Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
@muffinka89 jo, ale já ho nemám zaplacené a pokud se na ty díly aspoň z části nemrknu, tak to nenajdu
@Lenka512 píše:
Tea - zdá se mi to nebo jí prosvětlují šedé vlasy?
Já už jsem si toho všimla tak 3 díly zpátky. Zdá se mi, že je má fakt šedivé a to docela dost! ![]()
@Lenka512 píše:
Tea - zdá se mi to nebo jí prosvětlují šedé vlasy?
Taky jsem si všimla a je to trapas. Taková mladá holka by si je snad mohla na přírodno přibarvit ![]()
@KPKristy proč trapas?
copak jsou šediny něco nehezkýho
má svoji krásnou barvu vlasů, tak proč ji přibarvovat…a že má se tam šedivý vlas? Asi bychom se divily, my, které se barvíme, kolik bychom jich třeba měly…že… ![]()
@L-enny píše:
@KPKristy proč trapas?copak jsou šediny něco nehezkýho
![]()
má svoji krásnou barvu vlasů, tak proč ji přibarvovat…a že má se tam šedivý vlas? Asi bychom se divily, my, které se barvíme, kolik bychom jich třeba měly…že…
Ano, šediny mi přijdou docela nehezké, pokud je dotyčné pětadvacet
. A ano, přijde mi to jako trapas ![]()
Já bych se nejspíš nad svýma šedinama nedivila, nevím, jestli je mám, barvím se už roky. A nevidím důvod, proč se dělat starší, když stará nejsem.
Třeba Diane Keaton je krásná s šedivými vlasy, ale té už je kolem šedesátky (nebo sedmdesátky?)…
@L-enny píše:
@KPKristy proč trapas?copak jsou šediny něco nehezkýho
![]()
má svoji krásnou barvu vlasů, tak proč ji přibarvovat…a že má se tam šedivý vlas? Asi bychom se divily, my, které se barvíme, kolik bychom jich třeba měly…že…
nedivila bych se - právě že vím, jak mám šedivé vlasy, tak se barvím ![]()
@KPKristy Jé tak má šedivé vlasy
Někdo má šedivé vlasy, někdo špatné zuby, někdo je obézní, někdo plešatý…Na tom přeci vůbec nezáleží ne?
@L-enny píše:
@muffinka89 přesně…ale brát šedivé vlasy jako trapasfakt, nechápu…
Tak to je asi věc názoru. Neberu nikomu, když chce chodit šedivý, ale já mít ve třiceti šedivé vlasy, tak mi to trapné je
. Nevím, proč bych ze sebe měla dělat stařenu, mám raději obarvené vlasy. Nenosím žádnou barevnou hrůzu, ale tmavě hnědé. Možná šedé sem tam mám, nevím, ale není důvod, abych je ukazovala. Ne v tomhle věku…
@Dice píše:
Holky teda ta Klára a Adriana to je strašný
Co mají ty dvě ropuchy za lubem asi? ![]()
Mě přijde že jim jde o ten dům, rozhodně to bude dost trpký pro Peška až mu to dojde ![]()
HOlky a poznali jste tu herečku co hraje Kláru??? Mě to došlo až nedávno že je to Mařenka z arabely ![]()