Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Zdravim maminky, existuje nejaka dobra nahrada za vigantol? Diky za odpovedi.
![]()
Rybi tuk ![]()
Honzík na to najel po prvních narozeninách, od Moellers, můžeš dávat půlku kávové lžičky, a pak si sama dát celou lžičku
na léto se vitamín D hodí všem ![]()
My ho u nás jedem ve velkým ![]()
Jiný vitamín D..je jich v lékárnách hafo..
přímo za vigantol ne, protože to je samá chemie a v této kategirii na předpis nic jiného není..já kupovala vid D od swiss nebo jemaison..
ted dávám už starším rybí tuk od naturvity
@smurfka nam je 6 tydnu ten tybi tuk je tefy pro starsi? Zkusim se v lekarne zeptat snad mi neco doporuci ![]()
@Haňule022 píše:
@TkanickaLucka mozna blba otazka sezenu ho v lekarne?![]()
Ano, prodávají buď samotný - je cítit po rybách, pak ovocný - to je jak ovocná žvýkačka a poslední citronový - a ten používáme třeba do salátů ![]()
Každopádně vitamín D koupíš v lékárně a asi bych se ptala nejprve tam, když máš miminko zatím malinké ![]()
@vertunka snasi ti ho dobre? Mals je po tom Vigantolu strasne neklidns, porad se krouti, place, min basti :/
Příspěvek upraven 01.06.18 v 12:59
@Haňule022 píše:
@vertunka snasi to ho dobre? Mi jsme po tom Vigantolu strasne neklidny, porad se krouti, place, min basti :/
Ty ho taky beres? ![]()
Jinak ano, snasi ho dobre. Vigantol jsem ani nedavala.
Příspěvek upraven 01.06.18 v 10:53
@TkanickaLucka píše:
Ano, prodávají buď samotný - je cítit po rybách, pak ovocný - to je jak ovocná žvýkačka a poslední citronový - a ten používáme třeba do salátů
Každopádně vitamín D koupíš v lékárně a asi bych se ptala nejprve tam, když máš miminko zatím malinké
Dekuju ti ![]()
@vertunka píše:
Ty ho taky beres?Jinak ano, snazi to dobre. Vigantol jsem ani nedavala.
To co pises ty tak nedavam
psala jsem ze po vigantolu je neklidna ![]()
@Haňule022 píše:
@vertunka snasi to ho dobre? Mi jsme po tom Vigantolu strasne neklidny, porad se krouti, place, min basti :/
Tak ho neber
Pak nebudeš neklidná, nebudeš se kroutit, nebudeš plakat a baštit budeš taky normálně.
![]()
@Haňule022 Buď rybí tuk nebo jic a dej denně na 20 minut na sluníčko to je přirodný. Jinak ho fakt neber když se po něm kroutíš, pláčeš a moc nebaštíš
Zkus přestat používat mateřský pluár bude to lepší ![]()
@Haňule022 píše:
Zdravim maminky, existuje nejaka dobra nahrada za vigantol? Diky za odpovedi.![]()
ted v lete slunicko. Staci polostin. Zaparkovat kocar pod stromem, kde mezi listy obcas probleskne slunce a hotovo.