Poradna pediatra
Mudr. Jiří Havránek
Ahoj, chtela jsem se zeptat. Mam pujceny monitoring dechu z porodnice. Bez problemu fungoval 2 mesice. Prestehovali jsme se a znova jsem dala do nove postylky monitoring. A mam problem takovy, ze kdyz z postylky vyndam maleho, tak stale blika zelene svetelko. I treba 5 minut po vyndani maleho. Takze vubec monitoring nerve. Nevite nekdo co s tim? ![]()
@petuleprouzova nemáte špatné podlahy (např. staré parkety, prkna), že by se přenášel pohyb až k postýlce?
Je dobře zapojený? Nám bliká cca 30 vteřin než začne řvát
možná zkus prohodit ty cvočky které zasouvaš do té krabičky, taky jsem to na poprvé měla špatně a nepípal když jsem malou vyndala. ![]()
A pruží ta deska dobře? Nesecvakla se? Uvitr je totiž uprostřed takový čidlo a jestli si to sedlo, tak je to pořád sepnutý.
My máme babysense a tam jsou po okrajích takový zuby… Co drží ty dvě poloviny k sobě. Nektery musí být na volno.
Nám se to taky stalo, tak jsem „zahybala“ kontakty, vyměnila baterky a zase to začalo fungovat normálně ![]()
Matracka predtim tam byla stejna a fungovalo to. A prave ze jsem to cele rozebrala a zase slozila. A stale to dela. Koukala jsem na desko a pruzi normalne. A blika to treba 5 minut bez mimi dokud to nevypnu. A hlavne to nerve
Ahoj, i náš byl velmi citlivý, stačilo stát u postýlky a jen přenést váhu a už to bliklo. Bere to i průvan, otevřené okno… zkus si sednout, zavřít okna a vůbec se nehýbat.
Me je divny, ze predtim toto fungovalo normalne.
no ted malej spinka. Zkusim to zitra jeste cele znova postelovat a dam vedet. Pokud to bude delat nadale, tak pak zavolam asi na jejich poradnu.
Hele, nám to začalo dělat (jsem si všimla) docela nedávno před tím, než se měl monitor vracet. Ale jak dlouho by to dělalo, těžko říct. Protože po nějaké době jsme si zvykli to vypínat při vytahování dítěte, takže jsme na to přišli náhodou. Určitě si zavolej na číslo, co vám k monitoru dali. Třeba je potřeba monitor skalibrovat, kdo ví… Zavolej si, máš to zaplacené a za hovor nic nedáš. ![]()
Ještě bych zkusila vyměnit baterky.
Ale jak jsem psala, u nás jsem se opravdu nesměla vůbec pohnout i vedle postýlky, můžete mít teď jiné podlahy a pohyb se přenese do postýlky. Uvidíš zítra, dej vědet ![]()
Urcite to dela i plovouci podlaha, pokud se pohybujes v blizkosti postylky nebo pokud se o ni opiras. Taky jsme to zjistili, i kdyz jsme stali dal od postylky, je to hodne citlive.
@petuleprouzova nedotyka se třeba dětská peřina s vaší posteli? jsou tak citlive ze to ty otresy tak přenese.
Nam to zpusobovaly parkety, nejak to pruzilo a vnimalo to mne