Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak se mi to podařilo najít v diskuzi na webu Ulice, je to ona
Akorát teda nevím no… měli najít spíš někoho jinýho, když tahle už tam hrála ![]()
Mom.kri, jo to bylo moc hezký, jak se tam s tím pachtil a ti tři si ho vychutnávali ![]()
tak ulici sleduji takřka denně a pobavím se skoro pokaždé.. Simona nemá konkurenci, ta Pepanova tehule je také poměrně slušná.
Dnešní díl jsem bohužel neviděla, ale s těma čertama jsem se poculovala už včera ![]()
Holky, jen tak se ptám, jaktože dneska není Ulice? Nevíte někdo? Já myslela, že po Novém roce zase bude klasicky od pondělí do pátku ![]()
Já Ulici hltám, pokaždé, když ji stihnu či mi do ní neřvou děti:). Je to super seriál a ještě nikdy jsem se nenudila za těch let:).
Tak jsem úplně napnutá, co z toho bude, jestli Ingrid naváže kontakt s Vasilem ![]()
Lakynka píše:
Já Ulici hltám, pokaždé, když ji stihnu či mi do ní neřvou děti:). Je to super seriál a ještě nikdy jsem se nenudila za těch let:).Tak jsem úplně napnutá, co z toho bude, jestli Ingrid naváže kontakt s Vasilem
Já taky,doufá,že to,jak se jí objevil ve snu nebyl konec. ![]()
dzarunka píše:
holky jak se zbavili Lenky a Jardy Hejla??
odstěhovaly se do Německa, nebo kde to Jarda Hejl ke konci pracoval, i s miminkem-holčičkou která se jmenuje Miriam.
mom.kri píše:dzarunka píše:odstěhovaly se do Německa, nebo kde to Jarda Hejl ke konci pracoval, i s miminkem-holčičkou která se jmenuje Miriam.
holky jak se zbavili Lenky a Jardy Hejla??
děkuji
a ještě jak to dopadlo s tělocvikářem a Gábinou,vím naposled,že bydleli spolu a pak?
Ja jsem včera neviděla a dnes jen kousek toho nekonečného seriálu.
Myslíte,že zítra budu mít čas?
jani09 píše:
Ja jsem včera neviděla a dnes jen kousek toho nekonečného seriálu.![]()
![]()
Myslíte,že zítra budu mít čas?
Myslim ze neee
protoze ja ho taky momentalne nestiham,naucila jsem si kluky ..vencit.. kolem pul sedme
ale musim to nejak pomaaloucku zorganizovat,jelikoz uliciii chci videt
![]()
Ahoj holky, taky na ulici obcas koukam, tedka se tesim az se vrati Miriam, ale co me zarazilo je celkem zajimavej vyvoj s Terezou a Vojtou, ja je teda nesnasim ale asi to bude napinavy…konecne neco ![]()