Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@hofka tak si to hold budeš muset domyslet, co tam asi tak mohlo být ![]()
@pvmr píše:
@hofka tak si to hold budeš muset domyslet, co tam asi tak mohlo být
Jo, asi jo. Přitom ten díl byl na uloz.to, občas i na youtube se dá kouknout, ale asi už to zkrouhli, jsou tam jiný díly už. A platit Voyo nebo jiný placený stahování fakt nechci, stejně na to za chvíli zapomenu s novýma dílama:-)
@hofka no právě, já jsem taky proti voyo
a sem tam taky nevidím i tři díly za sebou, ale pak se umím tak trochu vžít do toho co tam asi tak mohlo být (nebo hodím čučku, co tady holky probírají) a jsem zase v obraze
![]()
Mne neunikly v deji ani dva mesice
Jinak mame televizi s datovym ulozistem, stoji nas dve stovky mesicne a krome Novy to uklada porady na dalsich 96 kanalech, tak doporucuju ![]()
@pvmr píše:
@hofka no právě, já jsem taky proti voyoa sem tam taky nevidím i tři díly za sebou, ale pak se umím tak trochu vžít do toho co tam asi tak mohlo být (nebo hodím čučku, co tady holky probírají) a jsem zase v obraze
![]()
Já neviděla x1000 dílů a jsem pořád v obraze:-) Holt když navnadí člověka megaupoutávky, chtěl by to vidět.
Jo holky jak jsme tu řešily tu Emu jestli je adoptovaná nebo je jen v pěstounský péči, tak je u Lišků jen jako pěstounů, dneska o tom mluvili ve snídani s novou.
@MarkyM jo,jo, dneska to bylo i v dílu zmíněno, že Liškovi jsou jen pěstouni a biomatka má stále na Emu právo
Co je to za linii ta rodinka dneska s tím malým klučinou? Začla jsem v poslední době koukat, když už tam nebyli.
@hofka píše:
Co je to za linii ta rodinka dneska s tím malým klučinou? Začla jsem v poslední době koukat, když už tam nebyli.
Gábina Pumrová - dcera Masného, která žije se svým bývalým učitelem z gymplu a má s ním 3letého chlapečka Šimona.. vrací se, protože se „něco stane“
Jo jo, mají Emu jako pěstouni. Ale na druhou stranu s tím mněli alespoň částečně počítat, že se může jednou někdo objvit a dítě chtít zpátky. I když je to krutý, u pěstounů se s tím počítat snad má, ne?
@zasemamina píše:
Jo jo, mají Emu jako pěstouni. Ale na druhou stranu s tím mněli alespoň částečně počítat, že se může jednou někdo objvit a dítě chtít zpátky. I když je to krutý, u pěstounů se s tím počítat snad má, ne?
oni asi spíš počítali, že jim dovolí adopci ne???
@hofka píše:
ty už tam byly, to je dááávno ![]()