Přístup na dtest.cz
- Fotoalbum (1)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Renča88 píše:renule2 píše:Každý časopis něco stojí, myslím, že je tam zajímavé čtení.kate02 píše:Právě přemýšlím, že si časopis předplatím…Spíše ze zajímavosti a zvědavostikreksi píše:mě to takhle „napůl“ s někým sdílet ani nenapadlo, ale nějak nám přijde, že už se pořádně ten test nevyplatí…
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda.Že za ten rok neušetříme tolik, aby se nám vyplatilo do toho ty peníze zas dávat
Ani proto s to nevyplatí?
Takže doporučuješ?
Mě přišla nabídka na 12 čísel za 690 kč.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Vzhledem k principu fungování dtestu (bez reklam) bych nebyla morálně ochotná do společného předplatného jít. Ve finále tím ochuzujete příjmy dotyčné instituce a tudíž její fungování. Více peněz=více testovaných výrobků. Ale já zase nemusím řešit, že bych kvůli předplatnému neměla na chleba…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jo a máme předplatné časopisu na rok (tj. 12 papírových vydání) + přístup do databáze testovaných výrobků od r. 2005. A to mi za těch sedm stovek přijde výhodné, vzhledem k ušetřené částce na nákupech.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
TýnkaK píše:
Vzhledem k principu fungování dtestu (bez reklam) bych nebyla morálně ochotná do společného předplatného jít. Ve finále tím ochuzujete příjmy dotyčné instituce a tudíž její fungování. Více peněz=více testovaných výrobků. Ale já zase nemusím řešit, že bych kvůli předplatnému neměla na chleba…
Pro mě je to zase dost peněz, takže buď jít do předplatného s někým nebo vůbec. Pak je to stejné i pro tu instituci - buď budou mít jednoho předplatitele nebo žádného.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
renule2 píše:kate02 píše:Právě přemýšlím, že si časopis předplatím…Spíše ze zajímavosti a zvědavostikreksi píše:mě to takhle „napůl“ s někým sdílet ani nenapadlo, ale nějak nám přijde, že už se pořádně ten test nevyplatí…
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda.Že za ten rok neušetříme tolik, aby se nám vyplatilo do toho ty peníze zas dávat
Ani proto s to nevyplatí?
Tak ze zajímavosti a ze zvědavosti asi jo…
Mně na tom vadí, že vždycky otestujou jen pár druhů výrobků, takže kolikrát tam není to, co nás fakt zajímá… A třeba u potravin zas nakoupí ten druh jen v jedné prodejně a pak neberou v úvahu to, jak ho ten danej prodejce skladoval, takže to, že ten výrobek dopadl špatně, nemusí být vůbec vinou výrobce, ale právě toho skladování u prodejce (taky se nám několikrát stalo, že třeba mozzarela byla prostě „hnusná“, nedala se jíst, i když měla do data spotřeby ještě spoustu času… přitom když jsme ji koupili v jiným obchodě nebo jindy v tom samým obchodě, byla super… ).
NA druhou stranu jsme podle testu koupili golfky pro prcka, pračku, vysavač…
ale jestli jsme tím nějak výrazně ušetřili, to nedokážu posoudit (protože jinak bychom asi třeba do vysavače za 5 tisíc nešli, ale skrz ten test jsme ho koupili
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
momi33 píše:
Holky,měli jsme předplatné Dtestu,zas o tom uvažujem,nebyla to na rok taková pálka-kolem 150kč…
Na rok to stojí kolem 700
![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
kate02 píše:momi33 píše:Na rok to stojí kolem 700
Holky,měli jsme předplatné Dtestu,zas o tom uvažujem,nebyla to na rok taková pálka-kolem 150kč…![]()
200 stojí jedno vydání..
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rejžička píše:kate02 píše:200 stojí jedno vydání..momi33 píše:Na rok to stojí kolem 700
Holky,měli jsme předplatné Dtestu,zas o tom uvažujem,nebyla to na rok taková pálka-kolem 150kč…![]()
časopis normálně stojí 79,–
předplatné na celý rok je za 790,– a k tomu je přístup na celý rok do databáze, kde jsou všechny testy od roku 2005
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Jestli máte poblíž knihovnu, tak se zajděte zeptat tam, jestli ho neberou. Půjčily byste si jen ta čísla, která vás zajímají. Máma ho do knihovny bere. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
rejžička píše:kate02 píše:200 stojí jedno vydání..momi33 píše:Na rok to stojí kolem 700
my to měli asi před 3 lety
což by tak odpovídalo…
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Předplatné
Nechci Vám do toho mluvit, ovšem když si to spočítáte tak předplatné na rok je 800,– máte přístup ke všemu na netu a ještě Vám chodí papírový časopis. Dělá to 66kč měsíčně. Zamyslete se kolik peněz utratíte (příklad) za cigarety, sladkosti, časopisy typu Blesk, Katka, a jiné podobné které Vám takové užitečné informace nedají.
Nechci tady kázat, jen si myslím že se na to dá podívat jinýma očima a taky myslete na Dtest, musí nějak fungovat, platit za testy, internet, lidi, provoz atd.
Nejsem z Dtestu a taky se snažím šetřit ale toto je můj pohled.
- Citovat
- Upravit
dtest
Zrealizovali jste ten spolecny pristup? take o tom uvazuju, zajima me tam neco jen opravdu obcas a na to mi predplatne prijde dost drahe
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kate02 píše:
Tak ze zajímavosti a ze zvědavosti asi jo…![]()
Mně na tom vadí, že vždycky otestujou jen pár druhů výrobků, takže kolikrát tam není to, co nás fakt zajímá… A třeba u potravin zas nakoupí ten druh jen v jedné prodejně a pak neberou v úvahu to, jak ho ten danej prodejce skladoval, takže to, že ten výrobek dopadl špatně, nemusí být vůbec vinou výrobce, ale právě toho skladování u prodejce (taky se nám několikrát stalo, že třeba mozzarela byla prostě „hnusná“, nedala se jíst, i když měla do data spotřeby ještě spoustu času… přitom když jsme ji koupili v jiným obchodě nebo jindy v tom samým obchodě, byla super… ).NA druhou stranu jsme podle testu koupili golfky pro prcka, pračku, vysavač…
ale jestli jsme tím nějak výrazně ušetřili, to nedokážu posoudit (protože jinak bychom asi třeba do vysavače za 5 tisíc nešli, ale skrz ten test jsme ho koupili
![]()
![]()
)
A stál ten vysavač za ty peníze? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@rejžička píše:
A stál ten vysavač za ty peníze?
Stál
já jsem s ním spokojená furt (máme ho necelý tři roky), před dvěma tejdnama sice přestal vysávat, ale manžel vyměnil jednu součástku za pár korun a zase v pohodě funguje (je fakt, že nebýt toho, že manžel je na tohle šikovnej, vyšla by ta oprava na víc jak tisícovku
)
- načítám...
- Citovat
- Zmínit