Domácí zmrzlinovač
- Fotoalbum (3)
- Sledovat e-mailem
- Přidat k oblíbeným
- Zapnout podpisy
- Hledání v tématu
- Sledovat eMimino.cz
Domácí zmrzlinovač
Ahojte ženy
Chci se zeptat zda některá nemáte doma domácí zmrzlinovač samochladící (na kompresor),zda máte nějaké zkušenosti,chtěly bysme si ho koupit a chtěla bych slyšet zda ste spokojené ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Reakce:
Také by mě zajímaly zkušenosti se zmrzlinovačem, pokud někdo má?
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Nemám samochladící, ale takový uplně obyč co musí být min 4h v mrazáku před výrobou zmrzliny. hoidně to používám v létě, holyk mají ae a docela přísnou dietu tak aby mohly mlsat
udělám v tom dávku akorát pro nás 4 po obědě nebo po sváče
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, obnovuji diskuzi, zajimalo by me jak je ta chladici nadoba velka, mam porad plny mrazak, tak aby to nebylo jako hrnec… Nevidela jsem to live, jen na netu, poradi nekdo pls??? ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@kucerat není zač
My když se chystáme dělat zmrzku, tak vždycky den předem šupnem do mrazáku tu nádobu k namrazení a jakmile je zmrzka hotová, většinou ji přendáme do takového plastovéhé kýblíčku (byl součástí balení), ta už je menší, tak zabere ještě méně místa. Přes léto si ale myslím, že budeme namražovat nepřetržitě ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jun píše:
@kucerat měřila jsem tunaši a má v průměru 18 cm
Nemohla by jsi, prosim Te, dat odkaz? Dekuji.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy myslíš značku? je to nějaký Ariete. Je to zmrzlinovač a jogurtovač. Dostali jsme ho pod stromeček, takže jsem nějaké informace o něm na netu ani nehledala.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@jun píše:
@Cuddy myslíš značku? je to nějaký Ariete. Je to zmrzlinovač a jogurtovač. Dostali jsme ho pod stromeček, takže jsem nějaké informace o něm na netu ani nehledala.
Bezva, pohledam.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
@Cuddy není zač, já myslím, že je to nějaký průměr. Jsme s tím spokojeni, ale říkám, nic jsme si o něm nezjišťovala ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Obnovuji diskuzi - docela mi padl do oka zmrzlinovač z tchiba s dávkovačem:
https://www.tchibo.cz/…0035032.html
nemáte ho někdo? nebo nějaký podobný? beru jakékoli zkušenosti ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Ahoj, já mám tenhle, dostala jsem ho od mamky, objednávala z Klingel , myslím, že je to podobný typ, jsem maximální spokojená… předem se musí nachladit, ale pak je ta domácí zrmzka lahůdka, teď v teplech o víkendu je k nezaplacení. Samotná výroba zmrzliny je pak za chvilinku. ![]()
- načítám...
- Citovat
- Zmínit
Po dlouhém zvažování jsem se rozhodla koupit zmrzlinovač. z finančních důvodů jsem objednala s mísou, která se dá namrazit do mrazáku. pokud budu se zmrzlinovačem spokojená koupím si stroj s vlastní chladící jednotkou nejdříve tak příští rok.Dnes mi zmrzlinovač přišel a nyní je tedy mísa v mrazáku a vyrábět se bude zítra. nejprve vyzkouším vanilkovou, kterou jsem viděla v pořadu Kluci v akci. Zmrzliny dělávám a jsem zvědavá na ten rozdíl, kdy je připravená ve stroji.Moc se těším a určitě napíši jak jsem dopadla. Jinak mám zmrzlinovač Motiss za 1490kč
- Citovat
- Upravit
Já jsem ten z Tchiba dnes vrátila, nebyla jsem s ním spokojená ![]()
Zmrzku sice umíchal docela dobře (cca za 20 minut z 300 ml směsi), ale jak jsem začala tím ventilem dole vypouštět, tak jak se zmenšilo množství směsi v míse, tak začala víc namrzat na stěny a motor přestával stíhat. Zmrzlina z něj tekla hrozně pomalu. Navzdory tomu, že v návodu se psalo, že se má případně mísa s hotovou zmrzlinou vrznout ještě na chvíli do mrazáku na domražení, případně zmrzlinu v míse uchovávat v lednici, tak to nešlo - tím, že je dole v míse díra, tak z toho ta zmrzlina prostě teče ven ![]()
No a při posledním zmrzlinování se metla prostě po 15 minutách zasekla, motor to nadále neutáhl a bylo vymalováno (přitom tam bylo jen 300 ml směsi - max. je 500 ml) a zmrzlina nebyla ještě moc tuhá. Takže ze zmrzlinovače jsem na nějakou dobu vyléčená.
- načítám...
- Citovat
- Zmínit