Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy dík. Já si myslela, že tam muselo být něco takového.
Tak a já na Štědrý den nekoukala, chtěla jsem shlédnout dnes opakování a zasekla jsem se u dr.tak jsem jí nestihla na Voyo přístup nemám a na Uloz to jsem to nenašla. Nevíte jestli se to nechá zkouknout ještě někde? ![]()
My máme kabelovvku od O2 a tam se nám to ukládá samo, ale jinak nevím ![]()
@Jamajka00 píše:
Holky ta Libuška se dá asi vážně dohromady s doktůrkem
Vždyť to říkáááááááááááám ![]()
@MarkyM já myslím že jím to výjde - nějak se nám to tam ale hodně zpárovalo - nebo spíš teprve zpáruje ![]()
S doktůrkem by se měla dobře, ale jestli je ona výhra pro něho
i když prakticky tam k němu nikdo jinej asi není.
JÁ UŽ CHCI ULICI! máme settop box s nahráváním, tak už mám nachystáno do čtvrtka ![]()
Doufám, že s sním dá dokupy, ona je taky hodná, akorád měla smůlu na Eliáše!! Hrozně se těším na pondělí ![]()
Eliáš je zahranej bombasticky. videl tady nekdo Karamazovi? tam je naprosto dokonalej a Trojan…
@ivulineček píše:
Eliáš je zahranej bombasticky. videl tady nekdo Karamazovi? tam je naprosto dokonalej a Trojan…
souhlasím, akorát Eliáše po takovém výkonu nemůžu ani cítit ![]()
Ahojky, tak zítra konečně zas večer bude na co koukat
Jsem fakt zvědavá, jak to dopadne s Liškovejma a malou Emmou..
Jinak Libuška s doktorem se daj určitě dohromady si myslim.. Taky jsem koukala, že Lenčina a Jardova svatba bude mít nějakou komplikaci nebo co.. To sem zvědavá co se tam teda stane..
Mě by spíš zajímalo jestli konečně najdou někoho pro Lumírka…když se změnil a je to fajn chlap, a je tak sááámmmmmm - jak seděl v tom vánočím dílé tak samotný na té lavičce ![]()
@smurfka jo to sem si taky řikala, já bych mu přála Světlanu, aby se zase vrátila
.. Nebo mě napadlo, ta sekretářka ![]()