Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Alčák1 píše:
@pvmr no já si hlavně myslím, že by měla mít rozum ta biomatka. Pokud by moje dítě bylo šťastné a já před tím seděla ve vězení nebo neměla práci a bydlení… asi bych přihlížela k tomu, co tomu dítěti můžu nabídnout za život já a co mu nabízí náhradní rodina¨naštěstí v takové situaci nejsem a miláček je jen můj
jinak myslíte, že to dá Libuška se Saidlem opravdu dohromady???
jojo, v ukázkách bylo že spolu v objetí seděli na gauči a koukali na telku.. bylo to hned po vánocích jako co bude v blízký budoucnosti..
@Alčák1 no je to těžké - hlavně miluju větu že je to její matka, že ona ji porodila, ale kdo se o ní staral doposud, kdo a jak jí vychoval - to už nevidí - já myslím, že pokud se jednou dítěte zřekla a šlo k pěstounovi, tak by na něho neměla mít nárok (teď mě asi ukamenujou ty, co to vidí jinak - ale je to jen můj názor, takže klííídek
)
jo, jo já myslím že Libuška se dá s doktůrkem dohromady ![]()
@pvmr pro to se mi líbí babyboxy - odložíš dítě??? je adoptované jinou rodinou bez problémů a ještě bych dala dodatek, že pokud se matka do týdne nepřihlásí, zaniká ji veškerej nárok na to dítě a bylo by
Si pamatuju na praxi, jak si chtěli vzít nějací lidé malou 2 letou holčičku k adopci v kojeňáku
když k tomu už mělo dojít, tak týden před tím přišel pro tu holčičku pohled od matky a bylo po adopci
celý dva roky se o ni nezajímala
když jsem se ptala proč to tak je. Tak mi sestra odpověděla, že tím projevuje matka o dítě zájem a tudíž si ho adoptovat nikdo nemůže. A když jsem se zeptala, jak to ta matka může vědět o tý adopci, tak mi řekla, že jí o tom musí vyrozumět - já bych ten pohled normálně schovala
, když jsem odmaturovala, byly jsme se tam s holkama podívat, malý ¨Verunce byly 4 roky - nikdo si ji neadoptoval a matka o ní dál nejeví žádný zájem. Dneska holce bude kolem 15 let. Letí to teda hrozně.
Taky nechápu proč se vrátila Gábina s Hynkem
asi otřebovali vydělat nějaké prachy ![]()
Na tom asi něco bude, že ty děti mají za vlastní. A naše zákony jsou fakt na prd. Když stačí jeden pohled za rok a dítě nikdo nesmí dostat do péče.
Tak zase to je fajn, že je Gábina s Hynkem (hrozné jméno, teda doufám, že jsem tady nikoho z vás neurazila) zpátky, teď poodcházelo docela dost herců, tak každá nová dějová linie je fajn
jsem zvědavá, jak se to u nich vyvrbí
a taky se těším, jestli se dá Libuška se Seidlem dohromady na ty zamilované scény, to já ráda ![]()
a taky bych už konečně přihodila Lumírovi nějakou ženskou ![]()
@PetaP píše:
jojo, v ukázkách bylo že spolu v objetí seděli na gauči a koukali na telku.. bylo to hned po vánocích jako co bude v blízký budoucnosti..
no, ono to bylo spíše tak, že Libuška mu usnula na rameni, ale myslím, že mu to nijak nevadilo ![]()
Mě teda gábina nechyběla, ale na vojtka se ráda podívám. lumír je mi moc sympatickej a denisu bych mu moc přála, ale asi se pořád dával něko dohromady jinej, tak to mají scénáristi schovaný na potom. jinak jsem moc ráda, že zmizel vojta, sice mě ho bylo líto, ale k srdci mi nepřirostl.
seidl mě taky zahřál na srdíčku s gulášema a jak se umí rychle převlíknout ![]()
ale jak se k ní staví a je tam ta thea
já bych ji kopla do prd,,, že jim to zkazí ![]()
Tak to já nemusím zase spíše Vojtka ![]()
neboj, Thea ho jenom okoukne, Libuška se Seidlem budou mít ještě spoustu příležitostí, ale Thea mi taky leze pěkně na nervy
no a Vojta byl určitě sympatičtější než Tereza… ![]()
Z They se stává pěkně blbá pipina
Taky vám připadne, že se ta postava zádadně změnila? Anebo jsem ji předtím vnímala jinak, teď se vždycky děsím, co zas „důležitýho“ bude řešit, chytrá jak rádio ![]()
Hm, tak já dneska neuvidím ani druhou půlku, začala Mája a synátor mě k televizi nepustí. Zapomněla jsem to včas přepnout ![]()
Jinak Gábina mi nevadí, Vojtka nemusím, na Hybnerovou jsem zvědavá, ale nějak mi do Ulice nesedí. Uvidíme…
@KPKristy já taky dneska viděla prd
snad mi to zítra ráno výjde ![]()
Co se stalo? Já to neviděla.. dítě má horečku takže jely pohádky..
@pvmr píše:
@KPKristy já taky dneska viděla prdsnad mi to zítra ráno výjde
No jo, ráno je opáčko! Snad si vzpomenu.
Ale spíš jsem zvědavá, co bude zítra s Mirkem u Liškových. Ale nejspíš to zase bude na konci a nazdar příště…