Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
"Tak mi podávejte hlášení ,mám rozestavěnej obývák už asi 14 dní a ještě bude a pak se bude budovat v koupelně,tak nesleduju.
![]()
momi33 píše:
Právě koukámJani09můžeš sledovat na netu
Nemůžu,nejde mi zvuk.
![]()
Sem to dokoukala,a huuustýý ![]()
Ale netroufnu si říct,jestli ta Míša umře ![]()
A líbí se mi ta romatika mezi Světlanou a Mullerem.
momi33 píše:
Sem to dokoukala,a huuustýý
Ale netroufnu si říct,jestli ta Míša umře
A líbí se mi ta romatika mezi Světlanou a Mullerem.
Dedukce–Míša zkusila sebevraždu kvůli tomu klukovi pro kterýho se takhle oblíká.Můler je ten Lumírův „poradce“............romantiku s ním a Světlanou si nedovedu představit.
Jani,Míša se zasebevraždila potom,co viděla Mikiho Saidla,jak se líbá s jinou,a Světlana má románek s Müllerem.
Tak jo holky fakt to tak bude Vojta se popere s tim Peterkou a skonci na voziku.
Ta misa Krausova asi neumre ale bud se cela krausovic rodina stahne nebo nevim. rozhodne bych to uvitala
A hrozne bych prála Svetlane aby byla s Mullerem a treba se i vzali a byla stastna a z nej se nevyklubal podvodnik…
Taky si myslim, že Míša neumře, ale že se prostě jen odstěhujou, asi aby změnili prostředí. Taky bych to uvítala, Krausovic famílii plus hysterku Báru fakt nemusím.
Jinak Světlaně a Müllerovi to moc přeju!
A prase Lumír ať se jde bodnout i s kobylou Pavlou!
![]()
Ježiši, ta Tereza je fakt na pěst!
Vychrápe se s Peterkou, pak toho děsně lituje a chce zpátky Vojtu, když jí to konečně málem vyjde, tak ho zase podvede, pak toho zase lituje, pak zase s Peterkou…
No, kdyby s Krausovýma zmizeli i Tereza s Matějem, tak by mi to teda vůbec nevadilo. ![]()
momi33 píše:To bych do Mikiho neřekla,ani Světlana s ním mi nejde dohromady.
Jani,Míša se zasebevraždila potom,co viděla Mikiho Saidla,jak se líbá s jinou,a Světlana má románek s Müllerem.
Monjie píše:
BŮŮŮ Tereza konci
Jo?Skolila ji kapavka?
jani09 píše:
Je možný,že Henry je oddával v Princ a já 2?
Ano, je to možný.
http://www.imdb.com/name/nm0281514/