Pořádný šok - těhotná

3406
9.6.14 11:10

pořádný šok

Holky asi me budete mit za blazna nebo za mag**a ze zakladam novy tema ale ja sem v takovym soku :mrgreen: cekam na ms a zacali me nejak bolet prsa tak si rikam mam tu jeden TT tak si ho jen tak zkusim udelat a najednou cumim a behem vteriny dost vyrazna druha carka 8o Sem normalne vynervovana, dite sme chteli ale necekala sem ze to bude tak rychli uplne se tu klepu..Co mam jako ted delat? Do to ho mam jeste dvou a pul letyho syna zvladnu to vubec se dvema detmi? 8o Holky pojdte povidat vy, ktery mate teprv cerstve druhou carku a ty, ktery maji dve deti zhruba 3 roky po sobe jak to zvladate? :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
103
9.6.14 11:13

Myslím, že se to zvládne. Je spousta ženských co má děti ještě s menším rozdílem. Podívej se z druhé strany, co by jsi dělala kdyby se druhé nedařilo roky? Někdo čeká na prcka i deset let! Takže to ber jako dar, prostě to tak asi mělo být…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
9.6.14 11:13

Gratuluji. :kytka: To dáš… :hug:
A lepší než se nervovat, že tam ta čárka není.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27264
9.6.14 11:14

@hanzbl00 ano stejně jsem se tvářila v lednu. Zvládneš to, nic jinýho ti nezbude.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
9.6.14 11:16

Ja mam ted hrozne smiseny pocity, na jednu stranu se na miminko tesim nadruhou stranu uz myslim na porod a podruhy uz se ho bojim vic :mrgreen: Uplne mi busi srdce, misto toho abys sla varit tu cumim na emiminu :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25182
9.6.14 11:19
@hanzbl00 píše:
Ja mam ted hrozne smiseny pocity, na jednu stranu se na miminko tesim nadruhou stranu uz myslim na porod a podruhy uz se ho bojim vic :mrgreen: Uplne mi busi srdce, misto toho abys sla varit tu cumim na emiminu :zed:

Když to šlo dovnitř, musí to ven :mrgreen:
U měl byl druhý porod rychlovka a moc ráda na něj vzpomínám…neboj

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
140243
9.6.14 11:21

Neboj, zvládneš to. Vždycky si řekni, zvládly to jiné, zvládnu to i já. :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2242
9.6.14 11:22

@hanzbl00 Neboj, chce to jen vstřebat novou událost:-) Já myslím, že to máš perfektní, 3 roky je ideální rozdíl, staršího do školky můžeš dát a nemusíš, záleží na tobě, nebo může chodit jen na dopoledne. Zvládla jsi jeden porod, zvládneš i druhý, u druhého už víš, co čeho jdeš a můžeš se na to lépe psychicky připravit. Jo a gratuluju! Já myslím, že je to super zpráva!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5411
9.6.14 11:22

Grataluju :kytka: raduj se, ja cekala na druhy 13let a povedlo se az s ivf :kytka:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3754
9.6.14 11:26

GRATULUJU :palec: :palec: zvládneš, lepší než čekat pak roky na další otěhotnění :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3406
9.6.14 11:26

Dekuju moc holky, ono je to spis takovy slozity v tom, ze syna mam uz s byvalym pritelem ktery si ho bere na kazdy vikendy a svatky, ted mam noveho pritele, nejsme spolu tak dlouho :nevim: Ale abych to rekla presnne uz par mesicu spolu zijem a perfektne si rozumime tak v tomhle problem neni.Jen se spis bojim co syn, aby se pak necitil nejKy odsrceny a nechtel byt radsi u sveho otce :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
12651
9.6.14 11:29

@hanzbl00 Klid, neblázni.
Já takhle na test koukala v lednu, kdy jsem otěhotněla v podle doktorky anovulačním cyklu. Vyšlo nám to na první pokus, přitom první syn je po IVF. Šok jak blázen.
Jen nechápu, proč bys to neměla zvládnout a co jako nevíš, že máš dělat? Dítě jste chtěli. Máš už docela staré dítě. Mému synovy bylo v okamžiku zjištění těhotenství necelý rok a čtvrt a taky to zvládnu, nevím, proč bych neměla.
Moc nechápu tyhle výlevy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
23847
9.6.14 11:40

Hehe, seš blázen a mag… :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
Néé, co blbneš, 3 roky je úplně ten pravý ideální rozdíl, co bys na tom nezvládala ;)
A syn, pokud je zvyklý pravidelně jezdit k otci, proč by se pak měl cítit odstrčený :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
20518
9.6.14 11:44

Jéééé… super, gratuluju! :kytka:

2,5 roku? To je dobrý! Až budeš mít mimino, synek bude zase o fous víc samostatnej… to dáš!

Hele, já mám kluky od sebe 24 měsíců, měla jsem pocit, že je to masakr, a jediný, co mě drželo nad vodou, že v tom rozhodně nesjem sama, že i můj brácha je starší o pár měsíců a taky jsme nějak vyrostli… jo a jak junior na sebe nechal čekat, tak jsme taky počítali u druhýho s tím, že to bude trvat… jo houby, na první pokus! Jojo, ono bude fakt něco na tom, že když se holky snaží, tak se nedaří, a když se to tak úplně nehodí, tak je to hned :andel:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
5345
9.6.14 11:47

@hanzbl00 gratuluji, šok, ale příjemný ne? :kytka:
mám děti 2,5 roku od sebe, myslím, že takový rozdíl je nejlepší, neboj, zvládneš to :hug:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

Original

• (3.9) + 55 recenzí

Prsní vložky

• (3.5) + 51 recenzí