Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
Tak já měla ráda Digi. A Hejlovou, ale ta se tam prý má kolem Vánoc vrátit.
V Ordinaci mě nejvíc bavily po díly před koncem gynekologie. Gita mě tam spíš štvala, takže ta mi tam rozhodně nechybí. A Barnová teď taky.
Ahoj, na oba dva serialy jsem koukala, ale posledni dobou mi prijdou tak stupidni, ze se na to ani koukat neda…nevim, kam se podely jejich napady, asi jim dosly ![]()
careynka píše:
Ahoj, na oba dva serialy jsem koukala, ale posledni dobou mi prijdou tak stupidni, ze se na to ani koukat neda…nevim, kam se podely jejich napady, asi jim dosly
Přesně souhlasím.. Bylo to super a teď už se na to skoro nedá koukat.. Ani na jedno ![]()
Snažim se stíhat Ulici . Lumča je prostě neodolatelnej
Jediný co mě štve ta Libuška jak chodí s tim klučinou. Bejt jeho máma - no nevim
pandora píše:
Snažim se stíhat Ulici . Lumča je prostě neodolatelnejJediný co mě štve ta Libuška jak chodí s tim klučinou. Bejt jeho máma - no nevim
No on Matěj zas o tolik mladší není, a když se maj rádi
![]()
No jemu je 18 a ji ke 30 tak to je síla. Ale povím ti co mě na tom štve mám 14 letýho kluka a taky na gymplu a kdyby mi nechodil do školy kvůli 30tce ta ho asi zabiju . Problém je že se s tím asi moc ztotožnuju. V pohodě jen když je tam ona a ten Matěj tak to přepínám.
pandora píše:
No jemu je 18 a ji ke 30 tak to je síla. Ale povím ti co mě na tom štve mám 14 letýho kluka a taky na gymplu a kdyby mi nechodil do školy kvůli 30tce ta ho asi zabiju . Problém je že se s tím asi moc ztotožnuju. V pohodě jen když je tam ona a ten Matěj tak to přepínám.
Já myslím že je jí tak 25, ale to je fuk.. No jasně, ale maturu dodělal
Né, taky bych byla naštvaná, to je jasný..
N o fakt je že já mám 14 letýho a je mi lehce přes 30 takže ona může mít 11 letý dítě v 25.
Ještě jsem zapoměla na Ordinaci už nekouká začalo to tam bej už dost trapný ![]()
Nekoukam uz ani na jedno, ale spis z casovych duvodu. Obcas neco sjedu, ale vyjimecne. Na ulici me bavi rodinka s Bedrichem, zajimava a stavnata zapletka, dost ze zivota.. No a Simca, tak je proste UZASNA!! No a z Ordinace jsem ted videla kousek, koho byl ten tehot. test? To byl fakt Gabiny?
Alenka píše:
No a z Ordinace jsem ted videla kousek, koho byl ten tehot. test? To byl fakt Gabiny?
Jo, ale byl negativní ![]()
Ale Ulici taky koukám, chlap ze mě už šílí, jak vždy „nenápadně“ před 18.30 zdrhám z hřiště, že musím ještě něco doma udělat, tak at jsou s malou klidně ještě chvíli venku
![]()
A to on na to vždy, jasně a do půl 8 se tam ani nemáme vracet, co?
![]()
Jdu ted koukat na ulici z dneska:-) nejak to nedavam:-) kdybych mohla koukam na vse
prostreno ulice a jeste internet a do toho deti a nekdy chlap:-)))
Tak včera mne opět pobavila Simona.Tak jsem zvědavá s kým bude mít to miminko?
Nol ta me taky pobavila:-) stejne Simona je taky dost dobra:-) chudak ten doktor nechapal:-D ![]()