Rozbitá myčka
- Fotoalbum (0)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
rozbita mycka
ahoj mam rozbitou mycku nadobi. neodteka voda do odpadu. nemate s tim nekdo zkusenost co to je a.jestli to jde opravit a kolik cca to stalo moc.moc dekuji za info.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
ahoj, taky se mi to stalo, pak jsem vyndala filtr a byl z pulky ucpanej slupkou z cibule, nechapu jak se tam dostala, koukala si na nej estli je cisty?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Já mám ted novou myčku Bosch a u ní mám přímo v návodu napsané nejčastější poruchy jak to opravit a v jakém případě volat na ty jejich linky.. Tak tě určitě budou informovat i o cenně ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
No nejdřív bych zkontrolovala filtr a odpadní trubici, zda není ucpaná. Zkus ji jakoby proklepat, zda se v ní něco nehýbe. Pokud není nic ucpané, tak bych tipla čerpadlo myčky, ale to by asi ani nemyla vůbec ![]()
Jinak odpojit odpadní hadici je martyrium, mě ta hadice praskla, nakonec jsem volala servis, protože jsem fakt nevěděla, co s tím, musela se odendat celá zadní deska myčky a pak šla teprve hadice odšroubovat.
Za tohle jsem tenkrát platila asi 1500 i s materiálem s tím, že byly tu hadici koupit a byly to instalatéři, nebyl to žádný autorizovaný servis, tam jsem volala a jen aby přijeli, tak si řekli o 500 ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
filtr je cisty ale ted neco vypadlo z hadice manzel.ji jde zkusit tak snad to pujde. zivot bez bych si uz nedokazala predstavit.
jo v navodu jsou take zavady napsane tato tam ale neni a mame daewoo.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
gladys diky. na hadici jsme koukali prave ze jentak oddelat nepujde.. bohuzel ma mesic po zaruce takze autoruzovany servis neni nutny.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
a hlásí ti to nějakou chybu?
Může být v háji čerpadlo.¨
Vlastní zkušenost
poměrně čerstvá ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
u kratkeho programu kde je jen oplach tak to nic nehlasi u druheho kde je.myti a pak oplach tak to hlasi e1 coz je delsi doba privodu vody a voda z myti zustala v mycce .
a to cerpadlo te vyslo na.kolik. ?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Hm,oběhové čerpadlo je totálka,myčku je neopravitelná.Jen čerpadlo by vyšlo na 5t,a oprava,resp. rozsah opravy je velký.Bo to oběhové čerpadlo je vyvedené po celé myčce.¨
Myčka byla stará 8 let,tak jsme jí neopravili,ale jen za dojezd si servisák řekl o 500 kč.Stalo se to před Vánoci,příští týden konečně kupujeme novou
![]()
Jak si psala,bez myčky je to děs.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Mě myčka pořád pípala a hučela. Byl aktivovanej nějakej ten systém proti přetečení. myčku jsme vyndali, naklonili, voda vytekla a funguje dál. Takhle nám to poradil servisák.
- Citovat
- Upravit
ahojky, mohla bych vědět, jak to sy mčkou dopadlo? My máme stejný problém u myčky -Concept. Je úplně nová, začne mýt, ale neodčerpá vodu a hlásí E1. Už jsem volala technikovi, ten řekl, že máme asi zátku u sifonu, ale to je OK a stejně to nejede ![]()
- Citovat
- Upravit
ahoj bylo to cerpadlo, vymenil a mycka bezi konecne. jen uhnat pana aby prisel co nejdrive je nadlidsky vykon. jeden technik na cele stredni cechy a jediny autorizivany servis. takze pecka ale jak rikam uz bezi a ja jsem rada.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@marieondatra píše:
ahoj bylo to cerpadlo, vymenil a mycka bezi konecne. jen uhnat pana aby prisel co nejdrive je nadlidsky vykon. jeden technik na cele stredni cechy a jediny autorizivany servis. takze pecka ale jak rikam uz bezi a ja jsem rada.
no vida,kolik jsi platila za opravu?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit