Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
PeťulaG
3.10.12 19:56

Holky myslíte že se Zuzana dá dohromady s tím Nekonečným? 8)

• Citovat
  • Upravit
46669
3.10.12 20:26
@PeťulaG píše:
Holky myslíte že se Zuzana dá dohromady s tím Nekonečným? 8)

Já doufám, že jo ;)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
3.10.12 20:38

@KPKristy Já si myslím, že až zjistí že je HIV pozitivní tak zdrhne…

• Citovat
  • Upravit
PeťulaG
3.10.12 21:18

@muffinka89 No možná nezdrhne a bude se snažit jí nějak pomáhat, ale čert ví, co ti scénáristi vymyslí.. Ona přece kdysi byla s Gryšou a mam pocit že spolu i spali jednou ne?

• Citovat
  • Upravit
Antosek
3.10.12 22:22

To zní zajímavě. Zítra ráno se netihnu dívat, takže si to pustím na internetu :pankac:

• Citovat
  • Upravit
6203
4.10.12 09:33

Ahoj holky co si myslite o Peškovo vnučce a dceři. Jen tak se tam objevily a nepřijdou mi moc ok. Jako že nějak vyplynulo to, že má,,zenskou,, a to se jim moc do krámu nehodi.,

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
121
4.10.12 10:03

Tak to vypadá na záludnosti od těch dvou nanynek, které chystají na Peška nějakou hnusárnu. Vůbec se mi to nelíbí, na ulici jsem se dívala ráda, protože v ní bylo málo intrik, zla a škodolibosti. A teď to vypadá, že z toho udělají podobnou bejkárnu jako běží seriály po osmé hodině večer na Nově a Primě. Proč scénarista nenechá ulici jako oddychový seriál? Kdo se má pořád dívat na samé negativa, stačí, že jsou toho plné zprávy.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7569
4.10.12 18:25

Myslím, že to ale Amálka všechno prokoukne… :think: :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
4.10.12 18:58
@PeťulaG píše:
@muffinka89 No možná nezdrhne a bude se snažit jí nějak pomáhat, ale čert ví, co ti scénáristi vymyslí.. Ona přece kdysi byla s Gryšou a mam pocit že spolu i spali jednou ne?

Jo jo spali :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
13131
4.10.12 18:59

Docela jsem fandila Anče a panu učiteli, páč ten Liška mi pěkně sál krev :cert: No jo, nenaděláme nic. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
5.10.12 00:48

@kam2 Už při natáčení ulice mi přišla Šárka nafoukaná a nesympatická :nevim: @Marcip Jo a pak se"klepal" strachy zda to nechytnul :lol: .Ale mě jí líto neni může si za to"sama".Kdyby nefetovala tak by mohla být zdravá a užívat si života. Každý svého štěstí strůjce ne??

• Citovat
  • Upravit
Anonymní
5.10.12 12:23

Muffinko, tyto názory fakt miluju… Jo udělala blbost, jako každý z nás, ale následky si ponese na pořád. To jako když se někdo opije, nedá pozor při přecházení, sejme ho auto, tak je to vlastně OK? Když si vlastní nepozorností či blbostí něcdo uděláme, taky OK? Každý svého štěstí strůjce? Vždyť je z toho venku a kurňa hodně se snaží. Nemá právo na druhou šanci? A života si může užívat i tak ;)

Docela mne tyhle pohledy vytáčejí, jsem taky HIV+ a mám zdravého synka a super manžela, takže vzhledem k destigmatizaci doufám, že scénáristé se s tím poperou a těm dvěma dají šanci. Na Ulici se teď dívám jen kvůli tomu :)

• Citovat
  • Upravit
1812
5.10.12 13:09
@Anonymní píše:
Muffinko, tyto názory fakt miluju… Jo udělala blbost, jako každý z nás, ale následky si ponese na pořád. To jako když se někdo opije, nedá pozor při přecházení, sejme ho auto, tak je to vlastně OK? Když si vlastní nepozorností či blbostí něcdo uděláme, taky OK? Každý svého štěstí strůjce? Vždyť je z toho venku a kurňa hodně se snaží. Nemá právo na druhou šanci? A života si může užívat i tak ;)Docela mne tyhle pohledy vytáčejí, jsem taky HIV+ a mám zdravého synka a super manžela, takže vzhledem k destigmatizaci doufám, že scénáristé se s tím poperou a těm dvěma dají šanci. Na Ulici se teď dívám jen kvůli tomu :)

Taky doufám, že jim dají šanci..Je to pravda, každý může udělat chybu…
Jinak jsem ráda, že se projevil někdo, kdo o té nemoci ví něco bližšího..Je strašně snadné někoho odsoudit…
Tobě přeju všechno nejlepší…AŤ máš stále tak super rodinku :hug: :hug: :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15050
6.10.12 11:00

Dělo se včera něco zajímavého?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
muffinka89
6.10.12 23:10
@Anonymní píše:
Muffinko, tyto názory fakt miluju… Jo udělala blbost, jako každý z nás, ale následky si ponese na pořád. To jako když se někdo opije, nedá pozor při přecházení, sejme ho auto, tak je to vlastně OK? Když si vlastní nepozorností či blbostí něcdo uděláme, taky OK? Každý svého štěstí strůjce? Vždyť je z toho venku a kurňa hodně se snaží. Nemá právo na druhou šanci? A života si může užívat i tak ;)Docela mne tyhle pohledy vytáčejí, jsem taky HIV+ a mám zdravého synka a super manžela, takže vzhledem k destigmatizaci doufám, že scénáristé se s tím poperou a těm dvěma dají šanci. Na Ulici se teď dívám jen kvůli tomu :)

NE neni to ok! Když někdo sedne za volant opilej a někoho srazí tak taky ponese následky a taky to byla jeho svobodná volba do toho auta sednout ne? Když půjdu a vykradu banku taky za to ponesu následky :think:.Myslím si, že když má člověk takovou nemoc tak z toho nikdy nebude „venku“ a pak hodně záleží na tom jak se k tomu postaví.
Ale neber to tak, že někoho odsuzuju to zase NE!!!Já osobně si nedokážu představit, že bych byla hiv plus. A už vůbec ne v době těhu-měla bych strach že se kě mě budou chovat hnusně :(.Já bych Zuzaně přála aby si někoho našla ona je jinak straaašně fajn :mavam:

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí

Hra JAUVAJS!