Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
857
7.9.11 08:57

Ahoj holky, já taky pravidelně sleduju Ulici, pak ještě Ordinaci a Vyprávěj. :-) V Ulici se taky těším na Miriam, měla jsem ji moc ráda, ale zase fandím Peškovi a Amálii, takže to bude ještě zajímavý. :palec: Jinak jsem zvědavá na Saidla, jak se to vyřeší s tím dítětem. :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.9.11 09:13

No jako Amalii a celou rodinu Seidlovu nemusim :-? , lepší byla Lenka a Hejl…ale vraci se vsichni.tak jsem zvedava.
No a ten Vojta bude pry na voziku ale co se stane to nevim :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
7.9.11 11:18

Vojta bude na voziku?ty voe :lol: tak to musim poradne sledovat,jinak seidlovi me taky neberou,zvlast pani seidlova,t je mi nesympaticka,ale :lol: zajima me vasil s iingrid,a taky mi tam chyba t strestena kadernice,Digi..no jsem zvedava jak se tam vse vyvrbi :think:

• Citovat
  • Upravit
10048
7.9.11 11:49

Jee digi tak to jsem nesnasela snad nejvic s tim oplzlym mareckem :lol: :lol: a jeste moniku farskou :lol: :lol:
No ten Vojta bude na voziku asi tedka nedky se neco stane jak se hadaji ale nevim co…ale mohlo by to byt napinavy…
Jinak celkem fandim Svetlane aby nebyl s tim tlustym blbcem :lol: a Ingrid me taky zajima…
Sedlovi ven… :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
7.9.11 12:18

Kde jste to všechny vzaly, že bude Vojta na vozíku? 8-o A co se mu stane, nevíte? Já Seidlovy taky nemusim, ale Peškovi bych přála, aby byl konečně šťastnej a s Amálií by si rozumět mohli. :wink: Jinak jsem uplně alergická na Farskýho a na to, jak se ze sebe pořád snaží dělat mladíka a svůdce žen. :pocitac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.9.11 12:26

Psali to na netu, urcite bude na voziku asi jak se budou hadat tak se neco stane…byli na to prej i ukazky ale nevidela jsem to…
Jo farsky to je slizoun nejvic, i ta jitka uz mi neni sympaticka…
A nemusim ani cely Jordanovi. tereza s matejem to je hnus a ty dve novy ty me tam nesedi…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23033
7.9.11 12:31

Me uz to taky nebavi, se tesim dneska na ten prvni dil expozitury a soukromych pasti:)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
7.9.11 12:43
Dice píše:
Psali to na netu, urcite bude na voziku asi jak se budou hadat tak se neco stane…byli na to prej i ukazky ale nevidela jsem to…
A nemusim ani cely Jordanovi. tereza s matejem to je hnus a ty dve novy ty me tam nesedi…

jaky novy?jsem nekoho prehledla :lol:

• Citovat
  • Upravit
857
7.9.11 12:45
marra píše:
Dice píše:
jaky novy?jsem nekoho prehledla :lol:

No, ty nový holky Krausovy. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
857
7.9.11 12:46
Monjie píše:
Me uz to taky nebavi, se tesim dneska na ten prvni dil expozitury a soukromych pasti:)

Jo, na to se těším taky, konečně něco jinýho než nekonečný seriály. :palec: Ale když je člověk v konečný fázi těhu, tak mu jsou dobrý i ty nekonečný seriály. :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
7.9.11 13:13

Elenik,joooooooo,ja jsem skleroza :roll: no tak ty jsou pekne o nicem,zvlast ted ta strasssne celou dobu hodna,a najednou emo :roll: a jeste me sere ta co furt tahne za lumirem,to je skeble skareda :twisted:

• Citovat
  • Upravit
41882
7.9.11 13:13
Monjie píše:

Taky se těšííím :pankac: :pankac: :pankac: :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.9.11 13:17

No ta Pavla to je hnuska, mohla by sbalit celyho lumcu a nekam odfrcet :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
41882
7.9.11 13:19
Dice píše:
No ta Pavla to je hnuska, mohla by sbalit celyho lumcu a nekam odfrcet :lol:
:palec: :palec: :palec: Tak s tím musím souhlasit, mě vadí i jako herečka… :nevim:
  • načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10048
7.9.11 13:20

mě taky a ještě mě připomínka jednu fakt kravku :lol: :lol: co znam :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie