Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Ka2 píše:
Jinak co mi ještě vadí, je ta těhotná LídaBřicho jí udělali, jak kdyby měla rodit každým dnem… a to je na začátku
Taky si říkám, že ho má nějaký veliký
Ahoj baby teda vás dočíst
![]()
mě ted strašně štve Růžena drbna jedna zase ji pěkně narostl hřebínek můře jedný. ![]()
jinak jak jste se bavily o tom vnímání těch dětí, mám 12letou holčinu a vztah po krizi. Doted když o něčem přemýšlím tak s emě polekaně zeptá jestli se zase něco neděje, takže tu reakci Franty vnímám celkem reálně. ono se to nezdá ale ty děti to v sobě mají.
jo a u Hynka to beztak v restauračce zabili tím, že hned naznačili že je starej, že staře vypadá kdežto Gábi je pořád jak studentka
myslím že to ho dostalo. už se neměl chut bavit.
@kam2 píše:
Jee ja v jeho věku taky vysedavala na lavičce.
Co taky, peněz moc nemají, pivo by jim nenalili:-) Ale choděj do kina.
@Jamajka00 píše:
Ahoj baby teda vás dočíst![]()
![]()
![]()
mě ted strašně štve Růžena drbna jedna zase ji pěkně narostl hřebínek můře jedný.
jinak jak jste se bavily o tom vnímání těch dětí, mám 12letou holčinu a vztah po krizi. Doted když o něčem přemýšlím tak s emě polekaně zeptá jestli se zase něco neděje, takže tu reakci Franty vnímám celkem reálně. ono se to nezdá ale ty děti to v sobě mají.
jo a u Hynka to beztak v restauračce zabili tím, že hned naznačili že je starej, že staře vypadá kdežto Gábi je pořád jak studentkamyslím že to ho dostalo. už se neměl chut bavit.
Jé a já měla dojem, že Eddie to říkal právě obráceně, když lichotil Hynkovi, že je to fajn, že je učitel tělocviku na gymplu, že vypadá pořád mladě, zato Gábina starší ![]()
@Petorka píše:
No nejhorší je Franta s tou svojí „přítelkyní“, jak vysedávají pořád na lavičce, přijde mi to strašně trapný…Kolik, že mu tam vlastně je? 13-14 nebo dokonce míň?
já nevím, podle mě jim je okolo 16, už jsou na středí ne?
Ne ten je na základce ktera je spojena s gymnaziem. Přeci chodi do třídy s Borisem kterého se snažil Eliáš dostat na gympl. Takže předpokládám 9.trida? ![]()
@Jamajka00 píše:
Já dneska ani Ulici neviděla bylo to ostrý?
Já taky ne..Holky, co se dneska dělo, prosím..
Jsem zvědavá… ![]()
@slavuska1 Jsou na víceletém gymnáziu, tuším, že letos první rok, tj asi jakoby v osmičce (předpokládám, že 11 jim není). Takže 13-14 let.
@zasemamina píše:
Libuška a Libor jsou teda vyjímka, bezinky vypili
Kdepak nedopili, když tam vlezl Miky, tak on se jí předtím ptal, jestli jí může dolít dvě deci, a když jí tam cmrdnul, kluk tam vlezl a ona řekla, tak já už půjdu ![]()
@zasemamina píše:
Taky si říkám, že ho má nějaký veliký
Jee a treba ja mela taky takovy bricho a pred porodem se me ptali, kdyze ty dvojcata budou
(a misto dvojcat mam jednoho velikyho chlapaka ![]()
me spis udivuje, ze Betka se s Kristynou bavi, ale s tatou se bavit nechce
![]()
Jinak ta Ruzena je silena
na to, co provedla se uz chova, jako by se nechumelilo
![]()
Ale Libusce a dokturkovi to preju, kazdy je sice jiny, ale treba by konecne byli stastni
![]()
@Jamajka00 píše:
Holky jak to teda bylo v té hospodě?![]()
Myslis Gabinu a Hynka? Edie polichotil Hynkovi, ze vypada mladsi a Gabina starsi…