Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15811
11.12.12 07:56

@KPKristy no bylo by dobré, kdyby si dal dohromady to co mu všechno předtím říkala Amálie s tím co mu řekla Adriana - možná by už tu svojí dcerunku neposlouchal vůbec… ale kdo ví, co Pešek udělá :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
11.12.12 10:21

Koukala jsem na Ulici teď ráno a docela mě pobavila scéna s Adriánou, ač je mi ta herečka nesympatická, tak musím uznat, že tohle hrála fakt suprově :mrgreen: :palec:
Tak kolik dílů dáváte Markétě, než se dá dohromady s Edym? Já tři :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.12.12 10:42

Markétu ani Ediho nemusím, pro mě by tam nemuseli být. Ale já myslím, že dohromady se nedají :jazyk:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
11.12.12 10:42

Jo Adriana hrala dobre :-) taky jsem se pobavila.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
11.12.12 10:45
@kam2 píše:
Jo Adriana hrala dobre :-) taky jsem se pobavila.

Ale je táááák hnusná :? :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5986
11.12.12 10:51
@KPKristy píše:
Ale je táááák hnusná :? :oops:

no, mně se taky nelíbí, ani ta její,,matka" :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2752
11.12.12 11:26

No já Adrianu v ulici taky nemusím ale jak dávali ten seriál s tím tancováním, tam byla dobrá ;) tady je strašná pipina 8o. Stejně ta Hejlová je kádr, ten Hložánek byl na ní takovej hnusnej a ona mu takhle pomáhá ;) Můj názor je, že Edii se s Markétou dohromady nedá. On mi přijde jako hodnej kluk ona je divná - chování, mluvení, vzhled - prostě katastrofa, nevím od kud to vyhrabali :,( Jenom by mě zajímalo, jestli to nedá dohromady Kristýna s Matějem. Od tý doby co tam u nich Kristýna bydlí, je Matěj nějakej mimo :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6203
14.12.12 09:19

Tak par dilu mi uniklo, proc Zuzana zamalovala okno? Myslela jsem ze spolu chodi, že jen odjel?! Tak jsem si rikala jestli se Borisek nezamiluje taky do té Frantovi holky, za cas budou muset udelat nejakou senzaci :-)

U Mateje tezko rict, jen jestli se Kristýnka /kdyz ted nasává/ Bětce neprokecne a Matěj bude mit problém :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.12.12 09:29

Zamalovala okno, protože si myslela, že je mezi nimi konec - dozvěděla se od Libušky, že Max vyhodil ve Francii lavičku, na které měli spolu sedět a koukat, jenže on ji přivezl do Prahy.
No a s Matějem - myslím že mu už tato varianta, že se Kristýna prokecne, leží v hlavě - možná překvapí a,,přizná,, to sám

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.12.12 09:34

Já to včera neviděla. Přijel Max? A co bylo?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.12.12 09:38

@KPKristy
přijel, nejdřív debatoval s Libuškou, od ní se dozvěděl co se děje se Zuzanou, vyndal lavičku a jak tak na ní seděl tak šla okolo Zuzana, dali řeč :mrgreen: ona koukala jak puk, protože se zmýlila v tom, že se nerozešli a pak spolu seděli na té lavičce :hug:, skončilo to tím, že spolu odešli k níííí

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
46669
14.12.12 09:45
@pvmr píše:
@KPKristy
přijel, nejdřív debatoval s Libuškou, od ní se dozvěděl co se děje se Zuzanou, vyndal lavičku a jak tak na ní seděl tak šla okolo Zuzana, dali řeč :mrgreen: ona koukala jak puk, protože se zmýlila v tom, že se nerozešli a pak spolu seděli na té lavičce :hug:, skončilo to tím, že spolu odešli k níííí
Ááááách, doufám, že to bude dobrý… 8)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
14.12.12 09:45

Zrovna na to koukám, taky jsem to neviděla. To je sranda s tou lavičkou :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15811
14.12.12 09:47

@KPKristy snad ano, ale Zuzana to odloučení nese hodně špatně, nevím jestli se nějak změní - myslím že Max zase za pár dílů odjede :( tak uvidíme co bude :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4513
14.12.12 10:33

Mě hrozně vyhovuje že to druhý den dopoledne opakují protože večer při ulici koupu a lítám a nemam na ní moc klid :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí