Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
3730
17.12.11 22:57
PetaP píše:
No mě teď ulice štve s těma reklamama před vánocema.. tescoma, zájezdy, auta.. fakt hrůza.. stejně jako ordinace a reklama na kávovar

Já na ordinaci nekoukam,ale jednou jsem ji viděla z reklamou na kávovar a ten krém.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
18.12.11 18:32
SussiK píše:
Ahoj holky,tady to vypadá na znalce ulice,takže mi možná někdo poradite-dřív jsem koukala na starší díly cca do 700.na netu ale pak se narodil prcek.a nebyl cas.....teď jsem chtěla koukat dál,ale už je má voyo.nova nenašla,jen ty nejnovejsi :-(nevíte kde najít staré díly?díky moc

http://ulice.nova.cz/

sjedeš dolů na kalendář a šipkami u roku a měsíce si najdeš kde jsi zkončila

;)
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
18.12.11 22:13
michaba83 píše:
SussiK píše:
Ahoj holky,tady to vypadá na znalce ulice,takže mi možná někdo poradite-dřív jsem koukala na starší díly cca do 700.na netu ale pak se narodil prcek.a nebyl cas.....teď jsem chtěla koukat dál,ale už je má voyo.nova nenašla,jen ty nejnovejsi :-(nevíte kde najít staré díly?díky moc

;)

to jsem zkousela,ale najelo mi jen hlaseni,co se v tom dilu odehralo,link prehrat dil tam je,ale prehraje to vzdy ten nejnovejsi :(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
431
19.12.11 00:12
SussiK píše:
michaba83 píše:
SussiK píše:

;)
to jsem zkousela,ale najelo mi jen hlaseni,co se v tom dilu odehralo,link prehrat dil tam je,ale prehraje to vzdy ten nejnovejsi :(

Ahoj, trošku mimo mísu :) , ale máš pravdu na Voyo je to teď nějak překopané, já takhle sledovala Pojišťovnu štěstí, hezky mi při ní utíkalo žehlení :lol: a teď už jí tam taky nemůžu dohledat :evil:
Jinak Ulici sleduju také a jak už tu některé z vás psaly, i u nás se chodí do vany až po ní :lol: …

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
19.12.11 11:07
levanda píše:
SussiK píše:
michaba83 píše:
SussiK píše:

;)
to jsem zkousela,ale najelo mi jen hlaseni,co se v tom dilu odehralo,link prehrat dil tam je,ale prehraje to vzdy ten nejnovejsi :(
Ahoj, trošku mimo mísu :) , ale máš pravdu na Voyo je to teď nějak překopané, já takhle sledovala Pojišťovnu štěstí, hezky mi při ní utíkalo žehlení :lol: a teď už jí tam taky nemůžu dohledat :evil:
Jinak Ulici sleduju také a jak už tu některé z vás psaly, i u nás se chodí do vany až po ní :lol:

:oops: tak uz jsem na to prisla,na Voyo se ted uz musis zaregistrovat,jen mail a prezdivku,na ty strasi dily to staci,za nove dily serialu a filmu se musi platit…ale neva,moji milovanou ulici dokoukat muzu juuu :P :dance:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.11 20:28

Holky viděly jste dneska Ulici? Fakt hrůza ty reklamy - jak tam Lumír vyndal ten vysavač :zed: :zed: :zed: :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
20.12.11 21:22
PetaP píše:
Holky viděly jste dneska Ulici? Fakt hrůza ty reklamy - jak tam Lumír vyndal ten vysavač :zed: :zed: :zed: :zed:

Já jsem Ulici neviděla, ale reklamu cpe Nova poslední dobou úplně všude. Mně nevadí, když se někde mihne známý výrobek bez zbytečných komentářů. Ale Nova začíná být docela trapná, čeho je moc, toho je příliš. Třeba Babica - jako by nestačily ty jeho teleshopingové komentáře pánví a hrnců, teď se k tomu přidala reklama na jogurt a další… :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
20.12.11 21:26

Eliáš :pocitac: :pocitac: :pocitac:
ten synek mě tam tak s..e :zed:
v pátek byli ve snídani herci z Ulice a to jsem vůbec nevěděla, že ve skutčným životě má Lenka dítko s Mullerem :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
20.12.11 21:32
SussiK píše:
levanda píše:
SussiK píše:
michaba83 píše:
SussiK píše:

;)
Jinak Ulici sleduju také a jak už tu některé z vás psaly, i u nás se chodí do vany až po ní :lol:
:oops: tak uz jsem na to prisla,na Voyo se ted uz musis zaregistrovat,jen mail a prezdivku,na ty strasi dily to staci,za nove dily serialu a filmu se musi platit…ale neva,moji milovanou ulici dokoukat muzu juuu :P :dance:

jj,taky jsem se musela zaregistrovat.
Ale to placení se nevztahuje na to,když koukám na díl,co už v tv skončil,ne?
Tj,že když teď koukám na dnešní díl,tak platit nemusím.
Jinak to je tak trapný,když tam otevřeně propagujou nějakej výrobek :poblion: :poblion:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
20.12.11 21:32
michaba83 píše:
v pátek byli ve snídani herci z Ulice a to jsem vůbec nevěděla, že ve skutčným životě má Lenka dítko s Mullerem :kytka:

jj,to už někde psali,že jsou pár.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.11 22:03
momi33 píše:
michaba83 píše:
v pátek byli ve snídani herci z Ulice a to jsem vůbec nevěděla, že ve skutčným životě má Lenka dítko s Mullerem :kytka:

s jakym mullerem? jako s richardem?? ty jo to jsou noviny :) :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1649
20.12.11 22:05
PetaP píše:
momi33 píše:
michaba83 píše:
s jakym mullerem? jako s richardem?? ty jo to jsou noviny :) :)

Ne Richardem, ale poradcem od Lumíra :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
20.12.11 22:09
michaba83 píše:
PetaP píše:
momi33 píše:
michaba83 píše:
s jakym mullerem? jako s richardem?? ty jo to jsou noviny :) :)
Ne Richardem, ale poradcem od Lumíra :lol:

hihi, mě to nějak nešlo dohromady :lol: :lol: :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15674
22.12.11 16:18

Holky, nevíte, proč mi nejde pustit Ulice z úterka? Nejsem zaregistrovaná, ale to by vadit nemělo, ne? Píše mi to, že se načtení nezdařilo. Chjo..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1262
23.12.11 23:20
hkac píše:
Holky, nevíte, proč mi nejde pustit Ulice z úterka? Nejsem zaregistrovaná, ale to by vadit nemělo, ne? Píše mi to, že se načtení nezdařilo. Chjo..

Prave ze vadi,me to slo spustit jen kdyz jsem zaregistrovana:-(

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky