Breno poradna - podlahové krytiny
Jiří Novotný
Jo, starý dobrý ocet
Docela jsem koukala, co všechno se s ním dá dělat:
http://thenewhomemaker.com/vinegar
Tomu samodávkujícímu mopu nevěřím, dokud mi někdo nenapíše, že fakt funguje - po zkušenosti s tím vodním vysavačem - ono to pomůže odstranit nejhorší špínu, třeba na oknech, ale stejně dočistit musíš rukou, na podlaze moc vody, na oknech šmouhy.. ![]()
amabilis, tak dva z těch mopů máme doma a jsou naprd
Je to ten poslední, zelený a ten světlemodrý.
Amber (to je sranda, máme podobné přezdívky i s rokem narození
), ale v ty mopy, co jsem sem dala, jsou téměř všechny rotační. ten nášlapný od Leitheitu je teda zřady profi, takže určen na velké plochy a velké zatížení, takže by měl i něco vydržet
Pokud jsi teda nemyslela ty z toho odkazu, kde to testovali, to pak jo ![]()
Ale já stejně nevím, u všeho mají skládací tyč, na což jsem teda moc chvály neslyšela, no ![]()
A jo, Amabilis ![]()
Myslela jsem ty mopy z toho testování - ten poslední zelenej je fakt dobrej v tom, že je bytelnej a vydrží, dá se i silně vyždímat, ale tím, jak má silnou tu vytírací pěnovou část a ještě při secvaknutí její konce přesahují, tak to stejnak nacamrá takový vody.. ![]()
A ten druhý je slaboučký - nic pořádně nevytře, akorát šmudlá
vpodstatě tlačíš jen na ten střed..
Zajímaly by mě ty nové rotační mopy s kruhovým tvarem - máte s tím někdo zkušenost?
Amber_1977 píše:
A jo, Amabilis
Myslela jsem ty mopy z toho testování - ten poslední zelenej je fakt dobrej v tom, že je bytelnej a vydrží, dá se i silně vyždímat, ale tím, jak má silnou tu vytírací pěnovou část a ještě při secvaknutí její konce přesahují, tak to stejnak nacamrá takový vody..
A ten druhý je slaboučký - nic pořádně nevytře, akorát šmudlávpodstatě tlačíš jen na ten střed..
Zajímaly by mě ty nové rotační mopy s kruhovým tvarem - máte s tím někdo zkušenost?
rotační mop s kruhovým tvarem jsem měla a mám místo něj Viledu a neměnila bych… Dostala jsem ho před cca dvěma rokama od mamky, jednak byla blbě vyřešená ta násada, takže při „odstřeďování“ se vyšroubovávala, navíc to bylo kdo ví z čeho a smrdělo to…
Každopádně jsem ho před manželem hájila, dokud nezačal téct kýbl, pak letěl a přišla místo něj Vileda a super ![]()
Nedoporučuji Leifheit, umývalo se mi s ním hezky, ale bohužel se po měsíci polámala rotační káča, vyměnit ji nechtějí, prý je to poruchové, tak mi vrátí peníze. Nyní mám mop od Viledy a jsem moc spokojená, vytírám s ním jak lino, tak plovoucí podlahu, nožním pedálem si určím sama jak moc chci mýt mop vyždímaný.