Statné miminko

1498
31.5.18 09:59

statné miminko

Dcera dnes na čtyřměsíční prohlídce. má 7520g, což měl syn o dva měsíce později. V průkazce má napsáno, že je statná. Plně kojená. Měl to někdo podobně? Nebude z ní druhá Růžičková? :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
Doe_Jane
31.5.18 10:01

Nebooooj :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
31.5.18 10:04

@hulala nase mala mela 7245 :mrgreen: zadne poznamky ke statnosti. Pry prospiva hezky ;)

Jinak manzel i muj tata byli asi do 5 let cvalici, pak rychle vyrostli a v puberte bys to do nich vubec nerekla :) do babicky pry vsichni hustili, at tatovi nedava kase :lol: a jemu stacilo mlicko

Vubec bych se nebala :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1409
31.5.18 10:05

Když je kojena tak je to naprosto v pořádku a tím líp že ji chutná

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2979
31.5.18 10:09

Ta naše to má podobně ;). chlapeček je žoužel a ona bude pěkná cvalina, ale věřím, že to vyběhá. U nás doma byl brácha taky takový rachitik a já pěkně udělaná - a teď mám velikost S a on chodí v XL :mrgreen:.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1721
31.5.18 10:09

Naše měla 7550 a taky žádný poznámky o statnosti :) normální zdravý, tou dobou mrkvičku žužlající miminko :lol: plně kojená byla jen měsíc, ale pořád slyším, jak ty kojený miminka líp prospívají :D jen ze všeho hrozně rychle vyroste, ještě jí nebyly dva a už se nevejde do kočárku

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
31.5.18 10:10

@Svetluska.Lulu ona doktorka ji chválila, jen že ted jsem si prohlížela průkazku a všimla si toho označení. A toho, že kluk měl v šesti měsících nachlup stejně :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1498
31.5.18 10:12

@flaus příkrkmy budeme teprve začínat, jsem zvědavá, jestli se rozežere ještě víc :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20767
31.5.18 10:16

Já byla taky statná (byla jsem na sunaru) a vyběhala jsem to hned, jak jsem se běhat naučila… Pak už jsem nikdy tlustá nebyla, ani teď k tomu nemám sklony. I když je pravda, že hodně sportuji, tak kdo ví, ale rozhodně nemám sklony vyloženě k obezitě, jako Růžičková :mrgreen:
Když jsem před narozením mých dětí četla, jak jsem byla já tlustý mimino, bála jsem se, že svoje děti neunesu, jestli budou po mně :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
19078
31.5.18 10:17

@hulala neboj :-) Syn byl na tom podobně, také plně kojený, v 6 měs. měl skoro 10 kilo :oops: :lol: V roce měl 11,5kg a 81 cm. Teď je mu 14,5 měsíce a váhu má asi 12 kg. Teď už spíš jen roste do délky :-) Dcera byla na tom taky tak. Cca do 8 měsíců byla cvalda a jak se začla hýbat, tak už moc nepřibírala. Dnes jí jsou 4 roky a má v podstatě tabulkové míry :-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Janli
31.5.18 10:24

Dcerka měla 8649g. Když začala běhat, vyrostla z toho. Teď je z ní tříletý štíhlý děvčátko. Druhá dcerka je na tom podobně a všichni doktoři se nad ní rozplývají, jak je pěkná. A kór, když jsou holky kojený :mrgreen:

• Citovat
  • Upravit
1721
31.5.18 10:28
@hulala píše:
@flaus příkrkmy budeme teprve začínat, jsem zvědavá, jestli se rozežere ještě víc :P

já mám někdy pocit, že by mohla papat líp :) pořád má vidět žebírka, asi mě chce přerůst ještě na prvním stupni, nebo co :lol:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
31.5.18 10:52

Jo, muj prvni syn byl podobny.ted jsou mu 4 a 18 kg. vysku nevim, ale je vyssi nez vrstevnici. No a muj druhy, ten ho asi troufne, protoze ma 3m a 7940g-vazeno vcera, taky plne kojeny. Doktorka nic nerikala :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
359
31.5.18 10:55

Ony ty deti pribiraji hlavne do toho 6 mes, pak uz to tak nahoru nepujde, cvalik nebude, neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25243
31.5.18 11:00

@hulala mame 3 holky, všechny mely v půlroce mezi 9 a 10 a jsou teď akorát. Sousedky dcera byla fakt burtik - v roce mela ale 12kg a teď je kost a kůže.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Sleep & play

• (2.8) + 293 recenzí

Babylove ubrousky

• (4.3) + 288 recenzí