Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Mám termín asi měsíc před ní a mám taky břicho jak kdybych čekala trojčata ![]()
jinak se k vám přidávám ale dočitat nebudu
![]()
@Silwinka87 píše:
Já taky ne..Holky, co se dneska dělo, prosím..Jsem zvědavá…
tak Hložánek dostal dělo z fyziky, chtěl se učit, ale musel jít opravit nějaký kšeft, který jeho kámoš podělal. profesoři to řešili ve sborovně, Hejlová se za něho přimlouvala, ale Kalina zítra odjíždí do lázní, takže klasifikaci uzavřel. Pak se sešla rodina Hložánkovic u Henryho a starý Hložánek byl docela v pohodě. Domluvili se, že jakmile si to opraví na čtyřku, tak mu budou platit podnájem. Takže zítra se bude řešit ještě přezkoušení, budou to chtít udělat jako video hovor s Kalinou z lázní.
Kristýna teda paří s admirálem. Zatím si jakože drží ještě tak trochu odstup, ale normálně se líbali, on ji pozval na víkend, ona nejdříve jakože neví. No a pak řekla doma Bětce s Matějem, že jede na víkend k rodičům, takže bylo jasné, že se chystá jet na víkend s admirálem. Teda předtím ji pozvala Tereza na mejdan, kde zve všechny, kdo jí pomohli, aby mohla jet za Vojtou do Turecka, no ale řekla to tak divně, že se nedivím, že Kristýna odmítla…
No a Liškovi se teda sešli s kurátorem a Eminou matkou, Anči ruply nervy a byla dost ostrá, jsou dost frustrovaní, to se není co divit, ale nic nemůžou dělat, pravo je na straně biologické matky. Ema to nese dost blbě a nechce svoji biomatku ani vidět, ale brzo se s ní bude muset potkat…
Tak a už nevím… ![]()
@slavuska1 píše:@Petorka píše:
No nejhorší je Franta s tou svojí „přítelkyní“, jak vysedávají pořád na lavičce, přijde mi to strašně trapný…Kolik, že mu tam vlastně je? 13-14 nebo dokonce míň?
já nevím, podle mě jim je okolo 16, už jsou na středí ne?no, já nevím, ale proč by nemohli sedět na lavičce? my to taky tak dělávali, flákali jsme se prostě někde venku…no a peněz moc nebylo, tak se tak někde posedávalo a kecalo
Frantovi je 13, však se ho na to ptal Mirek, jak chtěl Franta poradit ohledně Viky. Sedmnáct je teď čerstvě Mirkovi a taky Hložánek, Krausovic holky a mladej Seidl - když jsou z jedný třídy, budou tak nějak přibližně.
Edie sice Hynkovi polichotil, ale pak začal blábolit něco ve stylu, že z něj bude taky učitel a že doufá, že sbalí taky nějakou takovou kost, že to bylo asi dobrý když on byl tělocvikář a Gábina studentka - to Hynka podle mě dorazilo ![]()
@Jamajka00 píše:
Holky jak to teda bylo v té hospodě?![]()
no, zas nic dramatického. gábina tam přišla s hynkem po kinu, už tam seděli bětka s matějem a eddiem. eddie hned na začátku polichotil, že hynek vypadá na bývalého učitele mladě a gábina zas vypadá starší
no, gábina se bavila dobře, ale hynek se tam moc necítil a nezapojoval se, pak to hynek utnul, že už musí jít domů za malým. no, ani nedopili a odešli. před hospodou po něm gábina vyjela, že nemusel být takový mrzout a bavit se a taky mohli dopít. pak se rafli, hynek jí vyčetl, že ten film, co gábina vybrala byl nudný, ale že se přemohl a taky že se kvůli ní přemáhal v té hospodě…no prostě se jim večer nevyvedl…
Edie sice Hynkovi polichotil, ale pak začal blábolit něco ve stylu, že z něj bude taky učitel a že doufá, že sbalí taky nějakou takovou kost, že to bylo asi dobrý když on byl tělocvikář a Gábina studentka - to Hynka podle mě dorazilo
jo, jo to bylo dobrý ![]()
@Kapřík90 píše:
@Spenata tak kolem 16ti jim bude fratnta má i občanku ne?
to nevííííím, spíš ještě né…narážíš na to, že nesexujou?
podle mě jsou ještě trochu mladí a taky asi není dost příležitostí ![]()
Kdo mi v serialu vadi, je mirek, ne ta postava, ale herec. Hrat neumi, prehrava nebo se tvari jak mimon, je strnulej, hruza.
Ja ve trinacti taky vnimala az mpc. Me spis prijdou ti pubertaci takovi az moc poslusni, uvedomeli, krapet nerealny.
Jinak nova ma nataceni domluveno do roku 2018. To pred par lety rikali ve snidani s novou. Pak se uvidi. Ale myslim si, ze bude pokracovat i dal. Neco jako kdysi Tak jde cas. Jak dlouho ho vysilali?
@L-enny Tak to tě vyvedu z omylu - Tak jde čas pořád jede
http://www.nbc.com/…f-our-lives/ jen ne u nás ![]()
Evi Tak jde čas to teda čumím. To jsem tenkrát na to taky ujela a to jsem si říkala, že nikdy. ![]()
Mohli by jeste otevrit příběh Ingrid a Vasila. Hlavně je mi velkou neznámou kam zmizela ![]()
@kam2 píše:
Ne ten je na základce ktera je spojena s gymnaziem. Přeci chodi do třídy s Borisem kterého se snažil Eliáš dostat na gympl. Takže předpokládám 9.trida?
Na gympl se přechází i v páté třídě.
@boball píše:
Kdepak nedopili, když tam vlezl Miky, tak on se jí předtím ptal, jestli jí může dolít dvě deci, a když jí tam cmrdnul, kluk tam vlezl a ona řekla, tak já už půjdu
To mi nějak uniklo…