Pořád si v noci sedá

171
22.3.12 10:43

porad si v noci seda

ahoj maminky, moje 9m dite si v noci porad seda a stoupa v postylce, chodi spat v 9, do 1 spi krasne, ale pak se zacne vrte a hned sedat a stoupat, vetsinou pri tom zacne i plakat, kdyz ji polozim, tak vetsinou behem par minut usne, ale za pulhodiny je to nanovo :zed: , kolem 3 - 4 ji vetsinou nakojim,(jinak uz nekojim), pak kolem 5-6 dostane UM a pak v 8-9, to uz vetsinou vstava.
Nemate nejakou radu, jak zabranit tomu jejimu vecnemu buzeni a sedani? Zacinam padat unavou z nevyspani, pomoc tatinka v tomto pripade moc v uvahu nepripada.
 dekuju

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
1419
22.3.12 10:48

Máme úplně to samé. Někdy začne už v 11 v noci. Sedne, kňourá, dám ho ležet, usne a za hodinu to samé. Bylo období, kdy jsem vstávala i 10krát. V 5 mléko a 6:30 jsme vzhůru. Takže u vás je to ještě v poho. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
30829
22.3.12 11:17

U nás to samý, kolem půlnoci se budí, tak hned si sedne, stoupne a brečí…položím, pohladím a usne. Někde je to 5× za noc, někdy jen jednou. Asi je to něaký období, snad to brzy přejde

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
171
22.3.12 11:26

tak vidim, ze to neni nic nenormalni a nejspis jenom vydrzet, takze i vam preju pevne nervy a at se mimca brzo zklidni :kytka: :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15108
22.3.12 11:28

Náš mladej to dělá taky a ted se ještě naučil rozsvítit.Takže pro mne dobrej šok ve spánku :P

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
600
22.3.12 12:13

Tak to se přidávám. Náš malej začal tohle dělat právě v těch 9 měsících. Což je 14 dní a je to dost děsný - spí s náma v posteli a já mám strach, aby někam nespadl :? Rozsvítit neumí a tak aspoň mlátí do poličky. Tak držim palce, snad je to přejde.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Babysense II

• (4.8) + 25 recenzí

4C 401

• (5) + 19 recenzí