Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@KPKristy no bylo by dobré, kdyby si dal dohromady to co mu všechno předtím říkala Amálie s tím co mu řekla Adriana - možná by už tu svojí dcerunku neposlouchal vůbec… ale kdo ví, co Pešek udělá ![]()
Koukala jsem na Ulici teď ráno a docela mě pobavila scéna s Adriánou, ač je mi ta herečka nesympatická, tak musím uznat, že tohle hrála fakt suprově
![]()
Tak kolik dílů dáváte Markétě, než se dá dohromady s Edym? Já tři ![]()
Markétu ani Ediho nemusím, pro mě by tam nemuseli být. Ale já myslím, že dohromady se nedají ![]()
@kam2 píše:
Jo Adriana hrala dobretaky jsem se pobavila.
Ale je táááák hnusná
![]()
@KPKristy píše:
Ale je táááák hnusná![]()
no, mně se taky nelíbí, ani ta její,,matka" ![]()
No já Adrianu v ulici taky nemusím ale jak dávali ten seriál s tím tancováním, tam byla dobrá
tady je strašná pipina
. Stejně ta Hejlová je kádr, ten Hložánek byl na ní takovej hnusnej a ona mu takhle pomáhá
Můj názor je, že Edii se s Markétou dohromady nedá. On mi přijde jako hodnej kluk ona je divná - chování, mluvení, vzhled - prostě katastrofa, nevím od kud to vyhrabali
Jenom by mě zajímalo, jestli to nedá dohromady Kristýna s Matějem. Od tý doby co tam u nich Kristýna bydlí, je Matěj nějakej mimo ![]()
Tak par dilu mi uniklo, proc Zuzana zamalovala okno? Myslela jsem ze spolu chodi, že jen odjel?! Tak jsem si rikala jestli se Borisek nezamiluje taky do té Frantovi holky, za cas budou muset udelat nejakou senzaci ![]()
U Mateje tezko rict, jen jestli se Kristýnka /kdyz ted nasává/ Bětce neprokecne a Matěj bude mit problém ![]()
Zamalovala okno, protože si myslela, že je mezi nimi konec - dozvěděla se od Libušky, že Max vyhodil ve Francii lavičku, na které měli spolu sedět a koukat, jenže on ji přivezl do Prahy.
No a s Matějem - myslím že mu už tato varianta, že se Kristýna prokecne, leží v hlavě - možná překvapí a,,přizná,, to sám
@KPKristy
přijel, nejdřív debatoval s Libuškou, od ní se dozvěděl co se děje se Zuzanou, vyndal lavičku a jak tak na ní seděl tak šla okolo Zuzana, dali řeč
ona koukala jak puk, protože se zmýlila v tom, že se nerozešli a pak spolu seděli na té lavičce
, skončilo to tím, že spolu odešli k níííí
@pvmr píše:Ááááách, doufám, že to bude dobrý…
@KPKristy
přijel, nejdřív debatoval s Libuškou, od ní se dozvěděl co se děje se Zuzanou, vyndal lavičku a jak tak na ní seděl tak šla okolo Zuzana, dali řečona koukala jak puk, protože se zmýlila v tom, že se nerozešli a pak spolu seděli na té lavičce
, skončilo to tím, že spolu odešli k níííí
Zrovna na to koukám, taky jsem to neviděla. To je sranda s tou lavičkou ![]()
@KPKristy snad ano, ale Zuzana to odloučení nese hodně špatně, nevím jestli se nějak změní - myslím že Max zase za pár dílů odjede
tak uvidíme co bude ![]()
Mě hrozně vyhovuje že to druhý den dopoledne opakují protože večer při ulici koupu a lítám a nemam na ní moc klid ![]()