Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
11822
18.11.10 23:26

Tak se mi to podařilo najít v diskuzi na webu Ulice, je to ona :-) Akorát teda nevím no… měli najít spíš někoho jinýho, když tahle už tam hrála :nevim:
Mom.kri, jo to bylo moc hezký, jak se tam s tím pachtil a ti tři si ho vychutnávali :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3542
18.11.10 23:34

tak ulici sleduji takřka denně a pobavím se skoro pokaždé.. Simona nemá konkurenci, ta Pepanova tehule je také poměrně slušná.
Dnešní díl jsem bohužel neviděla, ale s těma čertama jsem se poculovala už včera :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
3.1.11 18:28

Holky, jen tak se ptám, jaktože dneska není Ulice? Nevíte někdo? Já myslela, že po Novém roce zase bude klasicky od pondělí do pátku :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
xxZuzana
3.1.11 18:30

mám pocit, že si dali volno a začnou příští týden :-)

• Citovat
  • Upravit
5907
3.1.11 18:32

Asi jo,mají volno,ale od 10.ledna už v programu je :-D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17368
3.1.11 19:54

:palec: :palec: Děkuji za info

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
17050
12.1.11 19:30

Já Ulici hltám, pokaždé, když ji stihnu či mi do ní neřvou děti:). Je to super seriál a ještě nikdy jsem se nenudila za těch let:).

Tak jsem úplně napnutá, co z toho bude, jestli Ingrid naváže kontakt s Vasilem :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
12.1.11 21:38
Lakynka píše:
Já Ulici hltám, pokaždé, když ji stihnu či mi do ní neřvou děti:). Je to super seriál a ještě nikdy jsem se nenudila za těch let:).Tak jsem úplně napnutá, co z toho bude, jestli Ingrid naváže kontakt s Vasilem :oops:

Já taky,doufá,že to,jak se jí objevil ve snu nebyl konec. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
19.1.11 18:45

holky jak se zbavili Lenky a Jardy Hejla?? :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
19.1.11 21:25
dzarunka píše:

odstěhovaly se do Německa, nebo kde to Jarda Hejl ke konci pracoval, i s miminkem-holčičkou která se jmenuje Miriam.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15054
20.1.11 06:59
mom.kri píše:
dzarunka píše:
odstěhovaly se do Německa, nebo kde to Jarda Hejl ke konci pracoval, i s miminkem-holčičkou která se jmenuje Miriam.

děkuji :kytka: a ještě jak to dopadlo s tělocvikářem a Gábinou,vím naposled,že bydleli spolu a pak?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4417
20.1.11 07:50

jsou stále spolu i s mimčem.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3730
6.9.11 22:29

Ja jsem včera neviděla a dnes jen kousek toho nekonečného seriálu. :cry: :cry: :cry: Myslíte,že zítra budu mít čas?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
marra
6.9.11 22:53
jani09 píše:
Ja jsem včera neviděla a dnes jen kousek toho nekonečného seriálu. :cry: :cry: :cry: Myslíte,že zítra budu mít čas?

Myslim ze neee :lol: :lol: protoze ja ho taky momentalne nestiham,naucila jsem si kluky ..vencit.. kolem pul sedme :zed: ale musim to nejak pomaaloucku zorganizovat,jelikoz uliciii chci videt :pankac: :pankac:

• Citovat
  • Upravit
10048
7.9.11 08:11

Ahoj holky, taky na ulici obcas koukam, tedka se tesim az se vrati Miriam, ale co me zarazilo je celkem zajimavej vyvoj s Terezou a Vojtou, ja je teda nesnasim ale asi to bude napinavy…konecne neco :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí