmínila, že má instrukce od šéfa (Oldovi třeba jenom jedno pivo a tak) :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
12.1.13 18:23

Počkat, a Henry je kde? To jsem prošvihla nebo to tam nebylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
64900
12.1.13 18:25

Henry odjel do Ameriky, maminka je nemocná. Jen nevím, jestli tam jeho role teda definitivně skončila nebo ne. Třeba si chystají novou dějovou linku a někdo to koupí a bude tam další nová tvář.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
L-enny
12.1.13 18:28
@KPKristy píše:
Ale Tereza nemá širší boky. Je celá tlustá, ty ruce u ramen a v obličeji taky. Taky nemám ráda vychrtliny a ani já sama nejsem, ale ona nemá tvary. To Gábina zase jo. Ta má zadek, prsa, štíhlý pas. Tereza je jako barokní andělíček :)

tak barokního andělíčka si představuju jinak. :lol: :lol: tlustý obličej? tak to asi koukám na jinou Terezu. Ne, mě fakt nepříjde tlustá. Když holt si ji lidi pamatují coby štíhlounkou puberťačku, jemnou blondýnku a teď je z ní kus ženský, no…

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!