Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Necháme se překvapit, však oni nám to zítra, doufám, patřičně vyjasní.
Já myslím, že Ema adoptovaná určo není, dyť jak byli Liškovic od sebe, mluvila Anča o tom, že se s Bedřichem rozvést nemohou, kvůli Emě, kterou mají v pěstounský péči…
Aha a já měla za to že adoptovaná je, no to je jedno, uvidíme co se tam bude dít dál.
@pvmr píše:
@boball tak kapánek mimo - Kristýna se muchlala s Bětčiným tátou u nich na gauči
Muchlala je slabý slovo, si to rozdávali ![]()
@MarkyM píše:
Muchlala je slabý slovo, si to rozdávali
Ale nejspíš to nestihli do konce, proto pak tak brečela
![]()
Ema určitě musí být v pěstounské péči, adopce se totiž zrušit nedá a její biologický matka by na ní nemohla mít žádná rodičovská práva, ale pěstounská péče se zrušit dá takže to tak určitě bude, ale potěš koště, to mi jich bude teda líto, jestli se tam o ní budou handrkovat…
Libuska a dokturek <3 O Emu se budou vest spory, ale nakonec zustane u Lisku, protoze to jsou tak protivne pozitivni postavy, ze by jim to nemohli scenaristi udelat. A nepovedeny sex se Zachem bych oplakala taky. I kdyz ja bych nejspis byla rada, kdyby si me jen vsimnul ![]()
@ncc1701 píše:
Libuska a dokturek <3 O Emu se budou vest spory, ale nakonec zustane u Lisku, protoze to jsou tak protivne pozitivni postavy, ze by jim to nemohli scenaristi udelat. A nepovedeny sex se Zachem bych oplakala taky. I kdyz ja bych nejspis byla rada, kdyby si me jen vsimnul
No, všimla jsem si, že jsem jedna z mála, komu Zach „nic neříká“
![]()
@KPKristy píše:
No, všimla jsem si, že jsem jedna z mála, komu Zach „nic neříká“![]()
Tak to jsme teda dvě, já z něj taky nejsem odvařená ![]()