Pořad pro maminky

2
3.6.18 22:21

pořad pro maminky

Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Začala jsem pro jednu televizi a web dělat pořad o miminku - něco jako deníček mé holčičky, kde mám dávat i nejrůznější tipy a rady. Poradíte mi, co by v takovém pořadu určitě nemělo chybět a čím ho případně oživit, aby vás bavilo ho sledovat? Děkuju Zuzka

edit adminem: odstraněn odkaz

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
5040
3.6.18 22:25

Toho je tolik, že by mě fakt zajímalo, s čím novým chceš přijít. Jestli to bude něco jiného, než těch dvěstě kanálů o tomtéž, tak se na to ráda podívám. Ale už teď pochybuju.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
3.6.18 22:37

Ja si nejaka videa zkouknu rada, ale toto me tedy naprosto nebavilo, a to i presto, ze take chodime ke stejnemu pediatrovi :-D

Vzdyt tam nerikas nic zajimaveho, minimalne v te prvni casti ne, pak jsem to preklikla na scenu s hnizdeckem… Take o nicem a pak jsem to vypnula.

Nechces natacet neco jineho? Treba co jste pres den delaly, ja nevim…

Navic mluvis trochu jak pani ucitelka…

Nerada pisu, ze se mi to nelibi, ale je to opravdu nuda…

Ale miminko mas kraaaasne!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2249
3.6.18 22:39

Tak hlavně bys asi měla vědět sama, co chceš točit, radit, tipovat, mít své vlastní nápady.

Každopadně já neznám nikoho, kdo by něco takového sledoval, všechno je to na jedno brdo.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
3.6.18 22:43

Ja myslim, ze tento typ poradu od Tebe moc nikdo sledovat nebude, ty tam popisujes naprosto nezajimave veci, stejne, o jakych maminky mluvi na pisku, kdyz nemaji co delat a jeste hlasem, jak televizni moderatorka. Nechces vymyslet neco jineho? Treba nejake rozhovory s experty na nejakou oblast nebo tak? To by ti slo mozna lepe? Opravdu to nemyslim zle…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
3.6.18 22:48

… tak mi to nedalo a zkoukla jsem to tedy cele a ten konec, to uz je totalni ulet, vzdyt to ani neni vtipne… Nejdriv zacatek o nicem (ze miminko dostalo injekci a ze spi dve deti v loznici s rodici) a na konci… No ten konec nebudu asi komentovat 8o… A to vse tonem hlasu, jak na nejakem skoleni…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1155
3.6.18 23:11

Mě to moc nezaujalo, nejvíc mi vadí ten hlas, vím že možná takto mluvit musíš, ale pro ty maminky je lepší když působíš více kamarádsky, pak si z toho i něco vezmou. Ale takhle je to spíš odradí protože to zní jako poučování :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
732
3.6.18 23:14

Ahoj, tak jsem tvůj pořad shlédla, a upřímně se mi to líbilo. :) Jelikož ještě miminko nemám, některé věci pro mě byly novinkou (hnízdečko, medvídek, který začne vydávat zvuky, když miminko zafňuká) a myslím, že by tento pořad mohl zaujmout nastávající prvorodičky. Spousta z nich totiž nemá kamarádky, které už si tím prošly, a určitě jim přijdou rady vhod. :) Osobně bych ve videu uvítala rozebrání hexa vakcíny, více informaci o ní, plusy a mínusy. Také bych se třeba zaměřila na kompletní výbavičku, co opravdu využijete a co jste pořizovat třeba nemuseli.. Do budoucna by bylo zajímavé rozebrat druhy plen a kosmetiky, různé aktivity pro miminko - plavání a podobně. Držím moc palečky, ať má pořad úspěch a ať se tvému krásnému miminku moc moc daří! :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
3.6.18 23:16

Hele a co treba misto tohoto delat recenze prazskych detskych hrist, hernicek a mist v okoli Prahy. Proste „kam s detmi“. Nebo to nemusi byt jen prazske. U toho zas tolik mluvit nemusis, natocis hriste a reknes, co se ti tam libi, co ne… Tipy na vylety s detmi v okoli Prahy. To bych sledovala rada!

Hlavne tam prosim ale nekomentuj veci typu „je tam skluzavka a piskoviste“, kdyz to bude uz na tom zaberu, mas trochu sklony komentovat nezajimave veci (opet, nemyslim to jako urazku, ale jako vec k zamysleni).

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14376
3.6.18 23:21

Já to viděla celé a opravdu je to po stopadesáté to samé. Prostě to jsou informace, které už dneska člověk najde úplně všude a podané ne zrovna zábavnou formou. A ten konec opravdu vtipný nebyl, ještě jsem nepotkala žádnou, která se takhle vyjadřuje. A když člověk jedno z těch slov použije, tak to není žádná,,trága" :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
8506
3.6.18 23:33

@nedline ale jo, to by asi natocit slo, vybavicka + pak ruzne tipy, co by vas nenapadlo jako prvomatku, ze vubec existuje a pritom jsou to super veci. Jako Walk Along, nebo treba takova ta nevysypavaci krabicka na jidlo od Munchkinu, nebo Little Green Pouch.
Zajimavym tematem by take mohly byt tipy na darky. Napriklad ze plysovou hrackou pro novorozence se moc nezavdecite, skoro kazdy jich ma tuny. Ale treba ze je lepsi dat detskou decku nebo neco takoveho. A pak nejlepsi darky k 1. narozeninam a tak.

Nebo zkouset chodit na ruzna cviceni maminek a miminek a delat z toho reportaze, jake to tam je.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2
3.6.18 23:46

Holky, děkuju moc - s tím mluvením máte pravdu - zkusím se toho zbavit, jen to bude po x letech moderování zpráv a dělání ekonomických reportáží sakra těžké - zapracuju na tom :))
Právě, že o tipy kam vyrazit se také budu snažit, v dalším díle mám plavání dětí, díl zpátky to bylo cvičení maminek v parku na Fitmami. Potřebné a nepotřebné věci do výbavičky je super nápad, stejně jako dárky. - Rozebrat téma víc by měl vždy ve studiu po vysílání oborník. U hexavakcíny to nevyšlo, ale teď už by se to stávat nemělo… Vážně moc děkuju, budu se to snažit „vytunit“… Konec má právě být „odlehčený“ něco jako ala ty rady co každá maminka nechce slyšet.. Děkuju moc!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5708
4.6.18 00:32

Mě to nebaví. Seš tam jak moderátorka televizních zpráv zcela nezajímavého tématu. Promiň, ale vydržela jsem to asi jen 45 sekund.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3236
4.6.18 00:53
@Eda.tob píše:
Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Začala jsem pro jednu televizi a web dělat pořad o miminku - něco jako deníček mé holčičky, kde mám dávat i nejrůznější tipy a rady. Poradíte mi, co by v takovém pořadu určitě nemělo chybět a čím ho případně oživit, aby vás bavilo ho sledovat? Děkuju Zuzka

@Eda.tob
Já jsem se podivala zatím jen na díl pětitýdenní miminko. A mě se to docela líbilo. Vyhovuje mi i styl mluvení a nějaký kamarádský styl by mi asi naopak nevyhovoval. A na konci toho dilu jsem se teda pekne nasmala. Úplně se mi vybavilo pár rozhovoru z minulosti. Na mě to jako na poprvé těhotnou nepůsobí okoukane, protože jsem nikdy nic o miminkach nevyhledavala. A vlastně ani žádné miminkovske pořady neznám. Z té péče miminko mám docela strach, nikdy jsem žádné ani nedržela v náručí. Takže já bych jakožto totalni neznalec miminek uvítala neco z té základní péče o miminko. A třeba teď řeším kočárek, je jich strašný přehršel a já se v nich neorientuji. Přemýšlím, na co všechno si mám při jeho výběru dávat pozor. Takže bych uvítala i něco na tohle téma. A určitě i něco ohledně další vybavicky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
53518
4.6.18 07:20
@Eda.tob píše:
Ahoj holky, můžu poprosit o radu? Začala jsem pro jednu televizi a web dělat pořad o miminku - něco jako deníček mé holčičky, kde mám dávat i nejrůznější tipy a rady. Poradíte mi, co by v takovém pořadu určitě nemělo chybět a čím ho případně oživit, aby vás bavilo ho sledovat? Děkuju Zuzka

Jestli to bude ta úžasňoučké jako těch 1000 před tebou, tak to radši nedělej…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí