Chronická rýma u 3letého

187
5.7.25 17:43

Pořád má rýmu

Zdravím chtěla bych poradit, kdo má zkušenosti jestli to může být u syna (3 roky) alergická rýma, máme ji v rodině. V září nastoupil do DS, takže nachlazení pořád dokola, ale už je léto a mě už to nepřijde normální. Většinou hlavně po ránu je na hlase slyšet zahlenění. Málokdy mu teče z nosu. Přes zimu jsme to s Mudr. řešili Nasivin a mořskou vodu do nosu a Mucosolvan na uvolnění zahlenění. Občas i zánět uší z rýmy. Na jaře už uši v pořádku, ale rýma se pořád vrací. Když jsem si stěžovala, že týden po „ukončení nemoci“ je stále zahleněný, tak Mudr. poradila na týden Sinupret. Na chvíli to zabralo. A teď znovu rýma. Už nevím. Poradíte co pomohlo vám nebo zkusit alergologii?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5920
5.7.25 18:17

To znám, šla jsem s dcerou na ORL, ve stěrech z nosu našli 2× infekci přeléčili antibiotikami, měla tekutinu v uších, teď byl 3 týdny klid, zase zelená rýma, předepsali maomax, teď náhodně při stěrech našli že tam má masívně zlatýho stafylokoka.Nech si na ORL udělat stěry.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5920
5.7.25 18:22

Teda Mommox, se mi to přepsalo blbě.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9734
5.7.25 18:59

@Mamora
Nosní kortikoidy pravidelně, nyní kúra Pamyconu, poté ORL vyšetření k posouzení nosní mandle (v hlenu nic neuvidí, proto ten Pamycon).

Zkoušela se nějaká antihistaminika? Nabízel by se i mimojícnový reflux (PepTest).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Poradna pediatra

Ikona - Jiří Havránek

Mudr. Jiří Havránek