Popraskaná předkožka

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Anonymní
29.10.22 21:24

Popraskaná předkožka 2 leté dítě

Dobrý večer všem, jdu si pro radu. Předem bych ráda upozornila, že bych si nerada přečetla, jak jsem hloupá a kdo ví co ještě. Můj 2 letý syn má trochu zúženou předkožku. Na radu urologa jsem pomalu, postupně, ve vodě nebo po koupeli předkožku pomalu stahovala. Chápala jsem jeho doporučení a důvěřuji mu, že je opodstatněné. Bohužel jsem dnes po koupeli synovi předkožku stáhla asi trochu víc a objevily se prasklinky, které trochu krvácely. Syn teda vůbec nebrečel, ani další dotyk mu nevadil, normálně se smál. Samozřejmě vím, že prasklinky nejsou dobře a jsem z toho šíleně na nervy, co teď bude následovat. Znovu opakuji, že nejsem připravená na veřejný lynč. Stalo se, chci jen radu, co teď dělat. Nemám doma žádnou antibiotikovou mast, tak jsem to namázla kalciovou mastí. Syn bez problému usnul, ale děsím se zítřka, jestli to bude nějak bolet, nebo jen zbytečně panikařím a bude to v pořádku. Máte někdo zkušenost, že se to samo zahojilo a bylo vše v pořádku? Stalo se někomu to samé? Předem děkuji za každý relevantní komentář.

• Citovat
  • Upravit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1688
29.10.22 21:43

Koupala bych v řepíku a předkožku nechala být. Pokud nemá žádné problémy,.věkem se uvolní sama,.až to bude potřeba. Mrkni na stránky pro kluky, tam je to pěkné vysvětlené. V jeho věku má zúženou předkožku většina. 🙂

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9729
29.10.22 21:51

Omývat např. v roztoku heřmánku, hypermanganu apod. Na „doléčení“ např. Pinďa mast. Do 4 let „ruce pryč od Koreje“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

K2 Complex

• (4.8) + 80 recenzí

Quattro+

• (4.7) + 70 recenzí