Ulice :-)

• Fotoalbum (1296)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
15674
15.9.10 20:04

Tak já měla ráda Digi. A Hejlovou, ale ta se tam prý má kolem Vánoc vrátit.

V Ordinaci mě nejvíc bavily po díly před koncem gynekologie. Gita mě tam spíš štvala, takže ta mi tam rozhodně nechybí. A Barnová teď taky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19494
15.9.10 20:06

Ahoj, na oba dva serialy jsem koukala, ale posledni dobou mi prijdou tak stupidni, ze se na to ani koukat neda…nevim, kam se podely jejich napady, asi jim dosly :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.9.10 20:14
careynka píše:
Ahoj, na oba dva serialy jsem koukala, ale posledni dobou mi prijdou tak stupidni, ze se na to ani koukat neda…nevim, kam se podely jejich napady, asi jim dosly :nevim:

Přesně souhlasím.. Bylo to super a teď už se na to skoro nedá koukat.. Ani na jedno :-?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.9.10 20:20

Snažim se stíhat Ulici . Lumča je prostě neodolatelnej :mrgreen: Jediný co mě štve ta Libuška jak chodí s tim klučinou. Bejt jeho máma - no nevim

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.9.10 20:24
pandora píše:
Snažim se stíhat Ulici . Lumča je prostě neodolatelnej :mrgreen: Jediný co mě štve ta Libuška jak chodí s tim klučinou. Bejt jeho máma - no nevim

No on Matěj zas o tolik mladší není, a když se maj rádi :mrgreen: :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.9.10 20:33

Péto

No jemu je 18 a ji ke 30 tak to je síla. Ale povím ti co mě na tom štve mám 14 letýho kluka a taky na gymplu a kdyby mi nechodil do školy kvůli 30tce ta ho asi zabiju . Problém je že se s tím asi moc ztotožnuju. V pohodě jen když je tam ona a ten Matěj tak to přepínám.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19200
15.9.10 20:40
pandora píše:
No jemu je 18 a ji ke 30 tak to je síla. Ale povím ti co mě na tom štve mám 14 letýho kluka a taky na gymplu a kdyby mi nechodil do školy kvůli 30tce ta ho asi zabiju . Problém je že se s tím asi moc ztotožnuju. V pohodě jen když je tam ona a ten Matěj tak to přepínám.

Já myslím že je jí tak 25, ale to je fuk.. No jasně, ale maturu dodělal :mrgreen: Né, taky bych byla naštvaná, to je jasný..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.9.10 20:43

N o fakt je že já mám 14 letýho a je mi lehce přes 30 takže ona může mít 11 letý dítě v 25.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9879
15.9.10 20:53

Ještě jsem zapoměla na Ordinaci už nekouká začalo to tam bej už dost trapný :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1938
15.9.10 22:22

Nekoukam uz ani na jedno, ale spis z casovych duvodu. Obcas neco sjedu, ale vyjimecne. Na ulici me bavi rodinka s Bedrichem, zajimava a stavnata zapletka, dost ze zivota.. No a Simca, tak je proste UZASNA!! No a z Ordinace jsem ted videla kousek, koho byl ten tehot. test? To byl fakt Gabiny?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
16.9.10 14:11
Alenka píše:
No a z Ordinace jsem ted videla kousek, koho byl ten tehot. test? To byl fakt Gabiny?

Jo, ale byl negativní :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4267
16.9.10 14:13

Ale Ulici taky koukám, chlap ze mě už šílí, jak vždy „nenápadně“ před 18.30 zdrhám z hřiště, že musím ještě něco doma udělat, tak at jsou s malou klidně ještě chvíli venku :lol: :lol:

A to on na to vždy, jasně a do půl 8 se tam ani nemáme vracet, co? :lol: :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
16.9.10 21:58

Jdu ted koukat na ulici z dneska:-) nejak to nedavam:-) kdybych mohla koukam na vse :-) prostreno ulice a jeste internet a do toho deti a nekdy chlap:-)))

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5907
17.9.10 08:40

Tak včera mne opět pobavila Simona.Tak jsem zvědavá s kým bude mít to miminko?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
125
17.9.10 08:44

Nol ta me taky pobavila:-) stejne Simona je taky dost dobra:-) chudak ten doktor nechapal:-D 8-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Knihy z edice Disney Baby

• (4.8) + 40 recenzí

MULA skládací pohárky

• (4.9) + 25 recenzí