Poraďte - celokovový kuchyňský robot

3912
26.1.22 19:38

Poraďte - celokovový kuchyňský robot

Zdravím,
po dlouhém váhání jsem si koupila kuchyňský robot Sencor a hned jsem ho vracela, protože nefungoval. Ani na Etu jsem nečetla extra dobré recenze.

Takže hledám kuchyňský robot, který bude umět udělat těsto (včetně těsta na chleba), krémy, šlehačku a sníh, měl by umět strouhat a krouhat zeleninu, rozsekat (nebo umlít) ořechy, umlít strouhanku. Sencor, který jsem vybrala, měl hromadu vybavení, ale uvědomila jsem si, že tolik příslušenství nemám pořádně kam dát. Nepotřebuji mlýnek na maso ani mixér (ten mám samostatný). V krabici se zdálo, že toho moc nemá, ale ukázalo se, že ty věci zaberou dost místa a navíc na některé funkce mám už mám samostatné stroje.

Najde se stroj, který by mi vyhovoval? Případně to může být robot bez krouhání a samostatný (ale kvalitní) přístroj na strouhání a krouhání zeleniny a ovoce.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
21067
26.1.22 19:44

Kenwood nebo ETA a model a výbava podle toho co potřebuješ. Hlavně podle objemu, tak vybírat sílu motoru.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
18258
26.1.22 19:47

Kitchen aid, Bosch Mum.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
K82
2202
26.1.22 19:52

Moje mama ma Bosch, macecha ma Kitchen Aid.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3851
26.1.22 20:05

Mám Etu a nedám na ni dopustit. Mají různé typy, různé vybavené. Můžeš si dokoupit různé příslušenství. Jde posunovat hak, že můžeš hníst i menší množství. Sencor je levný šunt. S kvalitou ETy se nedá srovnat.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
14379
26.1.22 20:10

Já bych z výše uvedených šla do Bosche. Mám na něj taky spadeno. Tyčový mixér mi od té značky vydržel přes 10 let a to jsem ho fakt nešetřila

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2808
26.1.22 20:15

Mám Bosch mum. Má ruzny vybavení, po základní až mlýnek na maso atp.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
117
26.1.22 20:19

Mám Kenwood a jsem spokojená.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
27267
26.1.22 20:47

Mám nově bosch mum 5. sérii a měl by mít kovový střeva. Zatím jsem spokojená, veškerá kynutá těsta mi umíchal parádně a to včetně těsta na pizzu, které je hutnější

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3871
26.1.22 20:47

Taky kenwood a zatím vše drží, mam ho myslim 5 let.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
66871
26.1.22 20:52
@bertoldina píše:
Kitchen aid, Bosch Mum.

ja rozsekala nastavec na krouhani, upadla ta horni umelohmotna cast, reseno reklamaci. Kovove KA super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6654
26.1.22 20:54

My mame vsichni v rodine Kenwood a vsechny jsou perfektni, ta investice za to stoji.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
577
26.1.22 20:56

Kenwood nebo KitchenAid, Eta neni celokovova…Bosch je na normal vareni asi fajn(mama ho ma snad stoleti…, nevim jake delaji ted)
Mam Kenwood po peclivem pruzkumu cena, vykon, prislusenstvi…a nikdy bych nemenila. I jsem dokupovala, napr. kostickovac(neni nad to mit vanu bramboroveho salatu za pul hodiny)
Utahne i pernikove testo pecene kazdy den(v reklame utahne i minicooper)
Ale teda oproti Sencoru je cenove jinde :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
885
26.1.22 20:58

Mám Kenwood major titanium a nedám na něj dopustit :palec:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
417
26.1.22 21:52

Taky to sleduji dlouho a mám stejné požadavky.
Co tak čtu recenze, tak vede Kenwood a Kitchen Aid, Bosch má taky dobré hodnocení, jen působí jako plastová hračka a to mě trochu odrazuje.
ETA se podle všeho dost zhoršila a už to není co bývalo. :nevim:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1