Poraďte, jaký vysavač

76
4.2.12 10:11

poradte jaký vysavač

holky, prosím, podělte se o zkušenosti s vysavačem. Já mám doma Sencor mandarine, a je to hrůza, po vysávání můžu utírat prach. Potřebuji nějaký, kterým se dá vysávat koberec i podlaha a hlavně z kterého se nepráší, jelikož mám dvě malé děti a takhle to chudáčci dýchají.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2109
4.2.12 10:29

já mám rowentu silence force a jsem moc spokojená, i chlupy našeho psího miláčka to krásně vysaje z koberce

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
4.2.12 10:31

Asi bys měla napsat, kolik chceš do vysavače investovat. Já mám Rainbow a jsem strašně spokojená. Bohužel ta cena :zed: Ale dá se sehnat použity za dobrý peníze…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31594
4.2.12 10:32

Mám electrolux clasic silence, spokojenost veliká. :palec:
Původně jsem chtěla bezpytlíkový vysavač, ale pak jsem měla jeden electrolux v ruce a má to houby tah. :roll:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
10713
4.2.12 10:39

Máme electrolux tuším ultrasilencer. A super, má jedinou nevýhodu, nepasuje na něj odsávačka na vysavač. Ještě že si můžeme na tyto účely půjčit vysavač od tchyně

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.2.12 11:27
lisacka píše:
Asi bys měla napsat, kolik chceš do vysavače investovat. Já mám Rainbow a jsem strašně spokojená. Bohužel ta cena :zed: Ale dá se sehnat použity za dobrý peníze…

kdysi byl u nás nějaký dealer,ale už si nepamatuju kolik za něj chtěl,ted když mám malé dítě tak na něj docela vzpomínám :think:
ten je přes vodu že???kolik tě stál?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
15201
4.2.12 11:36

Ahoj,taky s manžou přemýšlíme o novém vysavači,máme myslím elektrolux a je to strašný,přesně jak píše zakladatelka,po vysání můžu jít utírat prach :cert: rainbow je dobrej,měli sme ho půjčenej od kamarádky,ale ta cena,na to nikdy mít nebudem :( ,ale přmýšlíme o vodním vysavači,třeba od ETA a stojí kolem 6000-8000 tisíc

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1122
4.2.12 11:50

Ahojky…
Tak já jsem dostala elektrolux energica ZS203 od přítele k narozeninám, protože už sem nemohla vydržet to, jak mi tu věčně všude lítaj chlupy od psa. a s vysavačem jsem naprosto spokojená, vysaje všechno i veškerý prach:):)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
4387
4.2.12 12:14

Tak vysavac aj ja idem kupovat :mrgreen:
Mam tento vybraty…v tych nemeckych testoch dopadol dobre.
 http://www.elmaxshop.cz/…kou/d-70148/?…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1342
4.2.12 14:09

ahoj my máme tento, mimochodem vyhrál DTEST(spotřebitelské testy - certifikované) a doporučuji je fakt výborný.
http://vysavace.heureka.cz/…0-ultra-one/ :potlesk: http://vysavace.heureka.cz/…0-ultra-one/

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
76
4.2.12 14:37

děkuji za tipy. Ten poslední vypadá dobře :) rainbow je pro mne jiná cenová kategorie, možná jednou :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
4.2.12 18:05
liliannoel píše:
Ahojky…
Tak já jsem dostala elektrolux energica ZS203 od přítele k narozeninám, protože už sem nemohla vydržet to, jak mi tu věčně všude lítaj chlupy od psa. a s vysavačem jsem naprosto spokojená, vysaje všechno i veškerý prach:):)

ten je tyčový?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
105
5.2.12 22:32

Hedabedna:
Jo, je přes vodu. Naši si ho kdysi kupovali novej asi za 60 tis., já jsem ho koupila použitej za 10000,– :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
1004
5.2.12 22:44

http://vysavace.heureka.cz/…175/recenze/ my máme tenhle,je tu i recenzemi :)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
768
7.2.12 10:51
lisacka píše:
Hedabedna:
Jo, je přes vodu. Naši si ho kdysi kupovali novej asi za 60 tis., já jsem ho koupila použitej za 10000,– :)

tak to už je dobrý :palec: a přes inzerát jo???? :think:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1