Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@MarkyM píše:
@pvmrNene
Tohle už smrdělo sexemmuchlování si představuju tak, že jsou oblečení a jen se olizujou
![]()
@boball já myslím
, že podle toho jak jsme se tu o tom bavili si to umíš jistě představit ![]()
Holky, prosím, a spali teda spolu nebo ne? A oni je přitom načapali? Takový důležitý a já to prošvihnu
![]()
Jo a Zach, ten mě chtít, tak mě má
![]()
Jojo, byli nazí spolu na gauči a Bětka s Matějem akorát přišla domů a viděla to..
A Zach mi teda jako chlap nic neříká ![]()
Já bych Zacha brala hned! Už z Ordinace, ale tam nebyl tak zarostlej, byl větší fešák ![]()
Ema je v pěstounské, ani si nepamatuju, jestli někdo hrál její biolog. matku. Seidl je zlatíčko, ale Libušce závidím Vráťu, protože ten na ni doma čeká i s miminkem ![]()
Admirál nabídne Kristýně bydlení. Ta holka se mi zezačátku líbila v obličeji, když ji Matěj naháněl, ale poslední dobou mi už není ani sympatická a ještě mi spí se Zachem
![]()
Holky, nechci být za nějakého hnidopicha, ale nevíte jak dlouho Lída chodila s Honzou než se vzali? Bylo to tam vůbec? V jednom díle před Vánoci, Lída říkala Honzovi že si váží když šel s Oldou pro Jitku, když ji obtěžoval Kukačka. Ale před pár okamžiky mi došlo, že než byla svatba přišel Olda domů z hospody a básnil o chlapíkovi se kterým byli jeho bývalé manželky oslavit že se ožení znovu. A druhý den zjistil, kdo to je.
Tak nevím, nešťourám moc
?
Tak to už si vůbec neuvědomuju. já lídu radši moc nesleduju, musela bych se vzteknout