Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Ten Max je fakt takový divný-ale já bych ani tak neřekla ta postava, jako spíš ten herec…
Přijde mi takový upjatý, nepřirozený, spíš jako nějaký kompars…
Kařdopádně už za chvíli se dozvíme, jak to tedy bylo-musím udělat včas večeři, abychom se stihli koukat-))) Ta Nova mě pěkně štve, že má to voyo zpoplatněné-190kč za měsíc mi přijde docela dost a obzvlášť na díly, které už televizí ptoběhly… ![]()
Tak koukám, že jsme to tipovaly správně… jen jsem zvědavá, jestli ta Světlana dojede nebo jak. Připadne mi to z toho dnešního dílu a ukázky na příště, že jí ten Lumír nakonec ještě nezavolal, co myslíte? ![]()
Jinak to vzpomínání Zuzany bylo pěkné.
Třeba s tím chtěl seknout ten herec, nemusela se vyloženě vyčerpat Hrihorijova linie. Ale to je ve finále jedno.
Max je takovej jetej, připadne mi že si hraje na hogofogo, já su z Francie, já su zvyklej tam sedět na ulici a lemtat víno. Možná je to fakt blbým hercem ![]()
Herec, který hrál Grišu, se chtěl údajně vrátit do Ruska a hrát tam. Nevím jestli divadlo, či film. Ale v Rusku se nelíbilo, že točí v Česku, tak požádal o ukončení postavy v Ulici.To jsem dneska kdesi četla.
@L-enny ahá, díky za uvedení do obrazu ![]()
Teď už jen zjistit, jestli se tam objeví ta Světlana, já bych to Lumírovi tak přála
Líbilo se mi, jak si včera posypal popel na hlavu ![]()
@Machalka já si myslím, že se tam objeví…přeci jenkdyž odcházela na mateřskou, tak ji „uklidili“ do Ruska, ale ona sama říkala, že se do Ulice určitě vrátí…no a kdy jindy, než po tom.co jí tragicky zahynul bratr…
no, uvidíme, ale byla bych ráda, kdyby to dali zase s Lumčou dohromady…ten Miller mi k ní vůbec neseděl.
![]()
Ale to by bylo až moc narychlo, aby se jen tak vrátila a rovnou zůstala. TOmu bych neuvěřila
Jdu schválně najít, kdy ta Bebarová porodila, podle mě je to ještě celkem brzo na plnej návrat do seriálu
Ale třeba je workoholik ![]()
@Machalka no Libušku taky když byla těhotná uklidili do Rakouska a pak tam byla jen chvíli a teď jí zase uklidili… takže podle mě Světlana se objeví jen na krátko a pak třeba až za půl roku se nastálo vrátí
Jj souhlasím, Světlana by se objevila jen na krátko. třeba pohřeb nebo tak. a pak by zase odjela zpátky do Ruska a ukáže se třeba až v zimě…no, necháme se překvapit. ![]()
Nějak to tam moc omílají, nakonec si nebudou jistí, a griša se z velkou slávou objeví za půl roku, s tím, že už si srovnal život ![]()
@boball Taky mě něco podobného napadlo. On to totiž ještě nikdo neví jistě, jestli to byl opravdu on. Vždyť on nechal ty dveře do dílny otevřené. To znamená, že si mohl jen něco vzít a zase odtamtud odejít a v opilosti akorát nezavřel za sebou dveře. A třeba tam uhořel nějaký zloděj.
![]()
@boball píše:
Nějak to tam moc omílají, nakonec si nebudou jistí, a griša se z velkou slávou objeví za půl roku, s tím, že už si srovnal život
Jako Bobby v Dallasu. To by bylo trapný…