Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
1723
10.1.13 07:26

No jo, já zrovna tu Liškovic lajnu moc nemusím, oni jsou tak nechutně kladní…Ema je rozmazlený fracek, se mi otevírala kudla v kapse jak dělala před vánocema scény, když Anča začala chodit zase do práce,,, tak trošku mi připomínají Walshovi s Beverly Hills :-)
Rajda se mi taky líbí :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
10.1.13 08:47

Tak v každým seriálu je potřeba mít nějaké „Walchovi“ :mrgreen:. Z Emy děljí blbečka, chová se pořád jako by jí byly tři nebo v kolika tam přišla…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
10.1.13 09:24

Nepřišlo vám, že na to jak Emy a Mirkova matka vylezla z krimu mněla dost pěkný oblečení? A i ta kabelka nevypadala levně. Snad jen, že by to byl takový ten luxus od vietnamců co se po pár měsících začne rozpadat, ale poslouží účelu… :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.1.13 09:40
@zasemamina píše:
Nepřišlo vám, že na to jak Emy a Mirkova matka vylezla z krimu mněla dost pěkný oblečení? A i ta kabelka nevypadala levně. Snad jen, že by to byl takový ten luxus od vietnamců co se po pár měsících začne rozpadat, ale poslouží účelu… :nevim:

Jo, taky mi ta paní přišla dost opečovaná:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
10.1.13 09:57
@Petorka píše:
Holky a proč ten Hynek tolik cvičí?? Aby nemusel být doma nebo co? Jinak podle mě na to Zuzice kápla, taky si myslím, že Gábině začal chybět dřívější život..

jak se s Hynkem hádala, vzpomněla jsem si na sebe před pár lety. Taky jsem manželovi vyčítala že by s námi mohl být víc, že je i pro naši dceru důležitý. Ale to když byla kojenec a batole. K věkovému rozdílu, jsme od sebe 12 let, občas mi taky vadí když manžel říká, že už má odzábavováno a diskotékováno, ale snažím se to překousnout nebo se snažím hledat program co nás zaujme oba.

Příspěvek upraven 10.01.13 v 17:16

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
10.1.13 09:58

Jj, souhlasím :)
ten kabát se mi moc líbil, no a kabelka taky fajn, brala bych hihi

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
10.1.13 10:00

Jo a ještě, že se vracím ke Gábině a Hynkovi, ta scéna jak odcházeli naštvaní z hospody mi přišla zbytečná, jako oba se asi snažili si udělat hezký večer moc na sílu a nebylo to takové spontánní, no ale kdyby my jsme seděli s manželem takhle v hospůdce a já se dobře bavila, on né, tak by prostě šel domů a byli bychom spokojení oba dva, jeden bysme si to tomu druhému nekazili :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
10.1.13 10:41
@Spenata píše:
Jo a ještě, že se vracím ke Gábině a Hynkovi, ta scéna jak odcházeli naštvaní z hospody mi přišla zbytečná, jako oba se asi snažili si udělat hezký večer moc na sílu a nebylo to takové spontánní, no ale kdyby my jsme seděli s manželem takhle v hospůdce a já se dobře bavila, on né, tak by prostě šel domů a byli bychom spokojení oba dva, jeden bysme si to tomu druhému nekazili :)

Mne vždycky fascinuje, jak se najednou všichni splaší a i když mají poloplnou skleničku, odchází. Jak v hospodě tak, doma. Nikdo z nich ještě nikdy nedopil :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
10.1.13 12:18
@boball píše:
Mne vždycky fascinuje, jak se najednou všichni splaší a i když mají poloplnou skleničku, odchází. Jak v hospodě tak, doma. Nikdo z nich ještě nikdy nedopil :mrgreen:

haha, dobrý postřeh :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
10.1.13 12:20

Holky a myslíte že Ulice někdy skončí?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ka2
376
10.1.13 12:21

@hofka Toho jsem si také všimla a říkám ááá, další pár?! A ono nic, jen pohled :-) Jak říkáš, možná v budoucnu..proč jinak by to tam tak střihli :think:

Jinak tu Emu také nemusím, je mi ta holčička silně nesympatická…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1307
10.1.13 12:23
@MarkyM píše:
Holky a myslíte že Ulice někdy skončí?

no, doufám, že né :D teda ještě budu doma s malým skoro dva roky, tak by to mohlo vydržet, až se vrátím do práce, tak už toho času tolik nebude…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
10.1.13 12:45
@Ka2 píše:
@hofka Toho jsem si také všimla a říkám ááá, další pár?! A ono nic, jen pohled :-) Jak říkáš, možná v budoucnu..proč jinak by to tam tak střihli :think:Jinak tu Emu také nemusím, je mi ta holčička silně nesympatická…

Emu-herečku taky nevyhledávám. Přijde mi, že je pořád taková nakňučená. Vlastně ani Franta mi nesedí. Ty nesmělý puberťácký pohledy, do toho má být silná povaha.. oba jako by to přehrávali. Viky jakbysmet:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
10.1.13 12:53

Ema (herečka) byla ted nedavno v jedne reklamě na banku snad. Tam mi přišla snad se nikdo neurazi jako rozmazleny pražský spratek. :-) :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
10.1.13 13:00

Je fakt, že Franta má na svůj věk až moc vnímavý postřeh, že se něco děje…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí