Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Petorka jsou tam 3, jeden má dveře hned u kuchyňské linky a další dva podel stěna naproti sedačce
Pak je tam ještě koupelna a samozřejmě ten obrovský obyvák. A Tereza už tam nebydlí, bydlí s Jordánem, teď je to byt jenom Matěje a Bětky (a přespává tam Krystína):)
Porad jsem premyslela, co me vadi na mirince.jeji tatinek bude asi krecek
Ale je vážně ošklivá
já vím, že o dětech se takhle nemluví, ale musela jsem.. (omlouvám se)
Dneska výjimečnĕ nespala.
a taky Lenka jela s kočárem bez fusaku. V takove zimě. To je máma
![]()
Holky a co se stalo s Terezou Brodskou? Nekam se odstehovala nebo umrela nebo tak něco? to jsem nějak prošvihla, sleduju nepravidelně…
@pazitka píše:
Holky a co se stalo s Terezou Brodskou? Nekam se odstehovala nebo umrela nebo tak něco? to jsem nějak prošvihla, sleduju nepravidelně…
Bydlí s Onřejem někde v novém domě na periferii. Takže už nehraje ![]()
@kam2 píše:
Dneska výjimečnĕ nespala.a taky Lenka jela s kočárem bez fusaku. V takove zimě. To je máma
![]()
Lenka je tragédka, dneska zase ty její úvahy a proslovy, já už jí nemůžu ![]()
@Hesovi ahoj nemůžu z toho jak si zkomolila jméno kristýna (kristina) s tvrdým y po r se určitě nepíše jen mě to tak plesklo do očí ![]()
jinak dneska jsem tak půlku ulice viděla a půlku ne co měla lenka za úvahy nějak jsem to nepostřehla malý zaměstnával nervkou ![]()
@Kapřík90 píše:
@Hesovi ahoj nemůžu z toho jak si zkomolila jméno kristýna (kristina) s tvrdým y po r se určitě nepíše jen mě to tak plesklo do očí
Taky mě to binklo do očí, já jsem na ypsilon po R alergická
. Vypadá to jako krysa. Ale tak to byl určo překlep…
Ahoj holky já si myslím že ta snaha Matěje pořád se zastávat Kristýny se mu ještě vymstí.
![]()
@Jamajka00 jj podle mě to na něj všechno vyleze i to že po něm kristýna vyjela
@Kapřík90 píše:
@Jamajka00 jj podle mě to na něj všechno vyleze i to že po něm kristýna vyjela
Samozřejmě to vyjde najevo, jinak by to tam vůbec nedali. Ještě bude horko ![]()