Psychologická poradna pro snažící se, těhotné i maminky
Mgr. Lucie Machová
No ale kdyby měla ze seriálu zmiznout i Zuzana s Maxem, tak to už by bylo trochu moc, né? v poslední době, teda hlavně po prázdninách odešlo z Ulice hodně herců a nějak si nevybavuju, že by kromě Maxe přibyl někdo nový…
Taky by mohli nechat odejít Lenku
, nějak mi poslední dobou pije krev ![]()
Příspěvek upraven 03.12.12 v 19:46
Haha, Lenka je právě ta postava, která často takové negativní emoce vyvolává, všechno moc žere a mě taky někdy pěkně se*e (hehe, se to rýmuje)
@Bublana souhlasím! Nějak mi poslední dobou (no od té doby co má dítě) nesedí, předtím jako ředitelka byla lepší ![]()
Jinak myslím že Maxe se Zuzkou nenechají jen tak odejít, když se to tak pěkně rozjelo, možná budou bydlet někde v ulici, ikdyž pochybuju že se Max vzdá svojeho,,kočovného,, života…uvidíme, uvidíme ![]()
@pvmr píše:
Jinak myslím že Maxe se Zuzkou nenechají jen tak odejít, když se to tak pěkně rozjelo, možná budou bydlet někde v ulici, ikdyž pochybuju že se Max vzdá svojeho,,kočovného,, života…uvidíme, uvidíme
noooo, to bude ještě zajímavé…
Já to říkala! Tady to máte!
Ba ne, ale je to pitomý. Jednoho dne se Max uklidí navždy, vsaďte boty…
Jo, Lenku by mohli dát pryč. Ta je tak trapná, jde mi na nervy. A dnešní její hláška to dorazila - vezmeme paní na úklid, abych ti mohla pomáhat s prací, abys nechodil domů servanej
![]()
@Alčák1 píše:
Lenka mě tam štve od začátkuje trapná a divně se chová
snaží se být Mirek Dušín v sukních ![]()
D @KPKristy doufám, že na tvá slova nedojde ![]()
no, ale tak trošku by se to kurňa očekávat dalo
zase kdo by nás tam rozčiloval, kdyby odešla Lenka?
Nyklovka je už spíš pro zasmání ![]()
no, Lumír by si moh už někoho najít, s Denisou asi nic
nebude, co? když se nic nestalo do teď
taky mě napadlo že se dá dohromady s Denisou, ale teď už asi ne. Třeba se vrátí Světlana…
@Spenata, jenže já se těšila, že bychom prožívali normální příběh a místo toho to zase bude smutná story o velké lásce, které nebylo přáno
. Ale zuzaně se nedivím, že nechce jet, taky bych nejela kvůli chlapovi světa kraj. Zvlášť, kdybych tu měla dítě ![]()
Tak třeba scénaristi překvapí.....no, ale teď už v to moc nevěřím ![]()
když jsem ukládala malého, tak jsem si vzpomněla, že Lenka je ještě nic v porovnání s Lídou, teda to je pipina!!! ta mi fakt nesedla ![]()
@Spenata Má se tam někdo nový objevit, ale nevím, kdy. Jestli jsem to dobře pochopila, tak snad pravá matka malé Liškové (nemůžu si vzpomenout na jméno). Nevím, jestli bude sama, nebo celá rodina.