Poradíte mop?

• Fotoalbum (0)
  • Sledovat e-mailem
  • Přidat k oblíbeným
  • Zapnout podpisy
  • Hledání v tématu
Napsat příspěvek
Velikost písma:
20777
14.3.12 12:39

Teď jsem našla jakési testy mopů na dřevěné podlahy:

http://www.itest.cz/hobby/mopy.htm

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.3.12 13:21

Jo, starý dobrý ocet :palec: Docela jsem koukala, co všechno se s ním dá dělat:
 http://thenewhomemaker.com/vinegar

Tomu samodávkujícímu mopu nevěřím, dokud mi někdo nenapíše, že fakt funguje - po zkušenosti s tím vodním vysavačem - ono to pomůže odstranit nejhorší špínu, třeba na oknech, ale stejně dočistit musíš rukou, na podlaze moc vody, na oknech šmouhy.. :zed:

amabilis, tak dva z těch mopů máme doma a jsou naprd :cert: Je to ten poslední, zelený a ten světlemodrý.

• Citovat
  • Upravit
20777
14.3.12 14:04

Amber (to je sranda, máme podobné přezdívky i s rokem narození :lol: ), ale v ty mopy, co jsem sem dala, jsou téměř všechny rotační. ten nášlapný od Leitheitu je teda zřady profi, takže určen na velké plochy a velké zatížení, takže by měl i něco vydržet :zed: Pokud jsi teda nemyslela ty z toho odkazu, kde to testovali, to pak jo :mrgreen:
Ale já stejně nevím, u všeho mají skládací tyč, na což jsem teda moc chvály neslyšela, no :cert:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.3.12 15:09

A jo, Amabilis :lol:
Myslela jsem ty mopy z toho testování - ten poslední zelenej je fakt dobrej v tom, že je bytelnej a vydrží, dá se i silně vyždímat, ale tím, jak má silnou tu vytírací pěnovou část a ještě při secvaknutí její konce přesahují, tak to stejnak nacamrá takový vody.. :roll:
A ten druhý je slaboučký - nic pořádně nevytře, akorát šmudlá :zed: vpodstatě tlačíš jen na ten střed..
Zajímaly by mě ty nové rotační mopy s kruhovým tvarem - máte s tím někdo zkušenost?

• Citovat
  • Upravit
26093
14.3.12 16:48
Amber_1977 píše:
A jo, Amabilis :lol:
Myslela jsem ty mopy z toho testování - ten poslední zelenej je fakt dobrej v tom, že je bytelnej a vydrží, dá se i silně vyždímat, ale tím, jak má silnou tu vytírací pěnovou část a ještě při secvaknutí její konce přesahují, tak to stejnak nacamrá takový vody.. :roll:
A ten druhý je slaboučký - nic pořádně nevytře, akorát šmudlá :zed: vpodstatě tlačíš jen na ten střed..
Zajímaly by mě ty nové rotační mopy s kruhovým tvarem - máte s tím někdo zkušenost?

rotační mop s kruhovým tvarem jsem měla a mám místo něj Viledu a neměnila bych… Dostala jsem ho před cca dvěma rokama od mamky, jednak byla blbě vyřešená ta násada, takže při „odstřeďování“ se vyšroubovávala, navíc to bylo kdo ví z čeho a smrdělo to… :zed: Každopádně jsem ho před manželem hájila, dokud nezačal téct kýbl, pak letěl a přišla místo něj Vileda a super :pankac:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Metamorphosis
14.3.12 21:33
:mrgreen:
  • Citovat
  • Upravit
uklízečka
30.5.13 14:42

Nedoporučuji Leifheit, umývalo se mi s ním hezky, ale bohužel se po měsíci polámala rotační káča, vyměnit ji nechtějí, prý je to poruchové, tak mi vrátí peníze. Nyní mám mop od Viledy a jsem moc spokojená, vytírám s ním jak lino, tak plovoucí podlahu, nožním pedálem si určím sama jak moc chci mýt mop vyždímaný.

• Citovat
  • Upravit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Breno poradna - podlahové krytiny

Ikona - Jiří Novotný

Jiří Novotný