Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
7.1.13 10:57

@hofka tak si to hold budeš muset domyslet, co tam asi tak mohlo být :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.1.13 10:59
@pvmr píše:
@hofka tak si to hold budeš muset domyslet, co tam asi tak mohlo být :mrgreen:

Jo, asi jo. Přitom ten díl byl na uloz.to, občas i na youtube se dá kouknout, ale asi už to zkrouhli, jsou tam jiný díly už. A platit Voyo nebo jiný placený stahování fakt nechci, stejně na to za chvíli zapomenu s novýma dílama:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.1.13 11:02

@hofka no právě, já jsem taky proti voyo :) a sem tam taky nevidím i tři díly za sebou, ale pak se umím tak trochu vžít do toho co tam asi tak mohlo být (nebo hodím čučku, co tady holky probírají) a jsem zase v obraze :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
ncc1701
7.1.13 11:05

Mne neunikly v deji ani dva mesice :D Jinak mame televizi s datovym ulozistem, stoji nas dve stovky mesicne a krome Novy to uklada porady na dalsich 96 kanalech, tak doporucuju ;)

• Citovat
  • Upravit
15074
7.1.13 11:07
@pvmr píše:
@hofka no právě, já jsem taky proti voyo :) a sem tam taky nevidím i tři díly za sebou, ale pak se umím tak trochu vžít do toho co tam asi tak mohlo být (nebo hodím čučku, co tady holky probírají) a jsem zase v obraze :mrgreen: :mrgreen:

Já neviděla x1000 dílů a jsem pořád v obraze:-) Holt když navnadí člověka megaupoutávky, chtěl by to vidět.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
7.1.13 12:09

Jo holky jak jsme tu řešily tu Emu jestli je adoptovaná nebo je jen v pěstounský péči, tak je u Lišků jen jako pěstounů, dneska o tom mluvili ve snídani s novou.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
7.1.13 12:20

@MarkyM jo,jo, dneska to bylo i v dílu zmíněno, že Liškovi jsou jen pěstouni a biomatka má stále na Emu právo

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
7.1.13 14:18

Hybnerovou miluju, tak jsem na ní zvědavá teda :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2506
7.1.13 19:41

@PetaP já se na ni netěším.. z důvodu její role :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15074
7.1.13 20:15

Co je to za linii ta rodinka dneska s tím malým klučinou? Začla jsem v poslední době koukat, když už tam nebyli.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
7.1.13 20:17
@hofka píše:
Co je to za linii ta rodinka dneska s tím malým klučinou? Začla jsem v poslední době koukat, když už tam nebyli.

Gábina Pumrová - dcera Masného, která žije se svým bývalým učitelem z gymplu a má s ním 3letého chlapečka Šimona.. vrací se, protože se „něco stane“

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
831
7.1.13 21:12

Jo jo, mají Emu jako pěstouni. Ale na druhou stranu s tím mněli alespoň částečně počítat, že se může jednou někdo objvit a dítě chtít zpátky. I když je to krutý, u pěstounů se s tím počítat snad má, ne?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
8.1.13 08:12

@PetaP a nevíš co se stane?? :mrgreen: :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.1.13 09:04
@zasemamina píše:
Jo jo, mají Emu jako pěstouni. Ale na druhou stranu s tím mněli alespoň částečně počítat, že se může jednou někdo objvit a dítě chtít zpátky. I když je to krutý, u pěstounů se s tím počítat snad má, ne?

oni asi spíš počítali, že jim dovolí adopci ne???

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6224
8.1.13 09:05
@hofka píše:

ty už tam byly, to je dááávno :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky