Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Už by to chtělo nějaké vzrůšo
, teď jsem se pobavila u Nyklový
konečně dostala přes tu svojí nevymáchanou hubu
ale Farských, Lenka, Simona a Dr. co se hádá o Adama s bejvalou milenkou mě nějak neberou, když tam jsou docela se nudím ![]()
Měla by přijít ta Vanda Hybnerová, jak už tady holky psaly, ne?
![]()
@Spenata píše:
Tak šup tam s ní, nejlépe hned zítra, ať to trochu oživí
No, Lída je taky běsoun… ![]()
Na Hybnerovou se moc netěším, nemusím ji ![]()
Holky, já na to taky čumím
na půl oka, spíš poslouchám.
Nevíte co se stalo mezi Maxem a Zuzanou? Vím, že Max odjel bez ní do Francie, ale proč? A vrátí se ještě?
@alchemilka jel tam za rodinou, nějaké papíry vyřídit, nebo tak něco, a měl by se vrátit
@alchemilka za pár dní se má vrátit, ale pak by prý měl odjet nastálo a ona s ním nechce, to se mezi nima děje…:)
Díky za bleskurychlou odpověď ![]()
Aha, no to je divné, že ji to neřekl dřív, že nemá zájem žít v čr ![]()
@alchemilka on se tím ale netajil nikdy, že chce žít ve Francii a Zuzana to věděla.
@alchemilka píše:
Holky, já na to taky čumímna půl oka, spíš poslouchám.
Nevíte co se stalo mezi Maxem a Zuzanou? Vím, že Max odjel bez ní do Francie, ale proč? A vrátí se ještě?
Vrátí, ale pojede tam znova, a pak zase a zase a mám dojem, že ve finále už se nevrátí. Zuzana s ním odjet nechce…
Všimly jste si, jak dneska Libušce ve vypjaté chvíli vylítla z nosu nudle? Jako oprať, ty jo! A Zuzana měla co dělat, aby nevyprskla. Myslím, že jak se holky ocitly mimo záběr, složily se k zemi, to určitě nahraný nebylo ![]()
@KPKristy píše:
Všimly jste si, jak dneska Libušce ve vypjaté chvíli vylítla z nosu nudle? Jako oprať, ty jo! A Zuzana měla co dělat, aby nevyprskla. Myslím, že jak se holky ocitly mimo záběr, složily se k zemi, to určitě nahraný nebylo
Jo to jsem si všimla. ![]()