Miminko spí půl noci

25
30.5.18 22:10

Miminko spí půl noci

Moje dvou měsíční holčička usíná každý večer kolem 19-20.h a budí se cca kolem půlnoci až jedné ráno a potom už moc nechce spát, kojím. Je to tak přibližně týden, předtím se vždy budila co 2-3h na kojení. Prodlouží se spánek na celou noc až do rána nebo už to tak bude mít pořád? :P 8o 8o později spát ji dávat nebudu, usíná sama únavou, přes den moc nespí max po půl hodine až hodině během dne asi 4h dohromady :mrgreen: snad to je srozumitelné :oops: :oops:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
3145
30.5.18 22:18

Mladší syn se budil „až“ ve 3, tlačilo ho kakání, pak už ani prso nechtěl. Takže čím dřív jsem se hecla, vstala, vyrourkovala, umyla ho, tím dřív jsme byli zpět v posteli. Ne že by pak nějak extra spal, ale aspoň neřval a mohla jsem klimbat já. A po 5 definitivně vstávat. V půl sedmý už byl grogy a šel spát, ale to už já nemohla kvůli staršímu.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
9177
30.5.18 22:23

Opravdu si myslíš, že to tak bude mít napořád??? :zed: Je to 2 měsíční dítě, stále si upravuje režim, takže co bys chtěla. Dodoržuj rituály, jako koupání a krmení ve stejný čas, a vše se bude měnit. A takových probdělých nocí ještě bude…

Příspěvek upraven 30.05.18 v 22:24

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3145
30.5.18 22:24

Jo a přešlo to. Přišly zase jiné rušiče spánku, zlozvyk na flašku se šťávou, růst zubů, nemoci… Spatcelou noc začal cca v 1,5r, načež si za půl roku usmyslel, že nechce noční plenu a budil se třikrát za noc na záchod, většinou se řevem :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
30.5.18 22:26
@pannda píše:
Opravdu si myslíš, že to tak bude mít napořád??? :zed: Je to 2 měsíční dítě, stále si upravuje režim, takže co bys chtěla. Dodoržuj rituály, jako koupání a krmení ve stejný čas, a vše se bude měnit. A takových probdělých nocí ještě bude…Příspěvek upraven 30.05.18 v 22:24

No, minimálně do puberty :jazyk: :mrgreen:
Souhlas, dodržuj rituály, já třeba prostě v noci nepovolila a byl spací režim, hladili jsme, kolíbali, šeptali, byla tma, neexistovalo, že bychom si „šli hrát“.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14378
30.5.18 22:36

Taky se mi malý budil kolem druhé ráno. Každý večer jsem vykoupala, nakojila, uspala a nejdéle ve dvě byl vzhůru a třeba dvě hodiny. Neplakal, ale vydává od narození tak hlasité zvuky, že u toho se fakt spát nedalo. Dneska je mu 6,5 měsíce a spinká mi od osmi do tří, pak se trochu nápoje a spinká dál. Vstává okolo šesté, když mám štěstí, vydrží do sedmi..upraví se to, ještě nerozezná noc a den…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30.5.18 22:43

I kdyz mame postylku vedle v pokojicku a mala tam je od narozeni, vzdycky jsem k ni chodila potme, potichu. Co nejmene rusivych vjemu kdyz ma noc. Ani moc nemluvit.

Spi celou noc od 2.5 mesicu. Do te doby byvala vzhuru od 17.00 do pulnoci i dyl, kdyz mela blby den. Zlomilo se to vice-mene samo (pomohl dudlik). Zatim v 6 mes. ji to drzi. Mozna se to zase zmeni.

Kazdopadne nezoufej, tak male ditko bude kazdy tyden spat jinak :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky