Přístup na dtest.cz
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Přístup na dtest.cz
Ahoj, prosím máte někdo předplatné časopisu dtest a přístup do databáze na www.dtest.cz? Zajímalo by mně, jestli je možný přístup z více počítačů? Nebo je to omezené jen na jedno PC? Děkuji ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Jsem předplatitel,přístup do databáze přes PC je na E-mail a heslo,takže přístup má jen předplatitel na svůj email a heslo
Příspěvek upraven 31.01.12 v 14:31
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Renča88 píše:
Ahoj, prosím máte někdo předplatné časopisu dtest a přístup do databáze na www.dtest.cz? Zajímalo by mně, jestli je možný přístup z více počítačů? Nebo je to omezené jen na jedno PC? Děkuji
Přemýšlíš, že by sis předplatila s někým dohromady? Nevím, kolik se platí, ale kdyby to nebylo moc, klidně se k vám přidám. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rejžička píše:Renča88 píše:Přemýšlíš, že by sis předplatila s někým dohromady? Nevím, kolik se platí, ale kdyby to nebylo moc, klidně se k vám přidám.
Ahoj, prosím máte někdo předplatné časopisu dtest a přístup do databáze na www.dtest.cz? Zajímalo by mně, jestli je možný přístup z více počítačů? Nebo je to omezené jen na jedno PC? Děkuji
Nevím, jestli to jde s někým dohromady, právě bych potřebovala vědět, jestli to má cenu se složit s kamarádkou dohromady, aby nám to potom nezrušili.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já bych se taky přidala k těm co by chtěli na d-test s někým dohromady,pokud to teda jde.
Pokud je to tedy přes meil a heslo tak by to jít mělo. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Dá se připojit z více počítačů, vždyť by to byla blbost, aby to bylo omezený jen na jeden
Si vem, že bys kupovala novej, my se přihlašujem z domu, u manželovejch rodičů… Je to vázaný na ten mail + heslo… Ale my budem předplatný asi rušit… ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Kdyby se tu sešlo 7 lidí, každá by dala 100, měli bysme „samostatný roční přístup na dtest“, to už by za to stálo, ne?
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kreksi píše:
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda.
mě to takhle „napůl“ s někým sdílet ani nenapadlo, ale nějak nám přijde, že už se pořádně ten test nevyplatí…
Že za ten rok neušetříme tolik, aby se nám vyplatilo do toho ty peníze zas dávat ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:kreksi píše:mě to takhle „napůl“ s někým sdílet ani nenapadlo, ale nějak nám přijde, že už se pořádně ten test nevyplatí…
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda.Že za ten rok neušetříme tolik, aby se nám vyplatilo do toho ty peníze zas dávat
Právě přemýšlím, že si časopis předplatím…Spíše ze zajímavosti a zvědavosti
Ani proto s to nevyplatí?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Holky,měli jsme předplatné Dtestu,zas o tom uvažujem,nebyla to na rok taková pálka-kolem 150kč…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
renule2 píše:kate02 píše:Právě přemýšlím, že si časopis předplatím…Spíše ze zajímavosti a zvědavostikreksi píše:mě to takhle „napůl“ s někým sdílet ani nenapadlo, ale nějak nám přijde, že už se pořádně ten test nevyplatí…
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda.Že za ten rok neušetříme tolik, aby se nám vyplatilo do toho ty peníze zas dávat
Ani proto s to nevyplatí?
Každý časopis něco stojí, myslím, že je tam zajímavé čtení.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
já bych to toho klidně s někým šla
jinač ho kupuju a je to dost peněz no ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit