Poradíte s koloodrážedlem?
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Poradíte s koloodrážedlem?
Zdravím, vybírám pro syna koloodrazedlo. Chci nastavitelné řídítka a sedátko, brzdu. Líbil se mi firstbike, ale cena už tolik ne
i v bazaru jsou celkem prepalene ceny a moc se mi nezamlouvá plastová konstrukce. Líbilo se mi tohle https://kinderkraft.cz/vyrobky/space?… ale chtěla jsem se zeptat zkušenějších, co na něj říkáte? Je ještě o něco lehčí než firstbike, vše nastavitelné, jediné co by někdo mohl namítat jsou pěnové kola ne nafukovací, ale do města mi přijdou lepší, kde jsme u kočárku měnili a lepili neustále duse. Děkuji za vaše poznatky.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
My jsme u první dcery měli first bike, dostala na něj před 2.narozeninami, jezdila na něm i závody a pumptracku…ale třeba gumová kola na funy wheel byly peklo, že jsem se těšila, až už dostane na firstbike, už jsme ho měli doma
druhá dcera je drobnější, zatím ještě nedostane ani na funny wheel…pěkné odrážedlo má i beany, od nich už máme druhé kolo, nízké je woom, yedoo
- Citovat
- Upravit
@Kolicek95 dobry den, levnější jsem našla jen onetoo a to jsem nechtela, jelikož se protáčí naplno řídítka. Pokud mate yootoo, budu rada za odkaz. Děkuji
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
My měli nafukovací a tedy nepíchli jsme to ani jednou. Z bazaru z internetu Yeddo za 400 Kč. Naprosto luxusní. Uměl na něm velmi brzo a ujel opravdu mnoho km na něm. Ve 3 letech se naučil jezdit na klasickém kole bez pomocných koleček ( ty jsme mu nedali nikdy).
Gumový kola měl starší syn na nějakém odrážedle ( značku už nevím), protože byl hodně drobný. Jako jezdil na tom ale nebylo to ono. Když mohl přešel na nafukovací taky.
Asi bych to nechala dítě ozkoušet.
- Citovat
- Upravit
Funny Wheels jsme měli taky. No než dostal to Yeddo tak na něm občas jel. Přiznám se, že do teď nechápu, proč je tak šíleně drahé (FW). Pak už na něm nechtěl jezdit. Ty nafukovací byly lepší. My tedy jezdili vše. Jak město tak i polní cesty, lesní, za mokra i v zimě ( pokud nebyl sníh a námraza ).
- Citovat
- Upravit