Poraďte jak udělat strašáka do MŠ
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
Reakce:
Já jsem tak praštěná, že si říkám-na co potřebuje do menstruace /MS/udělat strašáka??
Jako kostým nebo jak?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
Já jsem tak praštěná, že si říkám-na co potřebuje do menstruace /MS/udělat strašáka??Jako kostým nebo jak?
Taky mě to hned napadlo ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka píše:
Já jsem tak praštěná, že si říkám-na co potřebuje do menstruace /MS/udělat strašáka??
Vis ze me napadlo uplne to same? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Halamka Taky jsem chvilku dumala nad menstruací, než mi to došlo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Uz jsme ho jednou delali, oblepila jsem plastovou lahev bukvicema, ruce z vetvicek, nos ze sisky atd. Letos bouzel nevim. Radeji bych od tud navod nejakeho napadu
z ceho zaklad?
- Citovat
- Upravit
To jste me rozesmaly ![]()
No chtela jsem zadat zkratku
Menstruace urcite ne ![]()
Do materske skolky ![]()
- Citovat
- Upravit
Ahoj, určitě bych využila přírodniny (větvičky, listy, mech, žaludy, šípky apod.), ve školce jsme tomu říkaly „Podzimníček“. Základ třeba ta PETka, florex, vycpaná punčocha do tvaru těla…
Ať se Vám povede ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@zoui08 kaštany a pod.. napícháš do toho trávu jako vlasy atd.. dělali jsme zrovna dneska. Nebo např papírové ruličky, polepit a pod..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@paola white Mě taky…jinak jsou krásní strašáčci i z malých dýní…takové ty barevně pruhované…místo očí napíchnout velké korálky…nos přilepit šištičku a pusu vyříznout nožem…vlasy z vlny/suché trávy…ručičky=zapíchnuté větvičky…
- Citovat
- Upravit
Ahoj holky, mame do skolky vyrobit nejakeho strasaka.Mate typ jak a z ceho ho udelat? Diky.