Přístup na dtest.cz

Napsat příspěvek
Velikost písma:
678
31.1.12 15:26
Renča88 píše:
renule2 píše:
kate02 píše:
kreksi píše:
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda. :mrgreen:
mě to takhle „napůl“ s někým sdílet ani nenapadlo, ale nějak nám přijde, že už se pořádně ten test nevyplatí… :nevim: Že za ten rok neušetříme tolik, aby se nám vyplatilo do toho ty peníze zas dávat :mrgreen:
Právě přemýšlím, že si časopis předplatím…Spíše ze zajímavosti a zvědavosti :lol: Ani proto s to nevyplatí?
Každý časopis něco stojí, myslím, že je tam zajímavé čtení.

Takže doporučuješ? :lol: Mě přišla nabídka na 12 čísel za 690 kč.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.1.12 15:41

Vzhledem k principu fungování dtestu (bez reklam) bych nebyla morálně ochotná do společného předplatného jít. Ve finále tím ochuzujete příjmy dotyčné instituce a tudíž její fungování. Více peněz=více testovaných výrobků. Ale já zase nemusím řešit, že bych kvůli předplatnému neměla na chleba…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.1.12 15:43

Jo a máme předplatné časopisu na rok (tj. 12 papírových vydání) + přístup do databáze testovaných výrobků od r. 2005. A to mi za těch sedm stovek přijde výhodné, vzhledem k ušetřené částce na nákupech.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.1.12 15:54
TýnkaK píše:
Vzhledem k principu fungování dtestu (bez reklam) bych nebyla morálně ochotná do společného předplatného jít. Ve finále tím ochuzujete příjmy dotyčné instituce a tudíž její fungování. Více peněz=více testovaných výrobků. Ale já zase nemusím řešit, že bych kvůli předplatnému neměla na chleba…

Pro mě je to zase dost peněz, takže buď jít do předplatného s někým nebo vůbec. Pak je to stejné i pro tu instituci - buď budou mít jednoho předplatitele nebo žádného.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.1.12 16:11
renule2 píše:
kate02 píše:
kreksi píše:
no, jen to počtem osob nepřeflákněte… vím o holkách, co do toho společně šly a té oficiální blokly přístup. nějak se to vyřešilo omluvou, že si nepřečetla řádně podmínky. v těch prý je, že sdílení více osobami je zakázáno. škoda. :mrgreen:
mě to takhle „napůl“ s někým sdílet ani nenapadlo, ale nějak nám přijde, že už se pořádně ten test nevyplatí… :nevim: Že za ten rok neušetříme tolik, aby se nám vyplatilo do toho ty peníze zas dávat :mrgreen:
Právě přemýšlím, že si časopis předplatím…Spíše ze zajímavosti a zvědavosti :lol: Ani proto s to nevyplatí?

Tak ze zajímavosti a ze zvědavosti asi jo… :think: :mrgreen: Mně na tom vadí, že vždycky otestujou jen pár druhů výrobků, takže kolikrát tam není to, co nás fakt zajímá… A třeba u potravin zas nakoupí ten druh jen v jedné prodejně a pak neberou v úvahu to, jak ho ten danej prodejce skladoval, takže to, že ten výrobek dopadl špatně, nemusí být vůbec vinou výrobce, ale právě toho skladování u prodejce (taky se nám několikrát stalo, že třeba mozzarela byla prostě „hnusná“, nedala se jíst, i když měla do data spotřeby ještě spoustu času… přitom když jsme ji koupili v jiným obchodě nebo jindy v tom samým obchodě, byla super… ).

NA druhou stranu jsme podle testu koupili golfky pro prcka, pračku, vysavač… :nevim: ale jestli jsme tím nějak výrazně ušetřili, to nedokážu posoudit (protože jinak bychom asi třeba do vysavače za 5 tisíc nešli, ale skrz ten test jsme ho koupili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
31.1.12 16:11
momi33 píše:
Holky,měli jsme předplatné Dtestu,zas o tom uvažujem,nebyla to na rok taková pálka-kolem 150kč…

Na rok to stojí kolem 700 ;) 8o

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
31.1.12 16:14
kate02 píše:
momi33 píše:
Holky,měli jsme předplatné Dtestu,zas o tom uvažujem,nebyla to na rok taková pálka-kolem 150kč…

200 stojí jedno vydání..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2616
31.1.12 16:17

Tady to máte přesně:

http://www.dtest.cz/…predplatneho#…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
152
31.1.12 16:43
rejžička píše:
kate02 píše:
momi33 píše:
200 stojí jedno vydání..

časopis normálně stojí 79,–
předplatné na celý rok je za 790,– a k tomu je přístup na celý rok do databáze, kde jsou všechny testy od roku 2005

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7182
31.1.12 17:15

Jestli máte poblíž knihovnu, tak se zajděte zeptat tam, jestli ho neberou. Půjčily byste si jen ta čísla, která vás zajímají. Máma ho do knihovny bere. :mrgreen:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
25324
31.1.12 17:23
rejžička píše:
kate02 píše:
momi33 píše:
200 stojí jedno vydání..

my to měli asi před 3 lety :think: což by tak odpovídalo…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Ondřej H.
29.8.12 09:17

Předplatné

Nechci Vám do toho mluvit, ovšem když si to spočítáte tak předplatné na rok je 800,– máte přístup ke všemu na netu a ještě Vám chodí papírový časopis. Dělá to 66kč měsíčně. Zamyslete se kolik peněz utratíte (příklad) za cigarety, sladkosti, časopisy typu Blesk, Katka, a jiné podobné které Vám takové užitečné informace nedají.
Nechci tady kázat, jen si myslím že se na to dá podívat jinýma očima a taky myslete na Dtest, musí nějak fungovat, platit za testy, internet, lidi, provoz atd.

Nejsem z Dtestu a taky se snažím šetřit ale toto je můj pohled.

• Citovat
  • Upravit
16.2.13 18:08

dtest

Zrealizovali jste ten spolecny pristup? take o tom uvazuju, zajima me tam neco jen opravdu obcas a na to mi predplatne prijde dost drahe

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
7240
16.2.13 18:36
@kate02 píše:
Tak ze zajímavosti a ze zvědavosti asi jo… :think: :mrgreen: Mně na tom vadí, že vždycky otestujou jen pár druhů výrobků, takže kolikrát tam není to, co nás fakt zajímá… A třeba u potravin zas nakoupí ten druh jen v jedné prodejně a pak neberou v úvahu to, jak ho ten danej prodejce skladoval, takže to, že ten výrobek dopadl špatně, nemusí být vůbec vinou výrobce, ale právě toho skladování u prodejce (taky se nám několikrát stalo, že třeba mozzarela byla prostě „hnusná“, nedala se jíst, i když měla do data spotřeby ještě spoustu času… přitom když jsme ji koupili v jiným obchodě nebo jindy v tom samým obchodě, byla super… ).NA druhou stranu jsme podle testu koupili golfky pro prcka, pračku, vysavač… :nevim: ale jestli jsme tím nějak výrazně ušetřili, to nedokážu posoudit (protože jinak bychom asi třeba do vysavače za 5 tisíc nešli, ale skrz ten test jsme ho koupili :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: )

A stál ten vysavač za ty peníze? :D

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
26093
16.2.13 18:50
@rejžička píše:
A stál ten vysavač za ty peníze? :D

Stál :pankac: já jsem s ním spokojená furt (máme ho necelý tři roky), před dvěma tejdnama sice přestal vysávat, ale manžel vyměnil jednu součástku za pár korun a zase v pohodě funguje (je fakt, že nebýt toho, že manžel je na tohle šikovnej, vyšla by ta oprava na víc jak tisícovku :zed: )

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí