Pákový pressovač - jaký?

192
26.1.12 23:27

pakovy pressovac - poradte jaky

Ahoj, chci mame koupit k narozkam pakovy presovac, ponevadz jsem, co se kavy tyce, dost zmlsana a odmitam uz pit turka nebo rozpustnou pokazde, kdyz k ni prijdu na navstevu. Chtela jsem ji koupit co mam ja, protoze velka spokojenost, ale mam ponekud zahadnou znacku, kupovanou asi pred 4mi roky(detaily koupe uz si nepamatuju), nebot ji nikde na netu nemuzu najit…mozna je to podznacka, zkratka na pristroji je napsano jenom C3 v takovem krouzku.
Tak bych rada jestli mi muzete v te zaplave dnesniho sortimentu neco poradit. Podminkou je pouze skutecne dobra kava (jiz namleta) z jednoducheho pristroje (nepotrebuji zadne trysky na mleko atd), paka s „mistickou“ na jednu i dve kavy a idealne cena do 3000. Diky moc
ps. nechci krupsy apod..

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
Napsat příspěvek

Reakce:

Velikost písma:
2616
26.1.12 23:40

http://www.alza.cz/…-d119783.htm

Tenhle máme my. Za tu cenu je to dobrá koupě. Ortodoxní kafíčkář by asi omdlel, že to říkám, ale není to automatika, tak je to i na ceně znát. Kafe (kupujeme hodně kvalitní, vážené, pan prodavač si to i sám praží, takže voňavoučké a mňam) si meleme sami, hrneček ohřívám nalitím horké vody před přípravou kávy, mlíko to napěňuje celkem na prd, ale my to stejně nepoužíváme.

Je to náš první presovač, tak jsme vůbec nevěděli, co od něho chtít a jak moc investovat. Po roce jsme rádi, že ho máme. Manuální příprava je sice pro někoho opruz, pro nás rituál.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
26.1.12 23:50

Ano, takhle si to predstavuju, ale kdyz nekdo prijde i s levnejsi recenzi, nebudu proti:) jinak zatim diky za typ!!!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
31744
27.1.12 00:17

http://kavovary-cajovary-espressa.heureka.cz/…nghi-ec-190/?…

Je to ten samej-jen si vyber nejlevnější cenu ;)
Mám jiný,za 2200,– ale nemůžu ti tu na něj najít odkaz.
Jinak rozhodně si nechávej mlít kávu,je to super

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
2926
27.1.12 06:35

My máte tento: http://www.delonghi.com/…s/bco-260cd/

Kávu objednávám z kava.cz, božskej požitek. :mavam:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
27.1.12 08:29

Ahoj, my máme tento a spokojenost. Mlíčko se krásně pění, a samotné presso je super našlehané. Zásobník na vodu to taky má.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
27.1.12 12:07
sinaii píše:
Ahoj, my máme tento a spokojenost. Mlíčko se krásně pění, a samotné presso je super našlehané. Zásobník na vodu to taky má.

supr, diky, to vypada dobre a je hodne podobny tomu mymu. Jen pro jistotu, mas pocit, ze ta kava je proste tak jak ma byt, spravne silna? Moje znama ted koupila i celkem drazsi pressovac a stezuje si, ze je to velka slabota, tak toho se bojim, ale to ti vyrobce nerekne, to musi byt ozkousene

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
3407
27.1.12 16:17

No, mně příjde dost silná, jsou tam dvě nádobky na větší kávu nebo na menší a kdybys to měla slabé tak si můžeš dát tu větší na menší hrnek. Je tam i takové to pěchovátko. Dělá to krásnou pěnu prostě jakoa v hospodě:-)

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
446
1.2.12 14:05

Já koupila v Globusu Ronson stojí 1400 kč a má 15 bar,. Tryska na mléko luxusní pěna, kávy si kupuji v obchodě a zatím vede davidof, ta má pěnu že unese 2 lžičky cukru. Nádobky 2 na 1 a na 2 kávičky a hrnečky taky nahřívá.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
192
1.2.12 16:50
sicilka píše:
Já koupila v Globusu Ronson stojí 1400 kč a má 15 bar,. Tryska na mléko luxusní pěna, kávy si kupuji v obchodě a zatím vede davidof, ta má pěnu že unese 2 lžičky cukru. Nádobky 2 na 1 a na 2 kávičky a hrnečky taky nahřívá.

:palec:
vzhledem k cene jednoznacny vitez!

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
29.4.15 22:32

Hezký večer, procházím diskuze o pressovačích a stále se nemohu rozhoupat, který vybrat. S jakým jste spokojeni? Ti co ho využíváte? Jde mi o to aby dobře a dlouho sloužil a když bude i pěkně vypadat, zlobit se nebudu. Děkuji za tipy…

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
29.4.15 22:34

@Tereza Kratká máme La Pavoni domus bar a veliká spokojenost. Pouzivam ho až 5× denně a funguje zatím perfektně skoro dva roky.

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
29.4.15 22:43

@Tereza Kratká - cenová relace? My máme tento. Nadělili jsme si ho k Vánocům. Do dnešního dne není okoukaný a kafe si děláme poměrně často. http://www.elnix.cz/…rsatile-love

A jestli bude dlouho sloužit, to Vám zaručit nikdo nemůže… Předtím jsme měli také kávovar. Toto je náš druhý. A předchozí nám vydržel půl roku. Byl za poloviční cenu, ale i tak bych řekla, že měl vydržet déle… :zed:

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
888
29.4.15 22:43

@svatecnice - Jakou kávu kupujete?

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit
6243
29.4.15 22:46

@klarucha ja teď piju jen dekaf z Doubleshotu :? Ale je výborná. Jinak kofeinovy taky doubleshot nebo mamacoffee

• načítám...
  • Citovat
  • Zmínit

Váš příspěvek

Odesílám...

Další témata z kategorie

Mohlo by vás zajímat

Zkušenosti a hodnocení

1.2 Spray Max mop box

• (4.8) + 25 recenzí

Turbo 3v1

• (4.8) + 10 recenzí