Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Já si myslím že Růža uplně odejde a do pekařství se vrátí Anča a Libuna zůstane…
Co se týká They a Štěpána, tak mi spíš vadí její přístup ona je neskutečná paní dokonalá a přijde mě že Štěpán je naštvanej po právu, takový věci jakože že holky vysadí nebo nasadí prášky by měli chlapi vědět hned není to fér…
Dice, taky by mi to přišlo jako ideální - Růža už nepřijde a Anča s Libuš budou pekařit ![]()
A taky jsem spíš na straně Štěpána. Asi Theu nedokážu úplně pochopit, jestli dítě nechce ze strachu, aby to nedopadlo jak minule anebo ze svojí pohodlnosti? Mně připadne hodně sobecká… pro svoji rodinu by se přetrhla, ale jak jde o Štěpána, nic moc aktivitu nevyvíjí ![]()
@Machalka píše:
Dice, taky by mi to přišlo jako ideální - Růža už nepřijde a Anča s Libuš budou pekařit
A taky jsem spíš na straně Štěpána. Asi Theu nedokážu úplně pochopit, jestli dítě nechce ze strachu, aby to nedopadlo jak minule anebo ze svojí pohodlnosti? Mně připadne hodně sobecká… pro svoji rodinu by se přetrhla, ale jak jde o Štěpána, nic moc aktivitu nevyvíjí
Sice jde jen o zápletku v seriálu pro pobavení, ale ty bys měla dítě jen na popud svého chlapa, protože by to chtěl on? ![]()
Já Theu chápu. Otěhotněla, po prvotním šoku se na dítě začala těšit. Přišla o něj, obrečela to a rozhodla se nejdřív dostudovat, než do toho půjde znovu. A chlap nemá právo se na ni kvůli tomu vymračovat. Na žádnou ženskou ![]()
Já jsem taky spíš na straně Tey, to dítě nebylo plánované, chtěla ho protože už ho měla. Já taky mám dítě a chodím do školy. A i když chci druhé, tak rozhodně ne teď. Zaprve jsem moc mladá a zadruhé chci dodělat to co mám v plánu
Takže s ní cítím ![]()
No právě proto, že se na to dítě pak těšila, už na něj chystali věci, tak bych to prostě zkusila znovu. Jenže pro mě je to dítě větší prioritou než škola nebo práce, každej to má jinak a já k tomuhle nedospěla taky přes noc, ale až časem ![]()
Prostě si nedokážu představit, že bych po potratu řekla tak fajn, tak teď si budem užívat/studovat/makat až se z nás kouří a třeba za 5 let to zkusíme. Taky nejsem zastáncem dítěte až v 35ti, i když samozřejmě každého věc.
Ona si to ale uzavřela sama, prostě dítě něchce a hotovo. A Štěpán má smůlu. Co kdyby to bylo naopak? Ona by chtěla dítě a on ne
To by byl klasičtější případ a zas by byl padouch chlap, že ho nechce
Myslím si, že se snad stejně rozejdou, podle mě každej jde jiným směrem ![]()
Dneska jsem zase soucítila se Štěpánem.. trošku to Tea přehání!! Já si zase pro změnu nedokážu představit, že bych o jedno dítě přišla a řekla bych no, tak honem uděláme druhé ať na to můžem zapomenout..
Jo, jo Thea to dneska přepískla
fakt mi ho bylo líto. Jsem zvědavá, jak to bude dál. A zas tam bude Klára příště, no já z ní a z dcéry kvetu ![]()
@Hesovi zapomenout nejde, ať už další dítko přijde hned nebo za x měsíců/let později ![]()
Jsem zvědavá, kdy Pešek ty dvě hérečky prohlídne…
@Machalka píše:Jsem zvědavá, kdy Pešek ty dvě hérečky prohlídne…
Až ho okradou a zbydou mu oči pro pláč. Scénáristi z něj udělali totálního ňoumu ![]()
@Machalka píše:
@KPKristy fakt?![]()
![]()
To já nevím, ale myslím si to. Však se podívej, jak se ty můry chovají, a jak se chová on! Všechno jim žere i s navijákem a je schopný kvůli tomu odsunout Amálku… ![]()
@KPKristy Já myslela, že už víš něco dopředu
Tak si nechám ještě trochu iluzí, že za 5 minut 12 se probere
Četla jsem v programu na příští týden, že Klára Amálii tento týden natvrdo řekne o co jí jde a Amálie neví, jak a jestli vůbec to Vlastovi říct…
V ukázkách na dnešek bylo cosi o předmanželské smlouvě. Klára to někomu říkala (Vlastovi?). Bude to zajímavý, ale taky doufám, že se probere a dá jim co proto, burýnám ![]()
Nečetla jsem diskuzi ale na Ulici taky koukám. Holky nevíte jak se jmenuje ta herečka co hraje Kláru, Peškovu dceru? Já si ji pamatuju, že jako mladá hodně hrála a nemůžu si vzpomenout kde.