Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@Lenka512 píše:
Chtěla jsem se zeptat - co měla Zuzana za problém ohledně sexu, když chodila s tím Gregorijem??? Dneska tam říkala, že nechce, aby se to opakovalo u Maxe, ale nevím, co…děkuji.
Já myslím, že tenkrát k něčemu došlo, Hrihorij byl asi opilej /pokud si dobře pamatuju), a pak měl strach, jestli není HIV poz. Ale nevím přesně ![]()
Jinak mám pocit, že něco stane. Celkově nejsem moc optimista, takže když něco vypadá ideálně (a Max se jeví fest ideálně!), už čuchám, že to nebude úplně ok. A včera zase Max přemlouval Zuzanu, ať s ním jede do Francie. Aby se ještě nechtěl zdekovat a rozešli se ![]()
Co si matně vybavuju já, tak Hrihorije pozvali k Zuzaninu doktorovi nebo tak něco a on to pochopil tak, že je asi taky HIV pozitivní, tak se s ní vyspal a vykašlal se na kondom. Takže se mohl nakazit, ale udělal to svou vlastní blbostí. Pak utekl do tý Ameriky a ztama jí psal, že se nenakazil. Ale totálně to mezi něma zbouralo všecko dobrý.
@Machalka píše:
Co si matně vybavuju já, tak Hrihorije pozvali k Zuzaninu doktorovi nebo tak něco a on to pochopil tak, že je asi taky HIV pozitivní, tak se s ní vyspal a vykašlal se na kondom. Takže se mohl nakazit, ale udělal to svou vlastní blbostí. Pak utekl do tý Ameriky a ztama jí psal, že se nenakazil. Ale totálně to mezi něma zbouralo všecko dobrý.
Aha, máš pravdu. Já si to nepamatovala přesně…
Neměla náhodou stará Niklová svůj byt a k Lumírovi chodila původně jen na návštěvu? Proč si do něj Niklovka nevezme Růžu, když pak Lumča spí někde v obýváku.
@vokishka píše:
Neměla náhodou stará Niklová svůj byt a k Lumírovi chodila původně jen na návštěvu? Proč si do něj Niklovka nevezme Růžu, když pak Lumča spí někde v obýváku.
Určitě má svůj, ale proč je nakvartýrovaná u něj, netuším…
@KPKristy Tak ona se tam nacpala tak nějak postupně, nosila Lumírkovi večeře, občas přespala, až zůstala, to pochopím. Ale když si tam teď nechala Růžu a Lumír řeší v hospodě, že nemá kde spát, tak logicky by se měla Vilma sebrat i s Růžou a jít k Vilmě do bytu. Nebo se tam má zatím nastěhovat Lumír. To tvůrci poněkud nedořešili.
@vokishka píše:
@KPKristy Tak ona se tam nacpala tak nějak postupně, nosila Lumírkovi večeře, občas přespala, až zůstala, to pochopím. Ale když si tam teď nechala Růžu a Lumír řeší v hospodě, že nemá kde spát, tak logicky by se měla Vilma sebrat i s Růžou a jít k Vilmě do bytu. Nebo se tam má zatím nastěhovat Lumír. To tvůrci poněkud nedořešili.
No, některý situace jsou tam více než ujeté. Protože máme malý byt, všímám si i v televizi velikosti bytů a úložných prostor (úchylka asi
). A je trapný, že Libuška s Borisem nebo Farských nemají v těch garsonkách žádný úložný prostory. Třeba na oblečení
![]()
@boball píše:
No, a Lišků mají v pokojíku pořád stejné povlečení
Tak to jsem si nevšimla ![]()
Mě by zas zajímalo, jak je to s tím Zuzaniým kamrlíkem. Měl by být nad pekárnou, ale když tam posledně přišel Max, všimla jsem si, že naproti dveřím do Zuzanina pokoje byly prosklené dveře. Krom toho jak se on dostal do toho baráku, to mu dala Zuzana klíče? ![]()
Mně spíš příjde, že šel za ní do bytu, ale šel úplně jinam, někam přez ulici, jestli se nepletu
![]()
@monatkaa píše:
Mně spíš příjde, že šel za ní do bytu, ale šel úplně jinam, někam přez ulici, jestli se nepletu![]()
![]()
A nebyl to nějaký zadní vchod toho domu? Třeba není jediný přístup přes prodejnu ![]()
Boční vchod tam mají - takový ty velký vrata. Ale i těma by se mělo projít kolem provozovny, ne? Když ho přeci vyváděla předtím ven, Nyklová je načapala v té uličce mezi provozovnou a kanclíkem.