Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ja bych lumirovi prala mastnou, je hodna, vzdycky ho podrzela. komplikace u hejlu? na to se tesim.prej chce zase skoncit maciuchova.byla by to skoda, mam ji rada.
@Druby no kolikrat jsem si rikala, kdyz jsem ho tak videla rozparadenyho, ze kdybych ho mela doma, tak jdu uvarit teplou veceri a udelam minimalne predvanocni uklid ![]()
@smurfka píše:
sekretářka je vdaná..sice za blbce ale je…taky si myslím že Světluš se vrátí..dítě už má větší tak proč ne
jo, právě, že je vdaná za blbce, kterej jí taky zanáší ne?? Tak třeba se daj nějak dokupy
..
@MarkyM píše:
Jojo Lumír a Denisa taky by se mi spolu líbili
Joo Denisa… Já sem si nemohla vzpomenout na jméno ![]()
No jo, já si ale myslím, že jestli se měli dát s Denisou dohromady, tak už by to udělali…
pár příležitostí k tomu už měli, no ale uvidíme ![]()
taky jsem zvědavá, co Gábina s (teď nevím, jak se jmenuje) no s Vojtkem
jak se to vyvine u Lišků, co Hejlovic svatba…
no, už se těšíííííím
![]()
Chjo, jsem chtěla stáhnout díl Ulice 2312 nebo 13?.. prostě ten povánoční.. a už nikde není. Platit za to nechci, tak asi uvidím prd:-)
Koukam ze jsou tu znali sledovaci
chtela jsem se zeptat jestli by me mohl nekdo zasvetit kam se podel ten Terařik. Rozesli se? S mimcem jsem nemela cas sledovat a pak tam byl uz Bedrich. A ta jeho Lucie se vyparila kam?
@kam2 Tesařík jel někam studovat nějaké ptáky, nebo co
a Lucie někam zmizla ![]()
@kam2 píše:
Koukam ze jsou tu znali sledovacichtela jsem se zeptat jestli by me mohl nekdo zasvetit kam se podel ten Terařik. Rozesli se? S mimcem jsem nemela cas sledovat a pak tam byl uz Bedrich. A ta jeho Lucie se vyparila kam?
Tesařík chtěl po Aničce, aby s ním odjela někam do jižních čech a ona ale řekla, že se jí nechce kvůli dětem, tak zůstali v Ulici a pak nějak to prostě vyplynulo, že s nima skončil Bedřich. A Lucie? Co si pamatuju, tak ta Bedřicha tak vydeptala, co se týkalo dětí apod., že jí prostě nakopal a ona se mu mstila přes kšefty apod., ale už pak o ní nebylo ani vidu ani slechu.
@pvmr píše:
@hofka aháá, tak to nevím kde seženeš, opakovali to v pátek
To jsem nebyla na příjmu:-)
sekretářka je vdaná..sice za blbce ale je…taky si myslím že Světluš se vrátí..dítě už má větší tak proč ne